Skocz do zawartości
IGNORED

>popieram jozwę i darkula

Horst

Rekomendowane odpowiedzi

>darkul, 7 Mar 2008, 17:22

>>Jaro747

>

>Nie co najwyżej 2 vice adminem.

Chyba się nie zrozumieliśmy :-(.

Ja nie mówię o faktach, tylko o ambicjach :-).

Jestem Europejczykiem.

darkul, 7 Mar 2008, 17:12

>>Piotrze

>

>Jak mniemam chcesz być 2 vice adminem ?

Oj, Darek, Darek, czy ty Boga w sercu wcale nie masz? Naprawdę chcesz żeby pogotowie Aleka po tych garbatych warszawskich drogach na ostry dyżur odwiozło?

Ja wiceadminem? Ale żeś palnął. Jak mucha w szybę.

>darkul, 7 Mar 2008, 17:12

>>Piotrze

>>Jak mniemam chcesz być 2 vice adminem ?

>Oj, Darek, Darek, czy ty Boga w sercu wcale nie masz?

A nie mówiłem, że chce być Pierwszym :-) ?

Jestem Europejczykiem.

Jaro_747, 7 Mar 2008, 17:59

>A nie mówiłem, że chce być Pierwszym :-) ?

Pisz tak, pisz, a od samego czytania Alek się pochoruje. Weźcie nie męczcie chłopaka.

Oświadczam niniejszym, że nie chcę być vice adminem, adminem, nadadminem, podadminem, przedadminem, zaadminem, ani też adminem prawym bądź lewym. W zupełności wystarczy mi przyznany z namaszczeniem przez Arka67 tytuł "Złego człowieka".

Oj, trochę za późno. Na podstawie tego wątku układałem listę viceadminów ludowych (czyli pochodzących z nadania ludu niepracującego sieci), no i darkul oczywiście jest Pierwszym Wiceadminem Ludowym (I-VAL), a Piotr Drugim (II-VAL). Odniosłem wrażenie, że taki właśnie był głos ludu. Jest jeszcze osiem wakatów. No, powiedzmy dziesięć. Proszę teraz uprzejmie o propozycje projektów umundurowania.

Oczywiście możliwe jest odejście ze stanowiska, ale jeśli na własną prośbę, to bez odprawy!

darkul, 7 Mar 2008, 20:31

>Hehehhheeeee

>

>Uwierzyli ?

Jakże ktokolwiek mógłby zwątpić, że ty i jozwa poprowadzicie sami w bezbłędnym duecie to forum ku świetlanej przyszłości?

PS

Z odprawy też rezygnuję. Wystarczy mi ta, którą otrzymałem odchodząc z forum "HI-Fi i muzyki".

JAJAJA! JA chce byc wiceadminem. matko, jakbym byl wdzieczny adminowi i sam nie wiem, co bym dla niego zrobil, zeby miec jakies stanowisko. bardzo prosze! bede rznac pohancow jak tylko sobie admin zazyczy. porzadek zaprowadze taki, ze mozna bedzie lizac podloge w mieszkaniu admina. dziekuje i przepraszam.

Horst, 6 Mar 2008, 10:52

>popieram jozwę i darkula<

Nie potrzebna łaska...

Jozwa z Darkulem sami się popierają...

Od czasu kiedy Darkul(esza) zrobił Jozwie(rachwaldowi) ve. bezczelniak, jakis sprzęcik. Chłopaki sie bardzo polubili i teraz się popierają jak i gdzie mogą...

Administrator zrobi mu ładna recenzję, Megakonstruktor w zamian zrobi Administratorowi kolejny sprzęcik (jeszcze lepszy i za free)... A frajer Wojprzy za to popieranie jeszcze im zapłaci :)))

- napis koniec - oraz obrazek idylliczny jak z książeczki dla jechowców.

Piotr Ryka, 7 Mar 2008, 20:07

>Jaro_747, 7 Mar 2008, 17:59

>

>>A nie mówiłem, że chce być Pierwszym :-) ?

>

>Pisz tak, pisz, a od samego czytania Alek się pochoruje. Weźcie nie męczcie chłopaka.

Badania naukowe wykazały, że niewielki stress powoduje wzrost wydajności pracy :-).

Jestem Europejczykiem.

• Pokaż nowe odpowiedzi
  • Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.
    • Biuletyn

Chcesz być na bieżąco ze wszystkimi naszymi najnowszymi wiadomościami i informacjami?
      Zapisz się
    • KONTO PREMIUM

• Ostatnio dodane opinie o sprzęcie

Ostatnio dodane opinie o albumach

• Najnowsze wpisy na blogu

• Dodaj nową pozycję...

wykrzyknik.png

Wykryto oprogramowanie blokujące typu AdBlock!

Nasza strona utrzymuje się dzięki wyświetlanym reklamom.
    Reklamy są związane tematycznie ze stroną i nie są uciążliwe. 

Nie przeszkadzają podczas czytania oraz nie wymagają dodatkowych akcji aby je zamykać.

Prosimy wyłącz rozszerzenie AdBlock lub oprogramowanie blokujące, podczas przeglądania strony.

Zarejestrowani użytkownicy + mogą wyłączyć ten komunikat oraz na ukrycie połowy reklam wyświetlanych na forum.