Skocz do zawartości
IGNORED

Frycu - DZIĘKUJĘ

Milimetr

Rekomendowane odpowiedzi

Witam,

Dziękuję Frycu za oplot, który dotarł. Szczerze mówiąc dotarł do mnie wczoraj wieczorem i byłem tak zmęczony, że początkowo nie wiedziałem, co to jest :-)

Dziękuję za to, że podjąłeś się przeprowadzenia całej operacji, śledząc wątek dotyczący zamówienia zdaję sobie sprawę jaki haos musiałeś ogarnąć.

Brawo za inicjatywę i wytrwałość!

Pozdrawiam,

Milimetr

https://www.audiostereo.pl/topic/4133-frycu-dzi%C4%99kuj%C4%99/

I ja się dołączam do podziękowań, bo nie tak wielu znam charyzmatycznych i bezinteresownych ludzi.

Po 3 dniach niebytu w domu, dopełzłem wczoraj wieczorem, nasunąłem oplot (hihi), puściłem kilka płytek, poczułem, że żyję i... padłem ; ))

* * *

Frycu, zaskoczyłeś mnie bardzo. Wszystko mi się podoba. Jestem pod wrażeniem. BAAARDZO WIELKIE DZIĘKI : )))))

Pozdrawiam gorąco.

PS. A na okres świąteczny polecam F. Sinatrę "Romance". 2 CD w 1 opakowaniu. Rewelka i ukojenie, zwłaszcza 2. płyta wprowadza cudowny, przedświąteczny nastrój. Spróbujcie. (Zależy mi, byście spróbowali... : ))

A mojej żonie - też się b. podoba. Na ranek i na wieczór w sam raz.

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.
  • Biuletyn

Chcesz być na bieżąco ze wszystkimi naszymi najnowszymi wiadomościami i informacjami?
    Zapisz się
  • KONTO PREMIUM

• Ostatnio dodane opinie o sprzęcie

Ostatnio dodane opinie o albumach

• Najnowsze wpisy na blogu

• Dodaj nową pozycję...

wykrzyknik.png

Wykryto oprogramowanie blokujące typu AdBlock!

Nasza strona utrzymuje się dzięki wyświetlanym reklamom.
Reklamy są związane tematycznie ze stroną i nie są uciążliwe. 

Nie przeszkadzają podczas czytania oraz nie wymagają dodatkowych akcji aby je zamykać.

Prosimy wyłącz rozszerzenie AdBlock lub oprogramowanie blokujące, podczas przeglądania strony.

Zarejestrowani użytkownicy + mogą wyłączyć ten komunikat oraz na ukrycie połowy reklam wyświetlanych na forum.