Skocz do zawartości
IGNORED

Dym z głośnika, prośba o porade

edi_xp

Rekomendowane odpowiedzi

Basy mam skręcone na minus o połowę, wysokie były podkręcone na maxa. Mój pokój to prawie 40m2 i słucham głośników z dość dużej odległości. Z bliska wysokie tony słychać w miarę, z odległości kilku metrów już ich nie słychać. Mogę zapomnieć o uderzeniach talerza z perkusji bo nie da się go wychwycić .

Jeśli chodzi o wzmacniacze to nie znam się na nich, ale tylko na bazie doświadczenia słyszę, że szumy z Yamahy są dużo mniejsze więc na pewno japoński sprzęt w większym stopniu wycisza ten szum. Może ma lepsze filtry, układy itp... Nie znam się ale wiem co słyszę, przypuszczam że Yamaha nie wysyłała by tak zniekształconego sygnału na głośniki i nic by się nie stało.

• Pokaż nowe odpowiedzi
  • Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.
    • Dodaj nową pozycję...

wykrzyknik.png

Wykryto oprogramowanie blokujące typu AdBlock!

Nasza strona utrzymuje się dzięki wyświetlanym reklamom.
    Reklamy są związane tematycznie ze stroną i nie są uciążliwe. 

Nie przeszkadzają podczas czytania oraz nie wymagają dodatkowych akcji aby je zamykać.

Prosimy wyłącz rozszerzenie AdBlock lub oprogramowanie blokujące, podczas przeglądania strony.

Zarejestrowani użytkownicy + mogą wyłączyć ten komunikat oraz na ukrycie połowy reklam wyświetlanych na forum.