Skocz do zawartości
IGNORED

Kondycjoner - ile warta ta konstrukcja?

kvazar

Rekomendowane odpowiedzi

Kondycjoner jest sobie taki za cenę początkową 100zł

Ukryta Zawartość

Zaloguj się, aby zobaczyć treść.
Zaloguj się, aby zobaczyć treść (możliwe logowanie za pomocą )

nie ustaliłem jeszcze nic, na razie brak kontaktu. Ponieważ mieszkam w bloku sądzę że kondycjoner mi dużo pomoże, ale ile może być warta taka konstrukcja? Czy podane tam 200W na CD i 800W na wzmak to wartości prawdziwe? może stosowane są jakieś sztuczki przeliczeniowe? bo 200W poboru to chyba b. dużo na CD, 800W na wzmak też... Co sądzicie o podpięciu pod jedno gniazdo komputera? Czy będzie zaburzał pozostałe gniazda?

Ukryta Zawartość

Zaloguj się, aby zobaczyć treść.
Zaloguj się, aby zobaczyć treść (możliwe logowanie za pomocą )
https://www.audiostereo.pl/topic/41620-kondycjoner-ile-warta-ta-konstrukcja/

Jak to kiedyś ktoś na Forum napisał - wart jest tyle ile ktoś jest w stanie za niego zapłacić.

Denon PMA 925R, Sony TA F690ES, ST-S590ES, NuBERT NuBox 360, AKG K550, Graham Slee Solo klon, BCL.

"Doświadczenie jest ostatecznym kryterium prawdy".

Mam wątpliwości dotyczące skuteczności działania tego "kondycjonera" odnoszące się do sposobu wykonania dławików (mało zwojów, do tego wykonanych zwykłym przewodem instalacyjnym) i gęstości upakowania elementów (indukcja między cewkami). Mnie by na pewno on nie zainteresował (ale mogę się mulić).

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.
  • Biuletyn

Chcesz być na bieżąco ze wszystkimi naszymi najnowszymi wiadomościami i informacjami?
    Zapisz się
  • KONTO PREMIUM

• Ostatnio dodane opinie o sprzęcie

Ostatnio dodane opinie o albumach

• Najnowsze wpisy na blogu

• Dodaj nową pozycję...

wykrzyknik.png

Wykryto oprogramowanie blokujące typu AdBlock!

Nasza strona utrzymuje się dzięki wyświetlanym reklamom.
Reklamy są związane tematycznie ze stroną i nie są uciążliwe. 

Nie przeszkadzają podczas czytania oraz nie wymagają dodatkowych akcji aby je zamykać.

Prosimy wyłącz rozszerzenie AdBlock lub oprogramowanie blokujące, podczas przeglądania strony.

Zarejestrowani użytkownicy + mogą wyłączyć ten komunikat oraz na ukrycie połowy reklam wyświetlanych na forum.