Skocz do zawartości
IGNORED

Parada oszustów

Yul

Rekomendowane odpowiedzi

Redakcja, 6 Kwi 2008, 23:13

Może użyłem za małych liter (czy mam użyć liter DRUKOWANYCH?).

Skończyłem. Jeśli jeszcze ktoś tego nie zrozumiał, to proponuję popytać kolegów. Pozdrawiam i żegnam

>na dziś.

Mam dziwne wrażenie , że ktoś pod szyldem Redakcja traktuje nas jak bandę gówniarzy , którzy powinni dziękować ,że mogą "tu" pisać i traktuje nas "nieco" z góry.

a ja jestem zaskoczony niechecia niektorych osob do tego watku...

wydawaloby sie,ze wszystkim powinno zalezec na wylapywaniu i ostrzeganiu przed oszustami z allegro w imie wspolnego dobrze rozumianego dobra...ale widac tak nie jest..szkoda :-(

Smuga cienia spowija..;-)

>>>AL,

"....wydawaloby sie,ze wszystkim powinno zalezec na wylapywaniu i ostrzeganiu przed oszustami z allegro w imie wspolnego dobrze rozumianego dobra...ale widac tak nie jest..szkoda :-(...."

Bo najmniej to zależy na tym "Redankcji". W niedzielę, jak sie ludzie do dupy oszustom dobrali, to "Redankcja" ostro moderowała, zamykała wątki, kneblowała, nakładała kłódki, wywalała na Bocznicę. "Redankcja" na głowie stawała żeby sprawa "przyschła", żeby dało się ją jakoś zamieść pod dywan, "żeby poszli spać albo co"! No na przykład ten wątek założyłem na Stereo ale "Redankcji" się to nie podobało, to według własnego widzimisię wywaliła go po nocy na Bocznicę. Czy wątki "Redankcji" jak jeszcze józwą marynem była to Lukar też wywalał na Bocznicę? Byłoby "Redankcji" miło ? Zapomniał wól jak cielęciem był? Widzę że "Redankcja" działa jak przysłowiowa kura: "Dajcie grzędę ! Wyżej siędę!"

A co teraz "Redankcja" robi jak oszuści tiumfują, obrażają uczciwych ludzi, bezczelnie straszą jakimiś sądami, obnoszą się ze swoim chamstwem skończonym (patrz wątek: "zniesławienie alegrohifi-wyjaśnienie" na zakładce Stereo)?. Co "Redankcja" robi ? Banuje ? Zawiesza wątki ? Zamyka mordę oszustom ? Nie, "Redankcja" sobie to po cichutku, jak trusia, czyta i się cieszy ! Bo taki jest właśnie poziom umysłowy "Redankcji". Lukar jaki był to był, każdy wie, ale na pewno był bardziej od "Redankcji" rozgarnięty.

• Redaktorzy

Yul, można wiedzieć, jakie są twoje postulaty? Może życzysz sobie, żeby redakcja ci wręczyła medal? Wątki na ten temat są dwa czy trzy, jeden jest wciąż pozostawiony na Stereo, mimo że według regulaminu nie powinien (dlatego niedługo go przeniosę), dyskusja w nich toczy się coraz bardziej burzliwa, proszę bardzo, jak należy, zechciej więc powiedzieć konkretnie, czego jeszcze konkretnie żądasz od redakcji w imieniu ludu, być może będę w stanie ci to dostarczyć. No więc?

>>>Redankcja,

Niech się "Redankcja" nie wysila, medalu żadnego z rąk "Redankcji" i tak nie przyjmę. "Redankcja" oczywiście nigdy nie chciałaby być oszukana, wiecej, "Redankcja" jest pewna, że oszukana nigdy nie będzie. "Redankcja" przedstawia tu skrajnie naiwną postawę, taką jak zresztą większość ludzi, którzy jak są zdrowi, to nie zakładają, że moga zachorować. Po co więc wątki o oszustach których ktos przyłapał i teraz ich publicznie po imieniu nazywa? Przeciez to nie problem "Redankcji". To problem oszukanego - niech se idzie na jakies inne forum, po co przylazł na prywatne forum "Redankcji" i teraz tu robi aferę! "Redankcja" oczywiscie problem mnożących się oszustw dostrzega (bo w to ingeruje i moderuje, a wiec czyta posty), ale to jest po prostu strasznie dla "Redankcji" niewygodne, żeby o tym na jej forum pisać. Bo jeszcze ktoś zaskarzy "Redankcję", że dopuściła do pisania na jego temat. I co wtedy? "Redankcja" miałaby klopoty, pewnie nie z sądem, ale pretensje mógłby mieć szefunio Site S.A. Może nawet rozejrzałby się za nowym moderatorem. O, nie, nie! przecież "Redankcji" tu jest fajnie na stanowisku Wielkiego Brata. Można se pomoderować, tego wypchnąć na Bocznicę, innemu posłać priva z wyjaśnieniem które niczego nie wyjaśnia, itp. Generalnie to fajnie miec te wszystkie guziki z drugiej strony sieci www.

• 2 tygodnie później...
  • Pokaż nowe odpowiedzi
  • Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.
    • Biuletyn

Chcesz być na bieżąco ze wszystkimi naszymi najnowszymi wiadomościami i informacjami?
      Zapisz się
    • KONTO PREMIUM

• Ostatnio dodane opinie o sprzęcie

Ostatnio dodane opinie o albumach

• Najnowsze wpisy na blogu

• Dodaj nową pozycję...

wykrzyknik.png

Wykryto oprogramowanie blokujące typu AdBlock!

Nasza strona utrzymuje się dzięki wyświetlanym reklamom.
    Reklamy są związane tematycznie ze stroną i nie są uciążliwe. 

Nie przeszkadzają podczas czytania oraz nie wymagają dodatkowych akcji aby je zamykać.

Prosimy wyłącz rozszerzenie AdBlock lub oprogramowanie blokujące, podczas przeglądania strony.

Zarejestrowani użytkownicy + mogą wyłączyć ten komunikat oraz na ukrycie połowy reklam wyświetlanych na forum.