Skocz do zawartości
IGNORED

MHZS CD88E - kupno z chin

M@riusz

Rekomendowane odpowiedzi

Gagacek -> Amplifikator Bitofon- rozumiesz teraz ??? co do głupoty to chyba o sobie mówiłeś - chyba że nie czytałeś wątku wcześniej ? i co przyznasz sie teraz do błędu czy będziesz dalej brnął i dalej rżnął szwajcara że nie wiesz o co chodzi?

McGyver- dał ci ktoś kaske żebys srał głupoty na temat rzekomo cudownych chińskich smieci - i tak sie nie przyznasz ale to oczywiste - hehehehehehhe tak żeś wojował o grupach interesów a tu popatrz....sam

marcin9999, czytałem tylko odpowiedzi McGyvera, to fakt. Z kontekstu jednoznacznie wynikało że chodzi o TACD01. Nie dziw się ze odpowiedź oparłem o jego wpisy, bo twoje ogólnie zasługują na miano: "bydło" i tam też szukaj rozmówców. Dlatego też polemiki z tobą więcej nie podejmę. Pozdrowienia.

Wiedza i doświadczenie przychodzą z wiekiem, najczęściej z wiekiem trumny.

Trochę sensu poproszę.

z kontekstu "jednoznacznie" wynikało - czytaj dokładniej to nie będzie wynikało. A co do okreslania moich wpisów jako bydło - twoje zasługują na miano chlewa. co do polemiki- polemika jest kiedy jest poziom - dla niej właściwy i używa się argumentów a ty z mcgyverem zaczęliście rzucać kamieniami w pewnym momencie kiedy nie byliście w stanie obronić tematu.

dziecko, tu nie ma czego bronić, to twój pożałowania godny matrix, pa.

Trochę sensu poproszę.

temat o cedekach, a on o quadach, gdzieś indziej lanosach,płatnej reklamie,przedstawicielstwie mhzs,popieraniu komunistów chińskich.Za chwilę bedzię o wpływie klimatu monsunowego na rozwój kolarstwa torowego w Chinach:)

marcin9999, 26 Kwi 2008, 12:26

>McGyver- dał ci ktoś kaske żebys srał głupoty na temat rzekomo cudownych chińskich smieci - i tak

>sie nie przyznasz ale to oczywiste - hehehehehehhe tak żeś wojował o grupach interesów a tu

>popatrz....sam

Ja cię pytałem kto jest tym dystrybutorem MZHS na Polskę który to rzekomo mi płaci, i to pytałem wielokrotnie. Odpowiedzi się nie doczekałem. Czy trzeba to jeszcze komentować?

Ncgyver, gagacek, TomekL3- myślicie ze mnie sprowokujecie tekstami typu pierdoła? nie bardzo - należy to skonstatować tylko śmiechem tak samo jak ten pretendujący do miana co najwyżej hi-fi odtwarzacz , który wy nazywacie hi-endem . Co do pozostałych spraw Mc Gyver podążając twoim tokiem prowokowania powinienem powiedzieć że to ty jesteś dystrybutorem tego syfu ... powiesz ze to nie prawda, a za powiem że prawda i tak w kółko - słowo przeciwko słowu . To wszystko co Ci zostało. Co do syfu CD88 to jest to ledwo hi-fi i to w kategoriach z okolic 1990 roku.Jeśli mówimy o hi-endzie to na dzień dzisiejszy tj rok 2008 to zaczyna sie on od Accu Dp-500 czyli ok. 20 tys.Taki niższy hi-end albo wyższe hi-fi to okolice lina majika, naima cdx5, MBL-a, Bledeliusa Freja - ale panowie sorry nie tego syfu o którym piszecie - nie stać was na lepszy to pitolicie bzdety o tym co macie - robiąc krzywde innym którzy chętni wydaliby 8-10 tys na porządny CD a wy im mącicie w głowach że za 2- 3 dostaną niemal żywą muzykę - nie - niestety nie. Możecie mnie dalej opluwać ale nie oszukujcie ludzi którzy tutaj szukają rzetelnej informacji . cześć czołem - chłopcy i panowie, specjaliści i znawcy

wystarczy już audionet za jakieś 10-12kz, bądź meridian G8 w podobnym przedziale.Nie przypominam sobie , żebym o cd88 pisał high end.Nawet nie napisałem hifi, chociaż wart jest rozwagi w pewnym przedziale cenowym jako nowy.

marcin9999, 26 Kwi 2008, 17:45

>Ncgyver, gagacek, TomekL3- myślicie ze mnie sprowokujecie tekstami typu pierdoła?

Pogubiłeś się całkowicie, wrzucasz wszystkie wypowiedzi do jednego wora, bo już nawet nie wiesz co kto pisał i komu odpowiadasz. Szkoda gadać.

>nie bardzo -

>należy to skonstatować tylko śmiechem tak samo jak ten pretendujący do miana co najwyżej hi-fi

>odtwarzacz , który wy nazywacie hi-endem .

Nieprawda. Nie nazywamy high-endem MZHSa. Co najwyżej twierdzimy że w swojej cenie może być rozsądną alternatywą dla produktów pochodzących od masowych producentów. Tyle. O high endzie nie wspominaliśmy.

>Co do pozostałych spraw Mc Gyver podążając twoim tokiem

>prowokowania powinienem powiedzieć że to ty jesteś dystrybutorem tego syfu ... powiesz ze to nie

>prawda, a za powiem że prawda i tak w kółko - słowo przeciwko słowu . To wszystko co Ci zostało.

Nie, kolego. Nic z tego. Jeżeli stawiasz komuś zarzut, to należy go poprzeć dowodami, inaczej jest to pustosłowie. Bądź też oszczerstwo. To ostatnie może już być powodem do wytoczenia procesu z powództwa cywilnego.

>Co

>do syfu CD88 to jest to ledwo hi-fi i to w kategoriach z okolic 1990 roku.Jeśli mówimy o hi-endzie

>to na dzień dzisiejszy tj rok 2008 to zaczyna sie on od Accu Dp-500 czyli ok. 20 tys.Taki niższy

>hi-end albo wyższe hi-fi to okolice lina majika, naima cdx5, MBL-a, Bledeliusa Freja

Ta, w sąsiednim wątku protestujesz pomiędzy testowaniu w jednej grupie BMW i Daewoo Lanosa, a sam co robisz? Porównujesz taniego cedeka do dziesięciokrotnie droższych urządzeń? Jasno widać że dobierasz sobie metodologię porównań do tego co chesz udowodnić.

>- ale panowie

>sorry nie tego syfu o którym piszecie - nie stać was na lepszy to pitolicie bzdety o tym co macie

>- robiąc krzywde innym którzy chętni wydaliby 8-10 tys na porządny CD a wy im mącicie w głowach że

>za 2- 3 dostaną niemal żywą muzykę - nie - niestety nie.

Ale nikt tu nie twierdzi że kupując MHZS zamiast Accuphase uzyska się tą samą jakość dźwięku, i jeszcze zaoszczędzi kupę kasy. Ubzdurałeś to sobie najzwyczajniej. Jedyne co twierdzimy, to że chcąc wydać te 2000zł na CD warto rozważyć również i MHZS, bo może się okazać lepszy niż np NAD czy Denon za podobne pieniądze. Nie ściemniaj że robimy z niego hi-end, bo to najzwyklejsza nieprawda.

>Możecie mnie dalej opluwać

Nikt cię tu nie opluwa. Wręcz przeciwnie. Ci, co usiłują prostować twoje wypociny narażają się na niewybredne ataki z twojej strony. A TomkowiL3 top ja się nawet nie dziwię, że nie wytrzymał. Podobne zaślepienie można spotkać chyba jedynie w wątkach antykablarskich.

>ale nie

>oszukujcie ludzi którzy tutaj szukają rzetelnej informacji.

Oszustwem można nazwać co najwyżej tendencyjny dobór urządzeń do porównania. Zestawienie MZHSa z dziesięciokrotnie droższym Accuphase może dać tylko jeden wynik. Przedstawienie MZHSa jako wielkiego przegranego tak dobranej grupy testowej, to dopiero jest oszustwo! Ktoś niedoświadczony kto się na to nabierze może zlekceważyć całkiem fajnego cedeka. A tymczasem MZHSa należałoby porównywać z NADami, kambodżami, Rotelami czy Denonami z tego samego segmentu cenowego. Wtedy porównanie byłoby sensowne i użyteczne. Bo tego, że MHZS jest dużo gorszy od Accuphase DP500 to każdy może się domyślić i bez testów porównawczych. Tak naprawdę, to nie wiesz o czym piszesz, owego MHZSa, jak i Accuphase zapewne widziałeś jedynie na zdjęciach w necie.

>cześć czołem - chłopcy i panowie,

>specjaliści i znawcy

Żegnamy i obiecujemy nie tęsknić.

co do możnosci odsłuchu accuphase i innych klocków mam ich pod dostatkiem w nautilusie na malborskiej w krakowie, ty pewnie nie masz no to trudno - nie bede ci współczuł mieszkasz gdzie mieszkasz....co ci na to poradze...co do mhzs to pozna łem jego brzmienie kiedy sąsiad na nim wtopił kase kupujac go na ebayu - mam go pietro wyżej do woli - on by go chetnie oddał nawet za 60% ceny - taki jest zadowolony. może cie z nim skontaktuje - to sobie od niego odkupisz ...napisz na priv to ci dam jego namiary. co do tesknoty - mnie was bedzi eoczywiscie brakowalo..no takich "konsekwentnych" adwersarzy jeszcze nie mialem - 5 wpisów - 5 zmian o 180 stopni - panowie obrotowi

marcin9999, 26 Kwi 2008, 21:52

>- on by go chetnie oddał nawet za 60% ceny -

>taki jest zadowolony. może cie z nim skontaktuje - to sobie od niego odkupisz ...

Może ja? Ponieważ cd88 moge nmiec za ~1200, z przyjemnością odkupie za 60% ceny, dla tzw. jaj. Daj namiary! jestem z Krakowa. Albo idź uczyć się do szkoły, bo to co tutaj czytamy to takie sobie pisanie niedojrzałego emocjonalnie młodego człowieka. Przykre, ale prawdziwe.

Trochę sensu poproszę.

marcin9999

>hehehehehehehe dobrej nocy makgajwerku ----wyplącz się ale pod swoim nickiem specjalisto jak z koziej dupy trąba :-)

Albo idź uczyć się do szkoły, bo to co tutaj czytamy to takie sobie

>pisanie niedojrzałego emocjonalnie młodego człowieka. Przykre, ale prawdziwe.

Dopiero to pisałem i ponownie potwierdzam

Trochę sensu poproszę.

dobrze skoro wiec do tego momentu doszliśmy w tym wątku, kończę w nim swój udział - oprócz emocji pomógł trochę wyświetlić temat CD88 . może to jakaś wartość. Z mojej strony dziękuję za kulturalną wymianę zdań i cenne uwagi przedmówców. Myśle ze doskonale wpasowały sie w panującą na forum atmosferę współpracy i dojrzałej i konkretnej wymiany zdań ,w której mają oni doniosły wkład.

No cóż, zainteresowanym tematem MHZS wypada tylko polecić przejrzenie wątku od początku, a także przejrzenie sąsiedniego wątku założonego przez autora poprzedniego wpisu:

Ukryta Zawartość

Zaloguj się, aby zobaczyć treść.
Zaloguj się, aby zobaczyć treść (możliwe logowanie za pomocą )

Ze szczególnym uwzględnieniem logiki agumentacji, konsekwencji oraz kultury osobistej przejawiającej się we wpisach poszczególnych uczestników dyskusji ;-)))

Ukryta Zawartość

A co z namiarami na sprzedającego? Dziecko poopowiadało bajeczki i idzie spać?

Trochę sensu poproszę.

a także sponsorowanych wątku

Ukryta Zawartość

Zaloguj się, aby zobaczyć treść (możliwe logowanie za pomocą ) którego założyciel oskarża innych o nieobiektywnosc. ale nie mam zamiaru brac udziału w tym dalej . zreszta na forum nie mam szans z dawcą artykułów sponsorowanych i jego kolega gagackiem. cóz marketing wygra. pytani kiedy w ofercie tego pana będzie seria odtwarzaczy MHZS?

Dziekuje za uwagę możecie mi teraz dac panowie ban

Ukryta Zawartość

Dzięki za wyciągnięcie na wierzch z czeluści forumowych starego wątku reklamowego.

Uwaga do czytających ów wątek: ponieważ został on założony 1,5 roku temu, to telefony podane tamże są już nieaktualne. Aktualny kontakt jest w "o mnie" bądź na PW.

przepraszam najmocniej jeśli popsułem panu wpisami na tym wątku poszerzenie firmy Patefon oferty o tuning odtwarzaczy mhzs. cóz nie wiedziałem że ta obrona wynikała z pańskich żywotnych interesów. Mam nadzieje że nie zniszczy to doskonałej reputacji pańskiej legalnej i zarejestrowanej i odprowadzającej podatki od dochodu se sprzedaży kolumn firmy patefon, której dotyczył sponsorowany wątek.

Warunkiem otrzymania faktury nie jest samo zamówienie kolumn. Warunkiem otrzymania faktury jest ich zakup. Proszę wybrać model z oferty zawartej na stronie:

Ukryta Zawartość

Zaloguj się, aby zobaczyć treść (możliwe logowanie za pomocą ) uzgodnić z nami kolor forniru, i dokonać płatności. Kolumny zostaną dostarczone wraz z paragonem bądź fakturą.

Ukryta Zawartość

W takim razie jeszcze raz dziękuje za informację - oby działalnośc rozwijała się prężnie i nowe metody promocji w postaci dyskusji na forum przynosiły nowe dochody i kolejnych płacących klientów.

Ty zdziewiatkowany Marcin, a pokaz zes nie oszolom i zapodaj cos wedle ciebie dobrego w granicach 5 tysiecy (ja sluchalem ich kilka nim kupilem MHZS), fajnie jakbys jeszcze sklecil jakies zdanie, najlepiej wlasne (bez cytatow z netu) odnosnie poleconych odtwarzaczy w tej cenie. Smiem watpic bys cokolwiek tu napisal.

Gerneralnie mam silne przeswiadczenie, ze poza owym linkiem (o czym ja osobiscie wiem juz od niemal roku i co nie robi na mnie zadnego wrazenia, bo i tak kupilbym MHZS 88 ponownie, gdybym chcial miec dobre i nowe zrodlo i nie mial wiecej niz 5kPLN do spedzenia) z internetu o dacu w MHZS, nie slyszales go, tak samo jak nie slyszales wymienionych zrodel klasy hi-end, ktore faktycznie gdzies z gazetki szybko wklepales :"))

nic innego ci już nie zostało oprócz pisania że nie słuchałem - to można zawsze powiedzieć i zawsze sie przyklei. niech więc ci będzie. a pisania o tym że nic lepszego do 5000 już w ogóle nie skomentuje.

Natomiast Tomek L3 - na temat pierdoły - tak jesteś pierdołą

jo, jak ktos w lublinie bedzie mial tego mzhs-a to zapraszam na odsluch, rozwiaze wasze klotnie niezalezna ekspertyza odsluchowa, w dodatku darmowa...

Home is where the needle marks try to heal my broken heart...

• Pokaż nowe odpowiedzi
  • Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.
    • Biuletyn

Chcesz być na bieżąco ze wszystkimi naszymi najnowszymi wiadomościami i informacjami?
      Zapisz się
    • KONTO PREMIUM

• Ostatnio dodane opinie o sprzęcie

Ostatnio dodane opinie o albumach

• Najnowsze wpisy na blogu

• Dodaj nową pozycję...

wykrzyknik.png

Wykryto oprogramowanie blokujące typu AdBlock!

Nasza strona utrzymuje się dzięki wyświetlanym reklamom.
    Reklamy są związane tematycznie ze stroną i nie są uciążliwe. 

Nie przeszkadzają podczas czytania oraz nie wymagają dodatkowych akcji aby je zamykać.

Prosimy wyłącz rozszerzenie AdBlock lub oprogramowanie blokujące, podczas przeglądania strony.

Zarejestrowani użytkownicy + mogą wyłączyć ten komunikat oraz na ukrycie połowy reklam wyświetlanych na forum.