Skocz do zawartości
IGNORED

Wzmak słuchawkowy na TPA6120 + DS1802

ChUmI

Rekomendowane odpowiedzi

Witam. Czy te elementy które były w liście czyli:

- Płytka/płytki 20zł

- Elementy 25zł

- DS 10zł

- TPA 15zł

- FETy 11zł

Są już wszystkimi potrzebnymi do złożenia wzmaczniacza?

DeeJayAtWork, 18 Paź 2008, 16:53

>Witam. Czy te elementy które były w liście czyli:

>

>- Płytka/płytki 20zł

>- Elementy 25zł

>- DS 10zł

>- TPA 15zł

>- FETy 11zł

>

>Są już wszystkimi potrzebnymi do złożenia wzmaczniacza?

tak z wyjatkiem kondensatorów elektrolitycznych z ktorymi koledzy chca troche poeksperymentowac ale kol ChUmI w swoim oryginalnym projekcie uzyl Panasonic FM ;)

Dodac trzeba transformator i gniazda chinch oraz sluchawkowe . Przydalaby sie tez jakas fajna obudowa , moze ma ktos jakis pomysl ? czy alu puszka po hdd 3.5'' by byla ok ?

W związku z tym, że dzisiaj jest niedziela i żadne wpłaty nie zostaną zaksięgowane (chyba, że ktoś ma konto w mBanku) to małe podsumowanie.

Brak adresów od: warart, msfalcon, grzecho, wstach1, muzg, Chumi, betton, Koobal, DeeJayAtWork, efekt02, marcineks.

Niektóre z tych osób dokonały wpłaty, inne nie - co do tych drugich, jeśli nie uzyskam danych adresowych do jutra wieczora, uznaję to za rezygnację z zamówienia.

Co do wpłat - jako, że ostateczne ceny za wszystko zostały ustalone stosunkowo niedawno, przesuwam termin wpłat do środy/czwartku. Mam nadzieję, że osoby które wpłaciły nie będą za to złe, ale trzeba dać szanse pozostałym kolegom ;)

Gdyby było jeszcze z 5 chętnych osób, którym nie chce się szukać kondensatorów elektrolitycznych to proponuję za 20zł cały zestaw Panasonic FC (10uF/16V x12, 47uF/16V x4, 470uF/16V x2, 1000uF/35V x2).

A chciałem sam sobie wybrać... ok pisze się na Panasoniki ;)

Te 1000uf to są z tych wysokich (starych) czy z tych niskich?

Co do wpłaty to pisałem Ci że dopiero w poniedziałek.

W związku z tym że wpłaty chce dokonać w poniedziałek (jutro) do jutra muszę wiedzieć czy mamy komplet osób na te kondy.Także zachęcam niezdecydowanych do szybkiej decyzji.

Adres mam przesłać na PW czy na maila?

Okej, tak wygląda zaktualizowana tabela.

Obowiązuje "Wpłata 2". Jeśli jest na zielono, to znaczy że wpłata zaksięgowana. W przypadku osób, które zamówiły również kondensatory - proszę o doliczenie ich wartości (ostatnia kolumna).

Generalnie wszystko idzie w miarę sprawnie :-)

Ukryta Zawartość

Zaloguj się, aby zobaczyć treść.
Zaloguj się, aby zobaczyć treść (możliwe logowanie za pomocą )

Ukryta Zawartość

Skoro termin wpłat został przesunięty do środy/czwartku to cz mogę jeszcze domówić jednego DS1802? Za dotychczasowe zamówienie dokonałem już przelewu w sobotę więc dzisiaj pieniądze powinny już być na koncie. Jeśli jest taka możliwość to piszę się jeszcze na jednego DSa i pieniądze wpłacę jeszcze dzisiaj także powinny być na jutro, najpóźniej środę. Czekam na potwierdzenie.

Aha - dostałem info że będzie dostępnych 22 sztuki DS1802, a obecnie jest zamówionych 19 sztuk, więc jeśli ktoś by jeszcze chciał, to polecam dzisiaj się zadeklarować, później trzeba będzie samemu szukać. Z TPA6120 nie ma tego problemu, bo jest ich dużo.

Witam wszystkich.

>esh0 - przelew poszedł przed chwilą na Twoje konto.

Mam pytanko - czy będzie możliwość dokupić w późniejszym terminie DS'a, komplecik elementów

i 4 sparowane FET'y ? No bo jak narazie niemam kasy :( czekam na nastepną wypłatę. Tak po 8 listopada bym był na to chętnyjak coś :)

Pozdrawiam.

>Mam pytanko - czy będzie możliwość dokupić w późniejszym terminie DS'a, komplecik elementów

>i 4 sparowane FET'y ? No bo jak narazie niemam kasy :( czekam na nastepną wypłatę. Tak po 8

>listopada bym był na to chętnyjak coś :)

Może być ciężko - dsów zostały teoretycznie 3 sztuki z naszego źródła, elementów zamówię jeden, dwa zestawy więcej. Największa szansa na FETy bo tych zamówimy trochę więcej i na pewno coś zostanie. Tak czy tak - na pewno warto się szybko decydować.

Poniżej aktualna tabelka.

Ukryta Zawartość

Ukryta Zawartość

Skoro tak - to tez wpisuję się na listę - płytka + komplet elementów.

SIMONTO

Dziś jestem na wyjeżdzie ale w środkę zrobię przelew. Gdzie znajdę dane do przelewu ?

O losie... Czy tak trudno przeczytać chociaż stronę wstecz?! Jest określony termin wpłat do środy wieczora - w związku z tym oczywistym jest, że można się zapisywać, jeśli jest się w stanie wykonać przelew w określonym terminie!

I proszę pisać KONKRETNIE (PCB, DS, TPA, FETy, elementy, kondensatory - to jest 6 opcji) co się chce.

!!!PRZECZYTAĆ CHOCIAŻ 2 OSTATNIE STRONY TEMATU!!!

Oczywiście, że czytałem 2 ostatnie strony, jak również i wcześniejsze. Wstępny termin był ustalony do dziś wieczór więc nie wiedziałem czy nie jest za późno. Krótkie pytanie aby nie powiększać zamieszania, tylko tyle.

A więc tak jak pisałem proszę cały komplet tzn. 6 opcji: PCB, DS, TPA, FETy, Elementy, kondensatory.

Pozdrawiam.

>hmm , w tabeli brak oznaczenia wplat za same plytki . Przelalem najpierw za sama plytke 25,70

>pozniej za czesci 61pln i pozniej za kondy 20pln

Więc w czym problem? Dobrze wpłaciłeś :) Tabela uwzględnia czy ktoś wpłacił za płytki wcześniej, czy nie - ale tego nie widać, bo nie ma takiej potrzeby - to jest po prostu aktualna lista należności.

esh0 twoja tabelka jest zupełnie nie czytelna, te poprzednie były lepsze.

Nie rozumiem co to znaczy w moim przypadku wpłata 0 ale kolor zielony, pieniążki przelałem, więc jakbyś ich nie otrzymał to proszę o wyraźny komunikat w tej sprawie.

Pozdro.

ps. esh0 organizowanie zamówienia to nie łatwy kawałek chleba... też przez to kiedyś przechodziłem :))

>Nie rozumiem co to znaczy w moim przypadku wpłata 0 ale kolor zielony, pieniążki przelałem, więc

>jakbyś ich nie otrzymał to proszę o wyraźny komunikat w tej sprawie.

To znaczy, że przelałeś już w pierwszej turze, nie zamawiałeś nic więcej, więc nie musisz dopłacać (wpłata 2 to późniejsze dopłaty). Zielony - wszystko ok. W tabeli nigdy nie było kto ile wpłacił, ale ile ma do zapłacenia - czepiasz się na siłę :)

Ale okej - zmieniłem tabelkę na "prościej się nie da" - jest napisane ile było do wpłaty, ile zostało zaksięgowane i ile jeszcze należy zapłacić. Jeśli ktoś wykonał przelew, a nie został zaksięgowany - proszę nie krzyczeć, nie dopłacać - pewnie na dniach zostanie potwierdzony.

Ukryta Zawartość

Ukryta Zawartość

• Pokaż nowe odpowiedzi
  • Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.
    • Biuletyn

Chcesz być na bieżąco ze wszystkimi naszymi najnowszymi wiadomościami i informacjami?
      Zapisz się
    • KONTO PREMIUM

• Ostatnio dodane opinie o sprzęcie

Ostatnio dodane opinie o albumach

• Najnowsze wpisy na blogu

• Dodaj nową pozycję...

wykrzyknik.png

Wykryto oprogramowanie blokujące typu AdBlock!

Nasza strona utrzymuje się dzięki wyświetlanym reklamom.
    Reklamy są związane tematycznie ze stroną i nie są uciążliwe. 

Nie przeszkadzają podczas czytania oraz nie wymagają dodatkowych akcji aby je zamykać.

Prosimy wyłącz rozszerzenie AdBlock lub oprogramowanie blokujące, podczas przeglądania strony.

Zarejestrowani użytkownicy + mogą wyłączyć ten komunikat oraz na ukrycie połowy reklam wyświetlanych na forum.