Skocz do zawartości
IGNORED

Cisza słodka, słodki kciuk

camle

Rekomendowane odpowiedzi

Gdybym nie zaśpiewał sobie właśnie wielkanocnej kolędy "cicha noc" pomyślałbym, że pomyliłem fora...

"Serce ustało, pierś już lodowata, Ścisnęły się usta i oczy zawarły; Na świecie jeszcze, lecz już nie dla świata! Cóż to za człowiek? - Umarły"

https://www.audiostereo.pl/topic/42623-cisza-s%C5%82odka-s%C5%82odki-kciuk/

każdy filozof powie Ci, że chaos jest jedynym porządkiem i jedynym ładem :)

po prostu przykro mi patrzeć jak w strumieniu parzącego powietrza z administracyjnej suszarki do forów usycha również to - tak miło było powymieniać sobie tu myśli i emocje...

Zupełnie jak z warsztatem samochodowym: jeśli do niego wejdziesz i zobaczysz piękne czyściutkie i lśniące klucze i narzędzia, poukładane z pietyzmem na półeczkach, powinieneś jak najszybciej opuścić to miejsce i pod żadnym pozorem nie zostawiać tam auta do naprawy - ci ludzie nie mają pojęcia o naprawie Twojego samochodu ;-)

To nie jest adekwatny przykład!

Pojadę algorytmicznie ;)

1. Na forach nie reperuje się samochodów

2. Na forach wymienia się poglądy / wiedzę / rozmawia się

3. Jeśli forum nie pozwala na swobodną realizację podprogramu 2 to znaczy, że nie jest to forum tylko szyld reklamowy.

4. Opór jest nieuzasadniony.

Astaroth... ja się... Boję!

Kiedyś się obudzę i nie będę miał ochoty aby kliknąć ikonkę "AS" w toolbarze przeglądarki...

Mam chyba prawo do upubliczniania takich egzystencjalnych lęków? (wystawię Site.pl fakturę)

renowacja wpisu (wybaczcie - to wszystko przez brak moderacji!)

Nie macie paranoicznego wrażenia, że czai wam się za plecami jakaś abstrakcyjna Pani Jadzia, która

tylko czeka na dogodne dla wbicia sztyletu ułożenie żeber?

Ale mi Astarothcie (tak to się odmienia?) nie chodzi o rozmawianie samemu ze sobą w samotności... chodzi mi o rozmawianie ze światem w samotności (lub chociaż wskazanie wektora samotności w nicości wszechświata) :)

• Redaktorzy

"Dwa kolejne przykłady zniewolenia umysłu:

1. zwracam się do domniemanej "Redakcji" jako substytutu zanikłego rozmówcy forumowego.

2. czuję się winny zaistniałej sytuacji (!!!)"

Camle, redakcja jest i była jedna, żadnej trójcy itp. przesądów. Wal śmiało. Nie czuj się winny:-)

Poza tym, do kogo ty tak czule mówisz??

Znajac zamiowanie Camilka do kobiet w rynsztunku i z akcesoriami, moze chodzilo mu o...

Ukryta Zawartość

Zaloguj się, aby zobaczyć treść.
Zaloguj się, aby zobaczyć treść (możliwe logowanie za pomocą )

Ukryta Zawartość

Zaloguj się, aby zobaczyć treść.
Zaloguj się, aby zobaczyć treść (możliwe logowanie za pomocą )
  • Pokaż nowe odpowiedzi
  • Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.
    • Dodaj nową pozycję...

wykrzyknik.png

Wykryto oprogramowanie blokujące typu AdBlock!

Nasza strona utrzymuje się dzięki wyświetlanym reklamom.
    Reklamy są związane tematycznie ze stroną i nie są uciążliwe. 

Nie przeszkadzają podczas czytania oraz nie wymagają dodatkowych akcji aby je zamykać.

Prosimy wyłącz rozszerzenie AdBlock lub oprogramowanie blokujące, podczas przeglądania strony.

Zarejestrowani użytkownicy + mogą wyłączyć ten komunikat oraz na ukrycie połowy reklam wyświetlanych na forum.