Skocz do zawartości
IGNORED

Narszszcie sa Nareszcie są - OBUDOWY na

miqolaj87

Rekomendowane odpowiedzi

Panowie, prosze o troche powagi!

neodom - wymienilismy z Toba 26 e-maili, wprowadzilismy wszelkie modyfikacje wg. twojego pomyslu, teraz chcesz sie wycofac? wiesz ile czasu stracilismy na prace nad tym?

nie wymagamy zadnych zaliczek, tracimy czas nad projektowaniem obudow i realizaja zamowienia.

W chwili gdy dokonczymy wszystkie projekty (praktycznie kazdy chce jakas modyfikacje) - zaczniemy mowic o wplatach - to chyba logoczne.

pedro311 - Twoj projekt jest juz gotowy, jak tylko uporamy sie ze wszystkim (paktycznie juz jest gotowe) odezwiemy sie mailowo co do wplaty

i to tyczy sie kazdego z Was, niebawem dostaniecie e-maila a w nim wszelkie informacje.

od chwili zlecenia w ciegu tygodnia bede mial blachy, potem anodowanie i gotowe;)

hej. wszystko juz jest opracowane - bylo wiecej roboty niz sie spodziewalismy...

dzisiaj idzie mail do zakladu z wycena i do koazdego z was napiszemy co i jak z oplatami.

slupki sa juz wykonane i mam je w domu.

• 2 tygodnie później...

miqolaj87, 23 Cze 2008, 11:55

>hej. wszystko juz jest opracowane - bylo wiecej roboty niz sie spodziewalismy...

>

>dzisiaj idzie mail do zakladu z wycena i do koazdego z was napiszemy co i jak z oplatami.

Miqolaj87 jak tam stan negocjacji... w sprawie wyceny naszych obudów ;-)

witam.

przepraszam za brak odzewu... mialem pilny i nieoczekiwany wyjazd (sprawy rodzinne)

wszystkie pliki mam juz wycenione, a slupki leza w domu - jutro kazdy dostanie maila z kosztorysem i dalsze instrukcje.

pozdrawiam i jeszcze raz przepraszam.

witam.

do kazdego z was wyslalem maila (jesli ktos nei dostal pisac na adres: [email protected]) z info o warunkach cenach itp.

pawcio - jaka wysokosc jest ci potrzebna? na 65mm jest kolejka - ale i tak nie wiem czy starczy;)

wiec dam znac jak wszystko policze;))

miqolaj87 otrzymałem twój email.

Jedna uwaga: powinniście wyznaczyć nieprzekraczalną datę do której oczekujecie wpłaty należności (dla wszystkich taką samą oczywiście), tak abyśmy wszyscy nie musieli czekać na ewentualnych maruderów.

miqolaj87 a będą we frontach takie podfrezowania pod śróby?

Ukryta Zawartość

Zaloguj się, aby zobaczyć treść.
Zaloguj się, aby zobaczyć treść (możliwe logowanie za pomocą )

Ukryta Zawartość

Zaloguj się, aby zobaczyć treść.
Zaloguj się, aby zobaczyć treść (możliwe logowanie za pomocą )

jesli ktos chcial miec wpusty to bedzie je mial, wszystko wg ustalen.

Marcin Uć - ceny sa miej wiecej na stalym poziomie - oscyluja jednak nieznacznie ze zwgledu na indywidualne modyfikacje.

miqolaj87, 9 Lip 2008, 13:02

>jesli ktos chcial miec wpusty to bedzie je mial, wszystko wg ustalen.

O kurde miqolaj87 a ja chce mieć wpust ale nie napisałem tego wyraźnie w emailu z projektem. Da się te 4 wpusty na przedniej ściance jeszcze "domówić"?

• Pokaż nowe odpowiedzi
  • Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.
    • Dodaj nową pozycję...

wykrzyknik.png

Wykryto oprogramowanie blokujące typu AdBlock!

Nasza strona utrzymuje się dzięki wyświetlanym reklamom.
    Reklamy są związane tematycznie ze stroną i nie są uciążliwe. 

Nie przeszkadzają podczas czytania oraz nie wymagają dodatkowych akcji aby je zamykać.

Prosimy wyłącz rozszerzenie AdBlock lub oprogramowanie blokujące, podczas przeglądania strony.

Zarejestrowani użytkownicy + mogą wyłączyć ten komunikat oraz na ukrycie połowy reklam wyświetlanych na forum.