Skocz do zawartości
IGNORED

Narszszcie sa Nareszcie są - OBUDOWY na

miqolaj87

Rekomendowane odpowiedzi

jutro rano sie okarze, jak zadzwonilem to byl juz tylko jakis nie zorientowany koles (a kazali zadzwonic na 'fajrant' ;P) mysle ze powinny byc... koles ktory przyjmowal tym razem zamowienie byl calkiem w porzadku

a tutaj zdjecia anada vs malowanie (nie zwracajcie uwagi na plamki - to nie grozne plauchy;p )

i jedno zdjecie pokazujace ze kazdy element jest zabezpieczony przed wysylka, na folie idzie karton, potem jeszcze raz karton i na koniec stretch;)

Ukryta Zawartość

Zaloguj się, aby zobaczyć treść.
Zaloguj się, aby zobaczyć treść (możliwe logowanie za pomocą )

post-16170-100008238 1218482771_thumb.jpg

Ukryta Zawartość

Ukryta Zawartość

wops:) przepraszam - jakos automatycznie priorytety mi sie ustalaja;)

co do do RCA - jesli chcesz to spoko - moge Ci dorzucic bo mam maly zapas.

mam tez w domu mikroprzelaczniki do tego ukadu - to tez bez problemu moge ci dac.

moge tez dolaczyc ci schemat uikladu - powinno byc dostepne w kazdym elektroniku.

(potwierdz na PW)

wlasne dzwonilem - blachy beda jeszcze dzisiaj u mnie. mam zamiar popakowac i wyslac co sie da.

Oczywiscie wezme czincze i 2 przelaczniki . niestety kase bede mogl przelac dopierop od koniec miesiaca . Wczasy mnie splukaly . Najwyzej wezme czincze i prztyczki z koncem sierpnia ...

reszta juz jutro:)

Ukryta Zawartość

post-16170-100008137 1218577136_thumb.jpg

Ukryta Zawartość

Ukryta Zawartość

wyslanie;)

co do napisow to sa rozne opcje: sitodruk, termotransfer oraz najlepsza - grawerowanie;) ta ostatnia jest dostepna w agencjach reklamowych - tylko... nie wiem czy poradza sobie z tak twarda powierzchnia;)

i tutaj mala niespodzianka.

kazdy ma wpusty pod imbusy we front panelu;)

Ukryta Zawartość

Ukryta Zawartość

witam.

mad_z Twoje blaszki sa wyciete - jednak jest z nimi problem. ( to samo u jenkinsa i kurta (blachy bez otoworow) ) te nietypowe detale zlapaly jakis ladunek elektroststyczny przy malowaniu i wyszla lipa. farba zle wyglada i trzeba to poprawic, jadak w innej malarni - to juz zalatwi ten zaklad co malowal... wiec jeszcze chilka i bedzie tez gotowe.

Byc moze moje pytanie wyda sie glupie lub dziwne ale czy istnieje mozliwosc wykonania obudowy od CD Wadia CD16 ? Chociazby front panel byl identyczny ? kolor , specyficzne nozki , podciecie na logo itp ?

miqolaj paczka dotarła... jeszcze nie skręcałem (zamówiłem nowy trafos w toroidach więc całość poczeka ze 30 dni) ale... muszę powiedzieć, że na pierwszy rzut oka wygląda to bardzo dobrze. Dzięki za wysiłek włożony w organizację zamówienia.

Jak złoże całość to nie omieszkam zamieścić zdjęć.

ps. miqolaj jak nazywa się technika którą przygotowano front pod anodę

nie jest to ani drapanie ani tym bardziej szczotkowanie :-)

Wydaje mi się, że odkryłem jednak pewien błąd. A mianowicie frontpanel ma śruby mocujące w odstępie 60mm a słupki mają 65mm. Tak więc raczej wszystko powinno pasować... z wyjątkiem frontpanela :(

ps. a więc jest przysłowiowa łyżka dziegciu w beczce miodu.

• Pokaż nowe odpowiedzi
  • Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.
    • Biuletyn

Chcesz być na bieżąco ze wszystkimi naszymi najnowszymi wiadomościami i informacjami?
      Zapisz się
    • KONTO PREMIUM

• Ostatnio dodane opinie o sprzęcie

Ostatnio dodane opinie o albumach

• Najnowsze wpisy na blogu

• Dodaj nową pozycję...

wykrzyknik.png

Wykryto oprogramowanie blokujące typu AdBlock!

Nasza strona utrzymuje się dzięki wyświetlanym reklamom.
    Reklamy są związane tematycznie ze stroną i nie są uciążliwe. 

Nie przeszkadzają podczas czytania oraz nie wymagają dodatkowych akcji aby je zamykać.

Prosimy wyłącz rozszerzenie AdBlock lub oprogramowanie blokujące, podczas przeglądania strony.

Zarejestrowani użytkownicy + mogą wyłączyć ten komunikat oraz na ukrycie połowy reklam wyświetlanych na forum.