Skocz do zawartości
IGNORED

Ultralink

lorpa

Rekomendowane odpowiedzi

Arek 67 za te pieniądze ten Arcam FMJ 23T to rewelacja,największe "ale" to braki w spójności dźwięku(porównywałem do Accuphase DP 65 ),ale pamiętaj ,że mówimy o CD jak na nasze warunki HI ENDowym .Gra lekko rozjaśnionym dźwiękiem,analitycznym,dynamicznym,ale za 5500zł nowy to nie ma o czym dyskutować ,rewelacja.Mówiłem ci o NADie S500 tym srebrnym,starszym modelu.Arcam jest bardziej szczegółowy,otwarty,ale tak jak już mówiłem nie jest bez wad.Nada radzę posłuchać bo z Primare 30.1 gra doskonale.

https://www.audiostereo.pl/topic/4320-ultralink/page/2/#findComment-83931
Gość slingerland

(Konto usunięte)

Self-moderuję i przepraszam posiadaczy Arcama za te "futerały" ! Odnosiłem to do polskiej ceny. A i rzeczywiście wolałbym chyba nowego Nad'a za te cenę. W zestawieniu Gutka (A 30) grało to nieżle,ale m.in. dlatego,że NAD wypełniał basem to czego piecyk nie mógł. Co do kosztów "reanimacji" ( i dobre i złe określenie) D20 - kilka razy mniej niż 5.500,- 1-sza - to jakieś,jak tu się pisuje, "kondzia",rezystory,kable,zasilanie, 2-ga - AKM i otoczenie. Efekt - emocjonalny przekaz vs blacha,makro - i mikrodynamika,zrównoważenie pasma - generalnie:muzykalność ale nie kosztem analityki,szeroka scena. Mam jeszcze MF A2 cd z zegarem i ZapFiltrem LC Audio. Może zeń wyciągnę oba elementy i zainstaluję w Primarku ale z głową w przeciwieństwie do f-my Vidicom. Czy wiecie jaka częstotliwością jest taktowany zegar w D20 ? Ten w MF to chyba 33mHz. Na ZapFilter nie ma juz chyba w malutkim D20 m-ca w środku ,może na zewnątrz. Może w ogóle nie warto ? Jakie są Wasze opinie o nim ?

Kłaniam się,

https://www.audiostereo.pl/topic/4320-ultralink/page/2/#findComment-83953
  • Pokaż nowe odpowiedzi
  • Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.
    • Biuletyn

Chcesz być na bieżąco ze wszystkimi naszymi najnowszymi wiadomościami i informacjami?
      Zapisz się
    • KONTO PREMIUM

• Ostatnio dodane opinie o sprzęcie

Ostatnio dodane opinie o albumach

• Najnowsze wpisy na blogu

• Dodaj nową pozycję...

wykrzyknik.png

Wykryto oprogramowanie blokujące typu AdBlock!

Nasza strona utrzymuje się dzięki wyświetlanym reklamom.
    Reklamy są związane tematycznie ze stroną i nie są uciążliwe. 

Nie przeszkadzają podczas czytania oraz nie wymagają dodatkowych akcji aby je zamykać.

Prosimy wyłącz rozszerzenie AdBlock lub oprogramowanie blokujące, podczas przeglądania strony.

Zarejestrowani użytkownicy + mogą wyłączyć ten komunikat oraz na ukrycie połowy reklam wyświetlanych na forum.