Skocz do zawartości
IGNORED

Lampucera DAC

Rekomendowane odpowiedzi

>swith, MG pewnie posluchal swojego wtornika katodowego i wbrew temu co pisal okazal sie do bani...a

>srpp to znane i lubiane zastosowanie audionotowskie....choc nie AN oczywiście ejst autorem tej

>aplikacji tylko Łukasz Fikus :)

Czy ja wiem czy od razu do bani, w sosnowcu byli zadowoleni.

w sosnowcu pewnie mniej ludziom do szczęscia potrzeba ;) Zalezy jeszcza w jakim systemie, bo jezeli nie przekazywal spontanicznosci, to WK moze sie podobać.

zwolennik łagodności

Switch, 7 Wrz 2008, 12:17

>>swith, MG pewnie posluchal swojego wtornika katodowego i wbrew temu co pisal okazal sie do

>bani...a

>>srpp to znane i lubiane zastosowanie audionotowskie....choc nie AN oczywiście ejst autorem tej

>>aplikacji tylko Łukasz Fikus :)

>

>Czy ja wiem czy od razu do bani, w sosnowcu byli zadowoleni.

W sosnowcu to grało z SRPP na lampach NOS RCA 6CG7. W porównaniu z tym wtórnik gra sporo gorzej.

Ale i tak da się zrobić jeszcze lepiej niż SRPP na 6CG7. Jak dla mnie 6CG7 są nieco zbyt "grzeczne", i dlatego wtedy Lampucera nie zdołała wyskoczyć powyżej poziomu Meridiana G06.

MG, pożycz sobie tego meridiana i zestroj calosć z ruskimi PIO na wyjściu to sam sie przekonasz ze meridian idzie na półke....sluchalem modowanego przez Łukasza meridiana(ale raczej nie G06) i modowany trioda gral sporo lepiej od fabrycznego....a tam to albo 6n1p albo 6n6p pracowały, bez wydziwiania ztypami lamp. Jedno co to wzmocnienie tak jak piszesz spore i neiktore tranzystorowce moga wadac w przester(GC nie wpada).

zwolennik łagodności

Fikus miał starego Meridiana 506, a ten nie ma startu do nowego G06.

Zresztą ja też miałem Meridiana 506, w najlepszej 24 bitowej wersji, i bez żalu zrezygnowałem z niego na rzecz lampucery.

A co do ruskich PIO, to .... a co tu dużo gadać, mam Jenseny miedziane w oleju. I trafa desymetryzujące. I brak czasu żeby to wszystko odpalić.

słuchaj... lancaster... nie... wszystkie... mody... są... udane... a jak... nie słuchałeś... wersji... McGyvera... to się nie wypowiadaj... i tak wszyscy wiemy... że w elektronice jesteś cienki bolek... a podpierać się... autoretytami... tam gdzie nie trzeba... nie wypada...

Wiedza i doświadczenie przychodzą z wiekiem, najczęściej z wiekiem trumny.

Trochę sensu poproszę.

no wlasnie widze gagacek....np. mody twojego muzgu :))))

....jakimi to ja autorytetami sie podpieram i dlaczego zabierasz glos jezeli nei masz nic do napisania poza personalna dowalanką zwalam na karb tutejszych modów :)

....no i prosze mi tu przy okazji szanownej moderacji audiostereo nie obrażac !

zwolennik łagodności

gagacek,...a skoro już o elektronice rozmawiamy, to pewnie bez problemu wskażesz co można poprawić w DAC ktorego fota jest zamieszczona powzej ? Akurat widać golym okiem.

...bo wiesz gagacek....jeszcze wszyscy sobie pomyśla ze jesteś cienki bolek w elektronice :))))

zwolennik łagodności

lancaster

Zachowaj minimum przyzwoitości i pisz pod swoim nickiem, inaczej wychodzisz na takiego, na jakiego własnie wychodzisz:(

Jeszcze raz: Zabieram głos ponieważ znam rozwiązanie Fikusa i stanowczo nie uważam go za ósmy cud świata. Co wiecej, twierdzę że sam autor też za taki je nie uważa, tylko ty. A to czyni dużą różnicę. Z drugiej strony: nie znasz rozwiązań McGyvera a mimo to lecisz po bandzie, przy okazji wypisujac cały bagaż głupot. Ja po prostu wyprostowuję durnoty jakie piszesz, trudne do wyłapania w powodzi wielokropków.

Druga część Twoich wynurzeń jest poza granica jakiejkolwiek percepcji, jeśli czytelnie wyjaśnisz co miałeś zamiar napisać, nie będę miał nic do roboty i będę w zasięgu to odpiszę.

A co do reszty: Nie interesują mnie Twoje problemy zdrowotne tylko licz się z czytelnikami, pisz na miarę przyjętej konwencji i ogranicz wielokropki. Jeśli nie rozumiesz o czym piszę to pojmij chociaż tyle: przynajmniej będzie wiadomo co chciałeś przekazać.

Trochę sensu poproszę.

lenam

>gagacek,...a skoro już o elektronice rozmawiamy, /../

lancaster, przemyśl co napisałeś, potem pisz. Nie wyjdziesz następnym razem na idiotę.

Trochę sensu poproszę.

aha:

>jeszcze wszyscy sobie pomyśla ze jesteś cienki bolek w elektronice :))))

No i co z tego?

Trochę sensu poproszę.

gagacek, ty sie jakoś przyzwyczaileś do wychodzenia na idiotę to myśle ze mozna sie od ciebie sporo nauczyc w tym temacie gdyby ktoś potrzebowal.

no, gagacek śmialo - Co byś poprawił ?

zwolennik łagodności

gagacek, to jest wątek o urządzeniu jakbyś nie zauwazył. Nie wiem czy jesteś w stanie to zrozumieć ale tli się we mnie taka nadzieja dlatego jeszcze raz to powtarzam : swoje personalne wynurzenia mowiące o stanie twojego zdrowia :) zachowaj dla siebie(najlepiej)

Tutaj rozmowa odbywa się na temat prostej jak cep konstrukcji i nie widzę powodu dla ktorego Twoje personalne wynurzenia na jakikolwiek temat poza wiodącym miałyby tu być w akikolwiek sposob pelnoprawne.

Zrozumienie tego gagacku to plan minimum dla Ciebie. Myślę ze zlitujesz sie nad osobami chcącymi sie czegokolwiek interesujacego dowiedzieć o tej konstrukcji(bardzo udanej uwazam.

Łukasz Fikus jest autorem pomyslu a nie moim autorytetem - pewnie Ci sie znow cos pomyliło. wolę napisac dla pewnosci bo zaczaeś coś wspominac o jakichś autorytetach...a ja tym czasem pisalem o autorstwie pomyslu.

Ciężko mi sie rozmawia z czyimiś wyobrazeniami.

Wystarczy czytać ze zrozumieniem.

zwolennik łagodności

lancaster, przeczytaj tak z kilkanaście razy ZE ZROZUMIENIEM co do ciebie napisałem, ale z poziomu inteligencji a nie bezsilnej szłosci. Tak że żeby przedarło się to przez twój matrix/popiepszenie i dotarło. Jak Ci się to uda to możemy porozmawiać, póki co nie widzę sensu.

Jadziu bardzo proszę o posprzątanie tutaj do czysta moich wpisów, bo jak widać do niektórych i tak nic nie dotrze a na darmo śmiecić nie chcę.

Trochę sensu poproszę.

gagacek, najpierw przeczytaj co do ciebie napisalem, potem przeczytaj ak zacząleś rozmowe a jak cokolwiek dotrze(ufam) to daj znać.

chcą nie chcac śmiecisz. Na darmo czy nie na darmo - jak różnica dla kogokoleiek....no moze poza tobą.

zwolennik łagodności

gagacek, a tam miedzy nami to nie uważasz ze jesteś ostro popieprzony nawet jak na swój matrix ?:)

Moze wystarczy zacząc czytać inne książki ?:))))....choćby telefoniczną :)

zwolennik łagodności

skopiuje sobie gagacek tą naszą pogawedke i pozwolę sobie wkleić na innym serwisie :)

Zapytam, moze ktoś będzie wiedzial czy to Twoje normalne zachowanie....jezeli tak to nie widzę sensu rozmowy z tobą.

Unikam pospolitego chamstwa :)

zwolennik łagodności

RozBroiłeś mnie:))

A rób dziecko co chcesz:))) Udanych wysokich lotów w krainie internetu. A jaka chwała:)))) a jakie ego usatysfakcjonowane:))) Zaiste, jest o co walczyć i na co czas tracić:)))

Jak go będziesz miał za dużo to urządź nagonkę na osobnika gagacek, a co:)))))))

Szkoda że Ciebie tak toto zabolało, tak bywa. Na drugi raz nie zachowuj się jak 15-letni szczeniak tylko jak pełnoletni, MYŚLĄCY człowiek.

Trochę sensu poproszę.

gagacek, rzeczywiscie zabawny jesteś :))))

Najpierw nasmiecisz a potem prosisz panią Jadzie:)))) o usuniecie tego co naplodzileś.

Dokladnie gagacek,tak jak piszesz:

Zaczniemy rozmawiać kiedy zaczniesz sie zachowywać jak czlowiek MYSLACY - dobrze to widzisz....tyle ze od 15 latkówt to proponowalbym sie odstosunkować bo w tym wieku ludzie bywaja już calkiem rzutcy i rezolutni.

A co do Ciebie to masz rzeczywiscie jakąś dziwną wizję(tak ogólnie)

Jaką nagonke ????? Jakie podpieranie sie autorytetami i reszta swoich zabawnych opowiesci dziwnej treści.

A to taka prosta sprawa - chinski przetwornik D/A gagacek....nie chce być nic innego :)))))

zwolennik łagodności

Przepraszam za siebie, już poprosiłem o skasowanie moich wpisów. Internetowych śmieci jest mnóstwo, nie zdzierżyłem, mea culpa:(

Trochę sensu poproszę.

Swith, serio nie moja wina. Spójrz jak zacząl rozmawiać i robić balagan.

Na przyszlosć niech dwa razy pomyśli, bo jaki to ma sens ze najpierw narobi bajzlu a potem przeprasza i prosi o usuniecie wpisow. Epitetów uzywa praktycznie co wpis.

Wogóle co to za zachowanie ?

W kazdym razie jakby moderator mial to kasowac to nie mam absolutnie nic przeciwko.

Wszytsko od wpisu gagacka w doł i temat znów bedzie myslę OK. Sam śledzę :)

Pozdrawiam

zwolennik łagodności

To jest internet, a w nim twór lancaster zapamiętale wypisujący pierdoły 24h/dobę... Twój piękny, cudowny świat. Zazdroszczę Ci.

Zmykam bo znajomi czekają.

Powodzenia w popiepszeniu, pisz co chcesz, odpisuj, marnuj czas itp. tylko aby Ci zyłka w napadzie złości nie pękła:(

pozdrowienia.

to z audiohobby.pl

do skasowania!

;)

Trochę sensu poproszę.

gagacek, jedno pytanko: czego takiego nie zdzierzyles ? Jakiejs swojej imaginacji ?(pytam bez zlych intencji)

Rozmawialem z McGyverem i nagle wlatujesz wyzywasz od cienkich bolków, idiotów, opowiadasz o jakichś chorobach, popieprzeniu, i pelno innych...na audiohobby o szmaceniu sie...coś Ci zalega czy jak ?

czlowieku zastanow sie.

zwolennik łagodności

gagacek, nad czym mam mysleć ? Nad tobą i twoimi epitetami/wejsciami ?

sam nad tym mysl - co ci tam zalega, nie jestem psychoanalityk, albo wezmę 5stów za godzinę wysluchiwania twoich problemow :))))...jak juz koniecznie mam myslec za ciebie.

">odpowiedź jest krótka: MYŚL."

Nie potrafię niestety odwzajemnić się czymś rownie suchym :))))

zwolennik łagodności

• Pokaż nowe odpowiedzi