Skocz do zawartości
IGNORED

Zna ktoś Paradigm Monitor 7v3

bolex

Rekomendowane odpowiedzi

Witam wszystkich. Interesują mnie w/w kolumny. Zależy mi bowiem na mocnym i niskim basie i delikatnej i nie męczącej górze. Miałyby one grać z Yamahą 596. Czy Waszym zdaniem "dadzą radę"? Okablowanie (TaraLabs Nexa i Reson TSC)

https://www.audiostereo.pl/topic/4328-zna-kto%C5%9B-paradigm-monitor-7v3/

Właśnie przymierzam się na zamianę Omeg 509 w budżetowym systemie, mam na celowniku Dany 670 i może także Paradigmy 7 v.3 .i także Yamahę. Więc pół żartem pół serio podpisuję się pod pytaniem raczej ogólnie, jak z kulturą brzmienia czy się nie nadyma za bardzo Paradigm z Yamahą.

ja mam monitory 9 v2, jesli chodzi o bas/ dynamika to nie zawiedziesz sie, dają czadu i to na wysokim poziomie, bas schodzi głeboko, jest doskonale kontrolowany, a jesli chodzi o wysokie to zalezy w duzom stopniu od reszty systemu , raczej graja jasno ale z moim nadem i cambridge są bardzo delikatne, soczyste i niesamowicie szczegołowe. wczesniej miałem cd technicsa i było oostro , matowo , bez jakichkolwiek szcegołow , zamglony obraz, a o głebi to mogłem zapomniej, tak ze przetestuj je na systemie jaki masz bo sa bardzo czuł pod tym wzgledem.

Pozdr.

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.
  • Dodaj nową pozycję...

wykrzyknik.png

Wykryto oprogramowanie blokujące typu AdBlock!

Nasza strona utrzymuje się dzięki wyświetlanym reklamom.
Reklamy są związane tematycznie ze stroną i nie są uciążliwe. 

Nie przeszkadzają podczas czytania oraz nie wymagają dodatkowych akcji aby je zamykać.

Prosimy wyłącz rozszerzenie AdBlock lub oprogramowanie blokujące, podczas przeglądania strony.

Zarejestrowani użytkownicy + mogą wyłączyć ten komunikat oraz na ukrycie połowy reklam wyświetlanych na forum.