Skocz do zawartości
IGNORED

wzmak słuchawkowy do 1500PLN???

k4banos

Rekomendowane odpowiedzi

>gagacek, 11 Cze 2008, 14:24

>Tak Cię gniecie, że aż musiałeś sobie popisać na znienawidzonym forum? fiu, fiu :)))

>Wracając do baranów: Nie widzę problemu. Widzisz takowy? :DDD

Tak nudziło mi się w pracy i postanowiłem poszukać czegoś zabawnego, w poszukiwaniu kabaretu wszedłem na AS, a tutaj znalazłem ciebie, a ty jak wiadomo jesteś zawsze nieoceniony ;) Dzięki!

o rany...

papa szwagiero, szkoda czasu na tych którym wiecznie żal (...) ściska

Wiedza i doświadczenie przychodzą z wiekiem, najczęściej z wiekiem trumny.

Trochę sensu poproszę.

Witam

>k4banos

Zareklamuję się tu troszkę.

Za 750zł oferuję wzmaka pełne dual-mono który niedawno w konfrontacji z Edgarem "rozjechał" go równo. Klient przytaskał na odsłuch Edgara i któryś Ergo (za 1200zł). Ten Edgar to cienizna konstrukcji i brzmienia. Potencjometr za 2zł... Po odsłuchach nie było wątpliwości - dwa zamówione wzmaki... Testy z K701, DT880 + CEC3300.

Zerknij na moją WWW

Ukryta Zawartość

Zaloguj się, aby zobaczyć treść.
Zaloguj się, aby zobaczyć treść (możliwe logowanie za pomocą )

Pozdrawiam, Bob

Ukryta Zawartość

Lubię taki Deux ex Machina. Ma styl ten Holdegron. I skromność. I wyczucie tematu. Malina.

;-)

Stereo i Kolorowo - Underground

Mój blog i recenzje różnych urządzeń audio-stereo: stereoikolorowo.blogspot.com

>gagacek, 11 Cze 2008, 16:50

>o rany...

>papa szwagiero, szkoda czasu na tych którym wiecznie żal (...) ściska

gagacek no pewnie, że ściska... chciałbym mieć kilkanaście wzmaków słuchawkowych, chociaż w sumie lepiej byłoby mieć na każdy dzień miesiąca inny, to byłoby coś!

szwagiero,

W zasadzie powinienem odpisać na priv, ale jako odpisuję człowiekowi który ma odwieczne problemy napiszę tutaj:

Nie wiem dlaczego lubisz robić z siebie idiotę na forum, ale widocznie takie masz masochistyczne potrzeby. To nie moja sprawa.

Masz jakieś zastrzeżenia odnośnie tego co piszę, podanych informacji, to zamiast przytyków rodem z przedszkola spytaj tych którzy mnie znają, mam czy nie mam itd., a nie wylewaj tutaj swoich frustracji. W Twoim wieku już raczej robić czegoś takiego nie przystoi. Wybór należy do Ciebie. Zastanów się nad tym, pozdrowienia.

ps. Jeśli chciałeś chłopakowi zniszczyć temat, skądinąd tradycyjnie z resztą, to udało Ci się to znakomicie. Możesz być z siebie zadowolony.

Administratorze bardzo proszę o wycięcie w pień wpisów z pyskówkami z moimi włącznie.

Trochę sensu poproszę.

gagacek odpisałem ci na priv, kto jak kto ale ty o "rozwalaniu" wątków to się już nie wypowiadaj, bo się kompromitujesz.

Administrator jak najbardziej może usuwać owe wpisy ale jedynie za to, że są nie na temat, ja pyskówek nie piszę ani nikogo nie obrażam - jeśli tak to odbierasz to może zastanów się dłużej...

Pozdrawiam,

Jeszcze jedno - wielokrotnie chciałem dowiedzieć się od ciebie gagacku czegoś poza suchym mentorskim stwierdzeniem tak jak kilka postów powyżej "do dt-880 polecam darkvoice", jeśli już polecasz to może uzasadnij choć raz to, o czym piszesz, dlaczego akurat ten wzmak i który model? Może podzielisz się z innymi swoim bogatym osłuchaniem i opiszesz w skrócie co jeszcze z tego, co posiadasz może podpasować do dt-880, a co wybitnie z nimi nie zagra? Szkoda, że trochę odmienną próbę wyciągnięcia od ciebie ciekawych informacji traktujesz jako atak i od razu rzucasz epitetami.

szwagiero, korzystaj z wyszukiwarki, masz moje wpisy na temat słuchawek i wzmacniaczy w "spotkaniach w Krakowie". Ponieważ zawsze znajdzie się tutaj podobny tobie "mądry inaczej", uznałem że opisywać nie będę i tego się trzymam. Nie interesuje mnie chór nawiedzonych orto- czy tonsilowyznawców jak i innych pogiętych nacji. Od nawiedzonych trzymam się z daleka. Prywatnie zawsze pomogę, wielu może potwierdzić, to wszystko. Pa.

Trochę sensu poproszę.

Jak jest z kupowaniem przez ebaya? Kupował ktos z was od casque_hifi ?

Jak jest z cłem i ile wynosi? Jestem zainteresowany kupnem albo Darkvoice 336i/336SE bądź Little Dot Mark III ewentualnie Mark IV(co najlepsze według Was).

Chciałem kupic wzmaka od gagacek ale nie odpowiada na PM od 2dni więc chyba się wycofał ze sprzedaży.

>k4banos, 14 Cze 2008, 23:34

Pewnie poszedł znaleźć tego wzmaka na sprzedaż, bo wiesz jak się ma tyle ton sprzętu to ciężko coś konkretnego wygrzebać tak na zawołanie - to spory magazyn musi być ten gagackowy ;)

XYZPawel, 10 Cze 2008, 20:31

>A, bo widzisz, wzmak słuchawkowy ma za zadanie *odgrywać* muzykę z jak największą wiernością, a nie

>GRAĆ

No to zrób taki za 100zł, albo podaj schemat wraz z wyróżnieniem producentów wszystkich elementów, a my się pośmiejemy.

>>k4banos przepraszam, dopiero jestem uchwytny odpowiem na pw

Do chorego z zawiści:

szwagiero zmień lekarza, bo ten z którego usług korzystasz ciebie oszukuje..

Trochę sensu poproszę.

k4banos, 14 Cze 2008, 23:34

>Jak jest z kupowaniem przez ebaya? Kupował ktos z was od casque_hifi ?

>Jak jest z cłem i ile wynosi? Jestem zainteresowany kupnem albo Darkvoice 336i/336SE bądź Little Dot

>Mark III ewentualnie Mark IV(co najlepsze według Was).

>Chciałem kupic wzmaka od gagacek ale nie odpowiada na PM od 2dni więc chyba się wycofał ze

>sprzedaży.

zobacz tu :

Ukryta Zawartość

Ukryta Zawartość

Ukryta Zawartość

Swoj wzmacniacz kupowalem od casque hifi. Przesylka okolo 7 dni.

Tylko ze moj wzmak wysylany byl z europy (bez cla)

pozdro

Lakers

Ukryta Zawartość

Ukryta Zawartość

Ukryta Zawartość

k4banos, 16 Cze 2008, 21:41

>lakers chyba troche za drogo chcą za te uzywane Little Dot II i III na allegro. Narazie myśle nad

>propozycją gagacek choc troche za dużo chce jak na moją obecną kieszeń :(

Zajrzyj jeszcze na strone Meier-Audio

Ukryta Zawartość

pogrzeb tez na head-fi

pozdro

lakers

Ukryta Zawartość

• 4 miesiące później...

Witam

apropo tego wzmaka do 1,5 tys to ja np mialem takie wzmaki: head box mkII, head box se, litle dot mkIII, myryad, xiang sheng a dzisiaj kupilem head box se II. Sluchawki to dt990pro, wczesniej senn hd600 grado sr60. Cd playerki to :MF x-ray v8, myryad cameo, cyrus quattro, advance acoustic, audio analogue primo, CA azur itp, kabelki po ok 1tys komplet.

Sprzet towarzyszacy w jak o mnie, chociarz mialem drozszy (cyrus, myryad, audio analogue).

Moja opinia jest taka ze tak naprawde te wszystkie wzmaki graja bardzo podobnie, nie slyszalem wiekszych roznic miedzy nimi, natomiast miedzy sluchawkami roznice byly bardzo wyrazne. dt990pro na przyklad najlepiej zagraly z head box se, senki z xiang sheng.

(chinskie produkty dochodzily do mnie w 5dni, bez cla.)

Ja aktualnie sprzedalem cd payer, zgralem plytki na flac i kupilem pro-ject usb box jak dac za 300zł .Usb box kosztuje z 15 razy taniej niz moj cd player a dzwiek z niego bardzo podobny. jak zrodlo bezglosny, malutki asus eee i maly dysk przenosny. A prawdziwa muzyka to tylko z winyla.

Pozdrawiam

• Pokaż nowe odpowiedzi
  • Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.
    • Dodaj nową pozycję...

wykrzyknik.png

Wykryto oprogramowanie blokujące typu AdBlock!

Nasza strona utrzymuje się dzięki wyświetlanym reklamom.
    Reklamy są związane tematycznie ze stroną i nie są uciążliwe. 

Nie przeszkadzają podczas czytania oraz nie wymagają dodatkowych akcji aby je zamykać.

Prosimy wyłącz rozszerzenie AdBlock lub oprogramowanie blokujące, podczas przeglądania strony.

Zarejestrowani użytkownicy + mogą wyłączyć ten komunikat oraz na ukrycie połowy reklam wyświetlanych na forum.