Skocz do zawartości
IGNORED

Opłacalność zakupu ROTEL, ARCAM, B&W

adi1

Rekomendowane odpowiedzi

Witam.

Mam możliwość zakupu kompletu Rotela za 12.500zł lub

RMB-1095 (5x200W)

RSP-1098 sound processor

RDV-1050E DVD

Rotel, Arcam , B&W za 10.500zł

Rotel DVD RDV 1080

Arcam AVR 200

B&W centralny HTM 7

Podłogówki B&W 704

Surrand nie wiem dokładnie jaki to jest model

oraz Subwoofer ASW 700

Czy te klocki są godne uwagi za taką cenę?

Chciałbym pogodzić dobre stereo z możliwością oglądnięcia filmu w systemie 5.1.

Proszę o jakieś wskazówki bo kompletnie nie wiem jak te elementy grają.

Jaki komplet wybrać czy lepiej sobie odpuścić?

Ukryta Zawartość

Zaloguj się, aby zobaczyć treść.
Zaloguj się, aby zobaczyć treść (możliwe logowanie za pomocą )

post-14638-100000984 1213941577_thumb.jpg

Ukryta Zawartość

Ukryta Zawartość

• 4 tygodnie później...

Rotel RMB za 12500 to nieporozumienie, w niemczech oficjalna cena to niecałe 3000 euro, pierwszy lepszy sprzedawca z allegro ściągnie Ci to taniej i pewnie spoko poniżej 10000pln.

Sony KD85-ZG9? , Denon AVC-X6700H + Monster Power MPA-3250 + Emotiva XPA 7-kanałowa gen.2 , Pioneer UDP-LX800.Projektor JVC RS2 - Adeo Tensio professional pro 110",Monitor Audio-Platinum PL 300 + Platinum PLC 350 + SVS Ultra + GX100 + 4 szt. sufitowe Dali Phantom H-80 +VELODYNE DD-15 Plus. Kable do kolumn: QED Genesis Silver Spiral, Chord Odysey 2. Listwa Monster Cable HTS 5100 + Power Center HTS 1000, kable sieciowe Monster Powerline 400 . Apple TV4K.

Witam.Posiadam procesor Rotela RSP 1098 i wzmacniacz mocy RMB 1075.Kupilem to w lutym zeszlego roku za 14,5 tys zl.Mimo ze teraz jest tansze euro,funt i mozna kupic to taniej to naprawde nie zaluje.Zestaw gra z Jamo Concert 11 i Jamo Concert Center (przod) i B&w CDM1 (tyl).Slucham przewaznie jazzu i bluesa,jak dla mnie gra ten zestaw wysmienicie w stereo.W kinie domowym jest po prostu BOMBA.Takze ja moge polecic ROTELA :)

Denon PMA-2500NE, Denon DCD-2500NE,  PDA GenesisTannoy Revolution XT 8f ,  Kimber Kable 8TC , Technics SL-1200 MK2  + Ortofon 2M Bronze

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.
  • Dodaj nową pozycję...

wykrzyknik.png

Wykryto oprogramowanie blokujące typu AdBlock!

Nasza strona utrzymuje się dzięki wyświetlanym reklamom.
Reklamy są związane tematycznie ze stroną i nie są uciążliwe. 

Nie przeszkadzają podczas czytania oraz nie wymagają dodatkowych akcji aby je zamykać.

Prosimy wyłącz rozszerzenie AdBlock lub oprogramowanie blokujące, podczas przeglądania strony.

Zarejestrowani użytkownicy + mogą wyłączyć ten komunikat oraz na ukrycie połowy reklam wyświetlanych na forum.