Skocz do zawartości
IGNORED

Jakie Kolumny do Harmana AVR 350

Akim03

Rekomendowane odpowiedzi

Witam!

Tym razem zakładam wątek dla mojego znajomego.... chodzi o to że nie bardzo ma możliwość odsłuchu, a chce dobrać kolumny do Harman Kardon AVR 350. Przedział cenowy do 3 tys., ale mówimy o rynku wtórnym.

Czekam na wasze propozycję stereo jak i KD.

Z czym jeszcze dobrze zagra Harman oprócz JBL? Muzyka rock, metal.... oraz szeroko pojęta muzyka spokojna.

Ja go namawiam na dobre stereo, a później reszta, ale nie mamy możliwości odsłuchu zbyt wielu dobrych głośników :-(

https://www.audiostereo.pl/topic/44371-jakie-kolumny-do-harmana-avr-350/

od JBL E/ES/Studio dużo lepiej (nawet w rocku i metalu) zagrają Paradigmy Monitor v5 i JMLaby

tylko problem może być z ceną, bo za 3 tys. nie da rady złożyć zestawu 5.0/5.1 z ani jednych ani drugich...

Znaleźliśmy coś takiego Focal Chorus 807V Czy brać Focal Chorus 806V za ok 2,5? Czy warto dopłacać do 807v? Gość w Sklepie chętnie nam je srowadzi... ale warunek ze kupimy na 100% :-(

tylko najpierw sobie posłuchajcie przed zakupem... w sumie to ja myślałem o serii 7xx JMLab, ta seria 8xx jest lepsza ale i 2x droższa, w tej cenie dasz rade kupić tylko te podstawkowe modele (do max 20m będą ok)

z mieszaniem kolumn możesz pokombinować aby ograniczyć koszty ale fronty i centralny obowiązkowo muszą być z identycznej serii

Pod uwagę bierzemy jeszcze jeden model.... Monitor Audio Silver RS1. Cena atrakcyjna, recenzje i opinie bardzo dobre, tylko nie znalazłem nigdzie informacji na temat duetu: Monitor Audio + Harman :-( Może ktos juz tak łączył i słuchał?

od siebie doloze moze sie wydac to smiechowe ale polecam polskie siesty !

tych ktorzy nie sluchali czy maja antypatie do tonsila !

radze sie nie wypowiadac na ich temat bo to calkiem inne brzmienie niz altusy posiadam je od pewnego czasu i do 3 tysiecy nic podobnej klasy z zagranicznych napewno nei znajde mowie o nowych

pozdrawiam

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.
  • Dodaj nową pozycję...

wykrzyknik.png

Wykryto oprogramowanie blokujące typu AdBlock!

Nasza strona utrzymuje się dzięki wyświetlanym reklamom.
Reklamy są związane tematycznie ze stroną i nie są uciążliwe. 

Nie przeszkadzają podczas czytania oraz nie wymagają dodatkowych akcji aby je zamykać.

Prosimy wyłącz rozszerzenie AdBlock lub oprogramowanie blokujące, podczas przeglądania strony.

Zarejestrowani użytkownicy + mogą wyłączyć ten komunikat oraz na ukrycie połowy reklam wyświetlanych na forum.