Skocz do zawartości
IGNORED

mordaunt short 914 -oszukali???

skunk2

Rekomendowane odpowiedzi

kupilem niedawno sobie amplituner yamahy. a co byscie zmienili w tych kolumnach? a co do tego suba. to czy sie oplaca go kupic. nie bede narazie go kupowal ale za 3/4miesiace byc moze. ale nie wiem czy bardziej oplaca nie kupic suba czy cos poroic przy kolumnach§

skunk2, 8 Lip 2008, 18:17

zadam pytanie z innej beczki

ile masz lat?

nie chce dyskryminowac ze wzgledu na wiek

ale kolega chyba potrzebuje duzego lomotu na dyskodeki

to juz lepiej bylo sobie zakupic te niesmiertelne Altusy

niz sie meczyc i krecic w kolumnach i zmieniac wzmacniacze

>skunk2

zrob oddech, przeciagnij sie, popatrz w niebo, pobiegnij do lasu...

daj sobie luz, poczuj lato, zobacz jakie fajne laski chodza, podejdz zagadaj, kolumny zaczna grac tak jak myslales.

jak mam być szczery na miejscu sklepu nic bym nie zrobił - dali cenę jaką dali a to, że kupiłeś to już Twój błąd - wiesz co by się działo jakby każdy odnosił towar bo za rogiem znalazł to samo taniej? jeśli byś kupił przez net to chyba masz tydzień na zwrot bez podania przyczyny - nie wiem jak to jest z zakupem osobistym

No nie!!! Totalna załamka. Tacy to się chyba tylko w Grodzie Kraka rodzą. Egzemplarz z tego klienta wzorcowy. Sam nie wie co chce.I tak:

- miał siano w kwocie 2 tys. zł. i kupił pierwsze lepsze padaczki - głośniki, w pierwszym lepszym sklepie, które mu cwany sprzedawca opchnął ciesząc się, że stojąca od lat sklepowa ekspozycja poszła w mandu i to jeszcze za kwotę przekraczającą jakikolwiek zdrowy rozsądek który powinien mieć normalny człowiek z odrobiną instynktu samozachowawczego. Mało tego, klient w zajawce tematu zaznacza, że jest z tych drogich padalców bardzo zadowolony!!!;

- po 4 miechach ( widocznie syndrom braku kasy na wakacje ) klient podnosi larum na szanownym forum, że go jakaś cwana łajza oszwabiła najmniej na 1,5 koła i błaga o naszą cudotwórczą pomoc aby coś poradzić w tym utopijnym temacie;

- my, widząc co to "nieszczęście" pisze albo robimy sobie z niego jajeczka na miękko albo staramy się wytłumaczyć, że trudno - wtopa to wtopa;

- następnie wychodzi od klienta sensacja, że mu te drogie cuda charczą jak dostaną prądowego kopa;

- w dalszej kolejności wychodzi piękny kwiatek, że regulacja w jego wzmaku czy ampli jest do luftu bo dalej charczy - czyli gościu wykańcza te bajecznie drogie "wynalazki" ze stajni MS;

- no i na koniec desperat kupuje suba !!! I to mnie dobiło.I dlatego mam dla niego rewelka poradę. Niech idzie po tego suba do tego samego sklepu co kupił te drogawe kolumny i poprosi tego samego sprzedawcę tylko i wyłącznie o suba MS i powie od razu, że ma na zbyciu ok.1,5 koła.Sprzedawca na bank zrobi mu bonifikatę ddla stałego klienta i sprzeda mu suba MS "wycenionego" na 2,5 tysiaka za te 1,5 koła.Bo jest promocja.

WTEDY MU TO ZAGRA PO ANIELSKU.

mam 23 lat. mialem wczesniej altusy 140 :P:D juz skonczylem temat ze sklepem bo wiem ze dalem sie neizle wkopac!!!wiec nie wiem po co jeszcze piszecie o nim....a suba narazie nie kupuje... ale kiedys moze niewykluczone

zdzislav - to nie jest kwestia wielkości glosnika, tylko jego jakości. moje 13 cm glosniczki jakos nigdy nie charczą, a potrafią wprawic w zdumienie - ludzi nieobeznanych - glośnością dźwięku bez zniekształceń. tak na marginesie :)

23 lata to już taki wiek, że przydałoby się racjonalne myślenie... wiem, że pytanie nie na miejscu może, ale czy kasę na to zarobiłeś sam czy ją dostałeś? Wbrew pozorom jest to istotne. A czy ten ampli Yamahy kupiłeś na tej samej zasadzie co te MS?

Pozdrawiam,

Nie mam pojęcia do kogo i dlaczego autor ma pretensje. W tedy i nie było cenna była wyższa teraz jest duża podaż i cena niższa. Prawa ekonomi. Ja nie mam do nikogo pretensji, że rok temu napakowałem się akcjami, które teraz są warte 30% ceny zakupu. Na pewno tutaj nie było żadnego oszustwa.

Smutne jest to, że takie zwykłe, rzetelne rzemiosło, uczciwość, te wszystkie cechy są dzisiaj... ich po prostu nie ma. Człowieka wydymał jakiś sk***ysyn, nie handlarz, a Wy skaczecie i nabijacie się z nierozwagi skunk2a... Do takiego poziomu postrzegania zostaliśmy sprowadzeni. Smutne..

Desant, 8 Lip 2008, 23:59

>zdzislav - to nie jest kwestia wielkości glosnika, tylko jego jakości. moje 13 cm glosniczki jakos

>nigdy nie charczą, a potrafią wprawic w zdumienie - ludzi nieobeznanych - glośnością dźwięku bez

>zniekształceń. tak na marginesie :)

No masz racje, ale nie ma co sie oszukiwać że małe głośniczki to małe granie. Wiem ze niektóre potrafią zagrać nadzwyczaj potężnie i głośno jak na swoje rozmiary, ale nie ma to jak trzydziestka:) JAk masz 30 na basie to sie nie zastanawiasz czy zaraz sie "zesra" bo już nie można wytrzymać, krew z uszu i te sprawy, To się nazywa komfort:)

• Pokaż nowe odpowiedzi
  • Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.
    • Biuletyn

Chcesz być na bieżąco ze wszystkimi naszymi najnowszymi wiadomościami i informacjami?
      Zapisz się
    • KONTO PREMIUM

• Ostatnio dodane opinie o sprzęcie

Ostatnio dodane opinie o albumach

• Najnowsze wpisy na blogu

• Dodaj nową pozycję...

wykrzyknik.png

Wykryto oprogramowanie blokujące typu AdBlock!

Nasza strona utrzymuje się dzięki wyświetlanym reklamom.
    Reklamy są związane tematycznie ze stroną i nie są uciążliwe. 

Nie przeszkadzają podczas czytania oraz nie wymagają dodatkowych akcji aby je zamykać.

Prosimy wyłącz rozszerzenie AdBlock lub oprogramowanie blokujące, podczas przeglądania strony.

Zarejestrowani użytkownicy + mogą wyłączyć ten komunikat oraz na ukrycie połowy reklam wyświetlanych na forum.