Skocz do zawartości
IGNORED

prblem z wyborem Plasmy 50

szelodh

Rekomendowane odpowiedzi

tematów tego typu jest zatrzęsienie ale czym więcej czytam na necie oraz forach tym bardziej głupieje. W sklepach typu MM to panowie wogóle odradzaja plasmy podajac różnego rodzaju durne argumenty przemawiajace za LCD'kami (mowa o panelach do 5 tyś złotych). Zastanawiam się nad dwoma modelami LG 50PG6000 (około 4500 tyś)a Samsungiem PS50A551 (4200 pln) - może jakieś sugestie. Widziałem oba telewizory (nie razem) i w obu podobał mi sie obraz (+ na kozyść Samsunga to Full HD)

https://www.audiostereo.pl/topic/44727-prblem-z-wyborem-plasmy-50/

Ukryta Zawartość

Zaloguj się, aby zobaczyć treść.
Zaloguj się, aby zobaczyć treść (możliwe logowanie za pomocą ) - tu masz test . Wybrałbym Samsugna , zresztą poczytaj

Ukryta Zawartość

Zaloguj się, aby zobaczyć treść.
Zaloguj się, aby zobaczyć treść (możliwe logowanie za pomocą )

witam,

niestety nie moge przeczytać recenzji ze wzgledu na brak mozliwości wglądu - system z HDForum informuje mnie że prubuje się dostać do strefy, do której nie mma jeszcze uprawnień - czy jest szansa wysłania mi tego pliku w innej formie na [email protected]

będe wdzięczny

Panasonic 42 cale z serii 800 badź 80 ;)

'Muzyka używana jest do kształtowania ludzkiego umysłu; może być mocna jak narkotyk, lecz o wiele niebezpieczniejsza, gdyż nikt nie traktuje poważnie manipulowania poprzez muzykę."

z budżetem 5000zł kupisz podstawowy model 50calowy, lepszy efekt uzyskasz kupując 42 cale w 5000zł. W cenie np. 5600zł kupisz topowy model Panasonica serii 7(42 cale). W chwili obecnej jest już sprzedawana seria 8.

'Muzyka używana jest do kształtowania ludzkiego umysłu; może być mocna jak narkotyk, lecz o wiele niebezpieczniejsza, gdyż nikt nie traktuje poważnie manipulowania poprzez muzykę."

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.
  • Dodaj nową pozycję...

wykrzyknik.png

Wykryto oprogramowanie blokujące typu AdBlock!

Nasza strona utrzymuje się dzięki wyświetlanym reklamom.
Reklamy są związane tematycznie ze stroną i nie są uciążliwe. 

Nie przeszkadzają podczas czytania oraz nie wymagają dodatkowych akcji aby je zamykać.

Prosimy wyłącz rozszerzenie AdBlock lub oprogramowanie blokujące, podczas przeglądania strony.

Zarejestrowani użytkownicy + mogą wyłączyć ten komunikat oraz na ukrycie połowy reklam wyświetlanych na forum.