Skocz do zawartości
IGNORED

Bomba DTS HD MASTER

Vitold_MAN

Rekomendowane odpowiedzi

czy slyszeliscie cos o bledach w oprogramowaniu amplitunerow seri onkyo np 905 lub yamaszki rxv1800/3800

ze przy starym firmware niektore filmy nagrane w dts hd ma wywalaja mocny dzwiek ktory moze uszkodzic kolumny? oswiećcie mnie :)jak ktos o tym slyszal a jak tak to w jaki sposob sie tego pozbyc np w yamaszce 3800 jak zaaplikowac nowe firmware i jak bardzo to jest ryzykowne?

https://www.audiostereo.pl/topic/44746-bomba-dts-hd-master/

xxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxx xxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxx xxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxx xxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxx xxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxx xxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxx xxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxx xxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxx xxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxx xxxxxxxxxxxxxxxxxx

odpowiedzi bez sensu na mnie nie działaja ! temat ten jest bardzo wazny miedzy innymi poruszany na zagraqnicznych forach ! jednak z angielskim umnie nie jest az tak dobrze zbym mogl sie doczytac ! co i jak rzeczywiscie sie ma

glupie odpowiedzi ignoruje

Gość rochu

(Konto usunięte)

To jest zakładka Stereo.

Powtórzę raz jeszcze powoli abys zrozumiał - S T E R E O.

Paniatna?

Jeżeli chcesz uzyskac odpowiedź na swoje wątpliwości, wskazane byłoby powtórzyć Twoje pytanie w zakładce o wdzięcznej nazwie Kino Domowe.

Jeszcze raz dla utrwalenia.

K I N O D O M O W E.

Dziekujemy Panu za współprace.

Vitold_MAN, 30 Lip 2008, 21:26

>annawroc jak zwykle na temat:) haha i bardzo pomocnie jak zauwazylem nigdzie niemasz nic do

>powiedzenia bo przypuszczam na niczym sie nie znasz takze prosze sie nie wypowiadac w moich postach"

to mnie zablokuj ;)) (język ojczysty, o ile polski nim jest, podszlifuj trochę, ciężko zrozumieć co chcesz przekazać)

szkoda tylko,że wątki o kinie domowym zamieszczasz w stereo, więc moje nie na temat, jest takie samo jak Twoje :)

Fakt że problem powinieneś umieścić w zakładce DIY, w żadnym razie nie KINO DOMOWE, bo co ma niby współnego amplituner z kinem domowym ? W dobrym kinie domowym stosuje się przecież końcówki mocy i najdroższe monitory więc tu akurat problemu nie widzę.

Inna sprawa to to że to pytanie techniczne, więc chyba poszukaj innego FORUM, tutaj obowiązują raczej czysto teoretyczne dyskusje bez większego zagłębiania się w temat, no może z małymi wyjątkami np. rozmowy o zwrotnicach itp.

Pozdrawiam

asfanter gadasz glupoty to wlasnie jest problem w kinie domowym ! bo firma dts z tego co doczytalem ! sama sie przyznala ze wprowadzila zle oprogramowanie ! w nowych kodekach dts hd ma

w ampli kina wielokonalowych czyli potocznie kina domowego !

no Ty też niezłe bzdety wygadujesz. jesteś tu od przed chwili i atakujesz osoby ogólnie tutaj szanowane, które bynajmniej nie chciały Tobie dokopać, tylko dowcipnie przytrzeć Ci nosa żebyś po pierwsze nie poruszał takich bzdetnych spraw w STEREO, bo to nie miejsce na sprawy typu firmware, po drugie uzupełnił swoje "o mnie". a nasza koleżanka ma do powiedzenia na temat audio sporo i jest osobą osłuchaną. za to Tobie brak chyba poczucia humoru i dystansu do samego siebie. a może się mylę.

jestem realista nie podniecam sie pieknymi wpisami !!! na forum ! i aby sie nie pomylic z ortografia czy gramatyka !:) nie interesuje mnie to ! nie bede wiecej dyskutowal a ile ma do powiedzenia kolezanka obojniak zdazylem sie naczytac nie tylko jako zalogowany uzytkownik ale i anonim w sumie nic ciekawego niema do powiedzenia tylko powiela wiedze innych teraz pytanie jaka wiedze?:)

domniemam, że chodzi o mnie- bo nie każdy potrafi przeczytać "o mnie" ze zrozumieniem, ale przemilczę to.

"jestem realista nie podniecam sie pieknymi wpisami !!! na forum ! i aby sie nie pomylic z

>ortografia czy gramatyka !:) nie interesuje mnie to ! nie bede wiecej dyskutowal a ile ma do

>powiedzenia kolezanka obojniak zdazylem sie naczytac nie tylko jako zalogowany uzytkownik ale i

>anonim w sumie nic ciekawego niema do powiedzenia tylko powiela wiedze innych teraz pytanie jaka

>wiedze?:)"

teraz po kolei:

"jestem realista nie podniecam sie pieknymi wpisami" :)))

" a ile ma do

>powiedzenia kolezanka obojniak zdazylem sie naczytac nie tylko jako zalogowany uzytkownik ale i

>anonim w sumie nic ciekawego niema do powiedzenia tylko powiela wiedze innych teraz pytanie jaka

>wiedze?:)"

błędy ortograficzne pomijam (chociaż lubię je wytykać). obojniak- nie ma takiego słowa w polskim.

"w sumie nic ciekawego niema do powiedzenia tylko powiela wiedze innych "- tu się zgadzam częsciowo: nie musi to nikogo ciekawić, ale czyją wiedzę powielam?

annawroc:

>...obojniak- nie ma takiego słowa w polskim.

O kurczę... masz rację powinno być "obojnak", a czy można powiedzieć "obojętniak"?

Redaktor ma rację, niestety nie mamy tu możliwości poprawienia swoich błędów :-(.

Ukryta Zawartość

Zaloguj się, aby zobaczyć treść.
Zaloguj się, aby zobaczyć treść (możliwe logowanie za pomocą )

masz i ucz sie :)

Ukryta Zawartość

> Vitold_MAN

realista, to człowiek o podejściu realistycznym. Twoje działanie nie charakteryzuje się realizmem. gdyby się charakteryzowało, już dawno uzyskałbyś odpowiedzi na swoje pytania. no chyba, że Twoim celem nie jest uzyskać te odpowiedzi.

nie ma słowa obojniactwo ale obojnactwo (hermafrodytyzm, dwupłciowość, interseksualizm, biol. u zwierząt obecność u osobnika (hermafrodyty, obojnaka) gruczołów rozrodczych męskich i żeńskich (np. u tasiemców) lub gruczołu obojnaczego produkującego jaja i plemniki np. u niektórych ślimaków) [źródło: Encyklopedia PWN, polecam

Ukryta Zawartość

jasne? i co to za poziom rozmowy? jest tutaj jakis moderator?

Ukryta Zawartość

>jasne? i co to za poziom rozmowy? jest tutaj jakis moderator?

Też się nad tym zastanawiam, bo robi się tu coraz większy BURDEL !!!

Ludzie opamiętajcie się, i jak macie pisać takie farmazony to nie piszcie nic...

Aż krew człowieka zalewa jak z ciekawego zagadnienia robi się śmietnik zawierające bezsensowne dywagacje.

Powoli całe to forum niestety robi się "Burdelem"

Zamiast sensownych odpowiedzi ,robi się targowisko, kto ma więcej do powiedzenia koniecznie nie na temat. Pieprzenie dużo o niczym i zaśmiecanie wątku bezsensownymi wypowiedziami :-(

przepraszam bardzo ja temat zaczolem dosc wazny w swiatki kina domowego i mysle ze dosc powaznie do tego podszedlem ale glupoty starych forumowiczow nie bede lekcewazyl poprostu zaluje ze na te forum sie zapisalem !

• Pokaż nowe odpowiedzi
  • Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.
    • Dodaj nową pozycję...

wykrzyknik.png

Wykryto oprogramowanie blokujące typu AdBlock!

Nasza strona utrzymuje się dzięki wyświetlanym reklamom.
    Reklamy są związane tematycznie ze stroną i nie są uciążliwe. 

Nie przeszkadzają podczas czytania oraz nie wymagają dodatkowych akcji aby je zamykać.

Prosimy wyłącz rozszerzenie AdBlock lub oprogramowanie blokujące, podczas przeglądania strony.

Zarejestrowani użytkownicy + mogą wyłączyć ten komunikat oraz na ukrycie połowy reklam wyświetlanych na forum.