Skocz do zawartości

Klub otwarty  ·  333 członków

Roksan Klub
IGNORED

ROKSAN - fan club

Rekomendowane odpowiedzi

hehe już mi wystarczy dobrze oprocentowany kredyt na resztę życia :) Sklepy oferują często raty 0 %

Jak na razie mam dwa typy Roksan Kandy K2 oraz Hegel H70

Skoro nie możesz sobie pozwolić na SH caspian M2 to poczekaj na M1 NG, zawsze to 1/3 ceny mniej.

sporo userów ma caspianów :) nie wiedziałem :)

http://www.audiostereo.pl/index.php?app=core&module=search&section=search&do=search&fromsearch=1

nie zapamiętuje co się szuka trzeba jeszcze raz wpisac haslo po userach

Edytowane przez mikson

Focal + Naim

Caspiany są fajne. Warto zauważyć, że zakup caspiana wielu osobom uśmierzył audiofilia nervosa. Chociaż wątpię, żebyś i Ty znalazł się w ten grupie mikson:)

Szkoda tylko, że tego wejścia na końcówkę nie ma. Podpiąłbym DACa z regulacją głośności i od razu wiedział czy warto się bawić w pomijanie PRE.

nie zmieniaj bo dolozysz sporo szmalu zebys byl po wymianie naprawde zadowolony a i fajnych kolegow z klubu stracisz :D

sam widzisz, ze mozna sporo przerabac ;)

Edytowane przez FIRMA

jestem ciekaw czy ten caspian black edition to nie fake ;)

Wydaje mi się, że to raczej nie fake, tylko próba zwrócenia uwagi na M2, który nie cieszy się chyba taką popularnością, jak swojego czasu M1.

I kto wie, czy ten M2 Black Edition nie jest w pewnym sensie tym dla M2, czym dla M1 był M1 NG.

To może być zapowiedź końca serii M2 i powstawania w kuluarach "M3", który zaspokoiłby potrzeby szerszej grupy klientów i przyciągnął ich czymś dla Caspiana nowym.

Who knows ... ?

edycja: błąd

Edytowane przez whiter1

Roksan Caspian M1 CD (mod.SonusOliva) => Roksan Caspian M1 NG => Dynaudio Focus 160

whiter,

tylko roksan wie jak M2 się sprzedaje i jak to ma się do wartości przyjętych w budżecie. Wzmacniacz, cd a i komplet dostał kilka nagród więc źle na pewno nie jest.

Na 100% nie planują wymiany na nowy model:)

Wymienić dwie (trochę obciachowe) gały i jedną diodę to nie jest problem:)

EMiL,

Skąd ta pewność ?

Jeszcze możesz się zdziwić, o co nie trudno w świecie audio.

Wspomnisz moje słowa :)

Pożyjemy, zobaczymy ... ;)

Roksan Caspian M1 CD (mod.SonusOliva) => Roksan Caspian M1 NG => Dynaudio Focus 160

Nikt nie powiedział, ze to będzie jutro.

M1 NG też był przez jakiś czas produkowany, a jeszcze dłużej sprzedawany, zanim rozkręcił się M2.

To są moje przypuszczenia, niemniej jednak nie warto być w tym przypadku niczego na 100% pewnym, EMiLu ;)

To są moje przypuszczenia, niemniej jednak nie warto być w tym przypadku niczego na 100% pewnym, EMiLu ;)

Święta prawda i to nie tylko w audio!

BTW wprowadzenie M1 NG to była IMO głupota dezinformująca nabywców. Ale gra dobrze:)

Wydaje mi się, że to raczej nie fake, tylko próba zwrócenia uwagi na M2, który nie cieszy się chyba taką popularnością, jak swojego czasu M1.

I kto wie, czy ten M2 Black Edition nie jest w pewnym sensie tym dla M2, czym dla M1 był M1 NG.

To może być zapowiedź końca serii M2 i powstawania w kuluarach "M3", który zaspokoiłby potrzeby szerszej grupy klientów i przyciągnął ich czymś dla Caspiana nowym.

Who knows ... ?

edycja: błąd

a skąd wiesz że nie cieszy się popularnością ? policzyłeś ilości sztuk sprzedanych? :) nie oceniaj w ten sposób czegoś czego nie możesz policzyć bo z tego co ja wiem to m2 się dobrze sprzedaje a jest niecały rok na rynku , jak będzie z 5lat jak poprzednia wersja to obraz rynku będzie w proporcjach m1 do m2 już inny :)

m3 to był żarcik, z czarną edycją to osobiście będzie można powiedzieć że jest jak się ją zobaczy :)

whiter,

tylko roksan wie jak M2 się sprzedaje i jak to ma się do wartości przyjętych w budżecie. Wzmacniacz, cd a i komplet dostał kilka nagród więc źle na pewno nie jest.

Na 100% nie planują wymiany na nowy model:)

Wymienić dwie (trochę obciachowe) gały i jedną diodę to nie jest problem:)

obciachowe gały :) mi się podobają i mają swój klimacik, więc osobiście mogę też napisać że obciachowe są matowe :)=

Edytowane przez mikson

Focal + Naim

• Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.
  • Biuletyn

Chcesz być na bieżąco ze wszystkimi naszymi najnowszymi wiadomościami i informacjami?
    Zapisz się
  • KONTO PREMIUM

• Ostatnio dodane opinie o sprzęcie

Ostatnio dodane opinie o albumach

• Najnowsze wpisy na blogu

• Dodaj nową pozycję...

wykrzyknik.png

Wykryto oprogramowanie blokujące typu AdBlock!

Nasza strona utrzymuje się dzięki wyświetlanym reklamom.
Reklamy są związane tematycznie ze stroną i nie są uciążliwe. 

Nie przeszkadzają podczas czytania oraz nie wymagają dodatkowych akcji aby je zamykać.

Prosimy wyłącz rozszerzenie AdBlock lub oprogramowanie blokujące, podczas przeglądania strony.

Zarejestrowani użytkownicy + mogą wyłączyć ten komunikat oraz na ukrycie połowy reklam wyświetlanych na forum.