Skocz do zawartości

Klub otwarty  ·  333 członków

Roksan Klub
IGNORED

ROKSAN - fan club

Rekomendowane odpowiedzi

W decibelu mają jeszcze czarny komplet Mono + Pre, cena zaporowa - 17k. Tak, czysto informacyjnie;)

Aha i jeszcze jedno, rozkompletowanie nie wchodzi w grę.

No chyba nie chodzi o M1- series?:) Bo jezeli tak to zycze powodzenia w sprzedazy temu salonowi sprzedazy:)...

[center]Studio 16hz * Karan Acoustics * Audio Research * Lumin * Transparent Reference XL & Ultra[/center]

No chyba nie chodzi o M1- series?:) Bo jezeli tak to zycze powodzenia w sprzedazy temu salonowi sprzedazy:)...

To dystrybutor, marża salonu sprzedaży jest pominięta;)

Do życzeń dołączam się a chodzi oczywiście o M1.

Emil widzę że poszukujesz nowego wzmacniacza? ;)

Badam rynek końcówek:D

i jakieś typy upatrzone ? :)

a końcówka caspiana nie spełnia oczekiwań ? :)

http://www.roksan.co.uk/

poprawiają www, szkoda tylko że takie odnośniki tam są na portale .... :)

post-21279-0-10330000-1337334733_thumb.jpg

Focal + Naim

Taka zamiana to działanie typu "zamienił stryjek siekierkę na kijek" ;)

Końcówka M2 pomyślana jest jako uzupełnienie integry M2 a sama w sobie szczególnie ciekawa nie jest, po prostu integra M2 z pominiętym PRE. Coś w stylu Arcama A38 i P38.

Panowie to jak jacys chetni na caspiana monobloki M-series Mono ?:)

A to Twoje, czy od kogoś ?

Jaki wiek, kolor i ile sobie życzy(sz) za 2 sztuki z przesyłką ?

Roksan Caspian M1 CD (mod.SonusOliva) => Roksan Caspian M1 NG => Dynaudio Focus 160

Witam chcialem dolączyc do szanownego grona posiadaczy roksana.Własnie zostałem szczesliwym posiadaczem zestawu caspian m1 ng i cd w pięknym czarnym kolorze.Wczesniej posiadałem zestaw kandy 2 ale teraz to dopiero jest muzyka...Pozdrawiam wszystkich Tomek

Witam chcialem dolączyc do szanownego grona posiadaczy roksana.Własnie zostałem szczesliwym posiadaczem zestawu caspian m1 ng i cd w pięknym czarnym kolorze.Wczesniej posiadałem zestaw kandy 2 ale teraz to dopiero jest muzyka...Pozdrawiam wszystkich Tomek

Gratuluję - zacny zestawik :D

Mam taki, to wiem ;)

Roksan Caspian M1 CD (mod.SonusOliva) => Roksan Caspian M1 NG => Dynaudio Focus 160

Gratuluję! Kolor jedyny słuszny a design IMO najładniejszy ze wszystkich caspianów.

Ps. Ostatnio odkryłem, że gałki są metalowe:)

• Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.
  • Biuletyn

Chcesz być na bieżąco ze wszystkimi naszymi najnowszymi wiadomościami i informacjami?
    Zapisz się
  • KONTO PREMIUM

• Ostatnio dodane opinie o sprzęcie

Ostatnio dodane opinie o albumach

• Najnowsze wpisy na blogu

• Dodaj nową pozycję...

wykrzyknik.png

Wykryto oprogramowanie blokujące typu AdBlock!

Nasza strona utrzymuje się dzięki wyświetlanym reklamom.
Reklamy są związane tematycznie ze stroną i nie są uciążliwe. 

Nie przeszkadzają podczas czytania oraz nie wymagają dodatkowych akcji aby je zamykać.

Prosimy wyłącz rozszerzenie AdBlock lub oprogramowanie blokujące, podczas przeglądania strony.

Zarejestrowani użytkownicy + mogą wyłączyć ten komunikat oraz na ukrycie połowy reklam wyświetlanych na forum.