Skocz do zawartości
IGNORED

Wojna Osetia Płd. - Gruzja - Rosja

suluben

Rekomendowane odpowiedzi

"a co na to Konstytucja?"

art.133

3.Prezydent Rzeczypospolitej w zakresie polityki zagranicznej współdziała z Prezesem Rady Ministrów i właściwym ministrem

art.144

1)Rada Ministrów prowadzi politykę wewnętrzną i zagraniczną Rzeczypospolitej Polskiej.

9) sprawuje ogólne kierownictwo w dziedzinie stosunków z innymi państwami i organizacjami międzynarodowymi

Nowy2 czy twój prezydent zna konstytucję?

"Gdyby nasi sasiedzi chcieli zasiac troche fermentu w Polszcze, a w szczegolnosci wsrod

>spoleczenstwa ktore ma dostep do internetu, to najelo by ludzi, ktorzy w dosc niewybrednych slowach

>nieustannie dyskredytowali by: wyglad, sposob mowienia, chodzenia, postepowanie, podjete decyzje

>tego kto im w jakis sposob zagraza, badz tylko przeszkadza; ogolnie dazyli by do poderwania zaufania

>do najwyzszych wladz, nomen omen, naszego kraju.To co tu ostatnio wypisuje sie na temat spraw

>zwiazanych z wojna w Gruzji nie wyglada na promocje polskiej racji stanu."

No to same szpiegi tu żyją.100% szpiegów

Nowy2 przypomnij sobie kampanię PiSu z przedostatnich wyborów i obecną politykę kurdupli przeciw koalicji rządzącej.

Ja to ruski szpieg a czyimi są kurduple?

• Redaktorzy

"Nowy2 przypomnij sobie kampanię PiSu z przedostatnich wyborów i obecną politykę kurdupli przeciw koalicji rządzącej. Ja to ruski szpieg a czyimi są kurduple?"

To na pewno co innego, bo oni mają rację :-)

Z mojego archiwum - luty 2006

>>"To do czego zmierza teraz PiS jest porównywalne z katastrofą w Hiroszimie" - tak lider PO podsumował polityczne działania Prawa i Sprawiedliwości."

>To na pewno co innego, bo oni mają rację :-)

:P

Gość

(Konto usunięte)

Rakietami w dziennikarzy (Źródło: BBC)

Obserwujący rosyjsko-gruziński front dziennikarze BBC nie spodziewali się, że ich drobnymi sylwetkami zainteresuje się krążący wysoko na niebie rosyjski samolot szturmowy...

http://wiadomosci.gazeta.pl/Wiadomosci/10,93234,5591461,Rakietami_w_dziennikarzy__Zrodlo__BBC_.html

"Jak wyjaśnił rzecznik Sił Powietrznych ppłk Wiesław Grzegorzewski, Tu-154 z pułku specjalnego lecąc do Azerbejdżanu wykonywał lot według planu przedstawionego przez Kancelarię Prezydenta. - Nie było zgód dyplomatycznych na lot do Tbilisi, pilot nie miał wiedzy, kto kontroluje przestrzeń powietrzną Gruzji, kto zabezpiecza naziemne środki kontroli ruchu, w jakim stanie jest lotnisko. Po analizie sytuacji pilot podjął decyzję, by lecieć zgodnie z planem - powiedział Grzegorzewski"

Znowu nikt nie poczekał na wskazówki i dosłownie potraktował plan przedstawiony przez kurdupla...

a z drugiej strony jak jakis ruski by sie zaplatał i jednym ruchem przyciskiem czerwonym.BYłaby ci żałoba w POLSCE????I te mowy....Wybitny mąż stanu,wielki wodz i kierunkowskaz.No i na..... Wawel?

Gość

(Konto usunięte)

...namierzyli samolot kamerą czujniki coś wykazały i przywalił.Już były podobne przypadki..

Acha, to oni nie wiedzą, że na terytorium gruzji są dziennikarze?

Ja się zastanawiam wladz do czego się jeszcze posuniesz, zeby usprawiedliwić rosjan?

przedłuzały sie przesluchania nowy -czy mozliwe jest wziasc na stan kolaborantów paru przygłupow.Poradziłem zeby brali z forum, bo jest paru z zołtymi papierami co wejdą wszedzie i wszystko powtórzą..Ciebie tez podałem.Pare dolars ci się przyda.

swoja droga pamietam jak kuchcinski przed wyjazdem wodza pokrzykiwał ze jak wodz tupnie, to putin spadnie z krzesła.Nadal mi sie to bardzo podoba.Mozna by wysłac wodza zeby jeszce raz ...tupnał.

>Acha, to oni nie wiedzą, że na terytorium gruzji są dziennikarze?

Ależ wiedzą:

Ukryta Zawartość

Zaloguj się, aby zobaczyć treść.
Zaloguj się, aby zobaczyć treść (możliwe logowanie za pomocą ) - sam ten link wkleiłeś.

>Ja się zastanawiam wladz do czego się jeszcze posuniesz, zeby usprawiedliwić rosjan?

A mnie zastanawia jak daleko posuniesz się w swojej głupocie.

Ukryta Zawartość

Zaloguj się, aby zobaczyć treść.
Zaloguj się, aby zobaczyć treść (możliwe logowanie za pomocą )

tak wiec panowie nastapilo cos, co nie było tajemnica ..co nastapi.Takie dzialania ze strony rosjan sa normalne i takie byly do przewidzenia.Z punktu widzenie rosjan, jest to natural.nie tylko to zreszta dotyczy ich, ale rowniez USA i tym podobnych interesantów.Ale najlepsze do ogladania oczywiscie bedzie to, co to znowu panowie z unii wysmażą.Jak to było onegdaj z jugosławią.I te wielkie organizacje ,narody,prezydenci ....bedzie co ogladać.Jak ONI beda tupać.....ze hej.

Gość

(Konto usunięte)

...A mnie zastanawia jak daleko posuniesz się w swojej głupocie...

Skibus dziecko mógłbyś jaśniej?

A co do tego linku, to skąd na _jego _ podstawie wiesz, ze rosjanie wiedzą/nie wiedzą?

Ty na czczo wysuwasz takie bzdurne wnioski?

Zacznij wreszcie myśleś trójfakultetowcu LOL:p

Ty je masz chyba ze zbierania złomu;p

jacch

"Acha, to oni nie wiedzą, że na terytorium gruzji są dziennikarze?"

to oni nie wiedzą że jest to wojna i nikt nie analizuje kto i czym namierza samolot bojowy...

">Ja się zastanawiam wladz do czego się jeszcze posuniesz, zeby usprawiedliwić rosjan?"

Czy to są rosjanie chińczycy czy twoi krewni to niewiele mnie obchodzi.

Gość

(Konto usunięte)

...Tka jacchu, wszyscy wiedzą, że dziennikarze są w Gruzji, tylko Rosjanie nie. Weź ty się puknij w

>ten pusty łeb, byle porządnie...

skibus ty kompletnie nie jarzysz!:P

A wiesz skąd moje przekonanie o twoim wieku?

Mam syna w wieku szkolnym, mocno szkolnym i on podobnie postrzega świat i rozumie jego problemy jak ty.

Stąd moje ojcowskie "uczucie" skierwowane do ciebie, no juz nie dąsaj się :)

wladz, 15 Sie 2008, 12:11

>to oni nie wiedzą że jest to wojna i nikt nie analizuje kto i czym namierza samolot bojowy...

Ja jestem spokojny bo ty wszystko analizujesz.

Zmień sobie nicka na "Pan pomyłka" :)

>Mam syna w wieku szkolnym

A ja myślałem, że zanim się dziecko komuś pozwoli adoptować, to się sprawdza, czy ten ktoś nie jest kretynem. Jak widać niestety nie.

Gość

(Konto usunięte)

...to oni nie wiedzą że jest to wojna i nikt nie analizuje kto i czym namierza samolot bojowy...

Wiesz wladz, co przwda nie jestem pewien na 100% ale celownikiw sprzęcie wojskowym różnią sie od tych użwanych w foto.

Gdyby było inaczej dziennikarze napewno na wojnie nie stosowaliby tych stwarzających możliwość pomylenia ich z żołnierzami.

• Pokaż nowe odpowiedzi
  • Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.
    • Dodaj nową pozycję...

wykrzyknik.png

Wykryto oprogramowanie blokujące typu AdBlock!

Nasza strona utrzymuje się dzięki wyświetlanym reklamom.
    Reklamy są związane tematycznie ze stroną i nie są uciążliwe. 

Nie przeszkadzają podczas czytania oraz nie wymagają dodatkowych akcji aby je zamykać.

Prosimy wyłącz rozszerzenie AdBlock lub oprogramowanie blokujące, podczas przeglądania strony.

Zarejestrowani użytkownicy + mogą wyłączyć ten komunikat oraz na ukrycie połowy reklam wyświetlanych na forum.