Skocz do zawartości
IGNORED

Obcieranie płyty TECHNICS SL-PS670A

Sullysess

Rekomendowane odpowiedzi

pierwsze chamstwo w tym temacie:

>moze zrob tak u siebie w swoim hłaj-endzie...

>a reszte możesz powiązać na sznurki...ewentualnie pozbijać gwoździkami

nastepne:

ZAPIEKŁO to ci się w zwojach mózgowych...

jak masz takie ''rady'' tu dawać to najpierw przyklejaj sobie ''tekturki'' w swoim ''sprzęcie''

wiem że jak się ''sztange wyciska na leżąco'' to ma sie takie ''łapy'' że lepiej sie nie brać za nic co wykracza poza konstrukcje ''widelca'' bo sie wszystko w takich ''łapkach'' uksyje...

nastepne:

jesteś ''de beściak'' chociaż wszyscy widzą że jesteś ''wackiem

komentarz zbedny.

cham to ty jestes-pierwsza klasa!i nieuk na dodatek.pomylic-ha ha ha

to oczywiscie smiech rozpaczy nad twoja glupota.jak to bylo????juz mam-...ty brniesz dalej...nie odpowiadam wiecej.madrej glowie dosc po slowie.

marcinw899, 12 Sie 2008, 12:03

>może i pustynią, a może oazą :)

oazą bezmiaru głupoty...

''w ostateczności przejedz to pilniczkiem/papierem ściernym''

''wytnij z tekturki krążek i podłóż go pomiędzy płytę a talerzyk''

proponuje wysłac te ''wnioski racjonalizatorskie'' do ''Matshushity''

nagroda murowana

ROTFL

bez poważania

vuy przeczytaj co tu napiszę bardzo dokładnie, najlepiej na głos.

mój 1 post- cytat: "to moze po tylu latach opadł lekko napęd? (lub sam talerzyk na osi)?"

więc jak widzisz dobrze sugerowałem, a moje pomysły- no cóż, autor jest chyba na tyle dojrzałym mężczyzna, że sam potrafi ocenić, które pomysły wykorzystać w naprawie CDeka, a ty zacząłeś mnie atakować.

-Najpierw przytyk do mojego sprzętu, odpowiedziałem tylko "wzajemnie" (choć pewnie osoba, którą stać na Naim-y pewnie ma prawo besztać ludzi z tańszym "hłaj enedem"

-Drugi atak- "ZAPIEKŁO to ci się w zwojach mózgowych...", też nie skomentowałem.

-Trzeci atak- przyczepienie się do jednej z moich pasji jaką jest sport i mojego ciała. Dopiero wtedy odezwałem się tak jak powinienem już wcześniej.

-Czwarty atak- jesteś ''de beściak'' chociaż wszyscy widzą że jesteś ''wackiem'' (no cóż, odpierałeś moją obrona, wybaczam)

znam paru chłopaków o ''delikatnych'' rączkach, na jednego wołają ''boby the breaker''

-straszysz mnie/nas?

Na koniec powtórzę jeszcze:

"to co napisałem było TYLKO POMYSŁEM, czy ja kazałem autorowi tematu bezwzględnie tak robić jak ja napisałem?"

Pisałeś, że na forum jest chamówa, jak już to przeczytałeś, to sam sobie odpowiedz kto się tu najbardziej chamsko zachował? Ja z moimi niedorzecznymi pomysłami czy ty z twoim czepialstwem do mnie?

• Pokaż nowe odpowiedzi
  • Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.
    • Biuletyn

Chcesz być na bieżąco ze wszystkimi naszymi najnowszymi wiadomościami i informacjami?
      Zapisz się
    • KONTO PREMIUM

• Ostatnio dodane opinie o sprzęcie

Ostatnio dodane opinie o albumach

• Najnowsze wpisy na blogu

• Dodaj nową pozycję...

wykrzyknik.png

Wykryto oprogramowanie blokujące typu AdBlock!

Nasza strona utrzymuje się dzięki wyświetlanym reklamom.
    Reklamy są związane tematycznie ze stroną i nie są uciążliwe. 

Nie przeszkadzają podczas czytania oraz nie wymagają dodatkowych akcji aby je zamykać.

Prosimy wyłącz rozszerzenie AdBlock lub oprogramowanie blokujące, podczas przeglądania strony.

Zarejestrowani użytkownicy + mogą wyłączyć ten komunikat oraz na ukrycie połowy reklam wyświetlanych na forum.