Skocz do zawartości
IGNORED

Zaproszenie na Gamuta

Redaktor

Rekomendowane odpowiedzi

gdzie po 30 latach można delikwentowi wyjąć wygarbowany układ pokarmowy i oprzeć w kącie o ścianę.

wpierw by go trzeba było czyms os srodka "wyskrobac" aby zadziałało :-))

czy to forum biologiczne?

Szanuj zdrowie należycie, bo jak umrzesz, stracisz życie

>To zielona herbata nadaje się do picia???

Nie nadaje się, ale te wysokogatunkowe som ponoć zdrowe i ponoć odchudzające- przejrzyj pisemka żony a dowiesz się więcej.Ja piłem przez 3 miesiące. I nic, tylko dostałem wstrętu.

Cir, a może założyć wątek:" Co pić w trakcie odsłuchu by poprawić odbiór dźwięku z mojej wieży?" Zielona odpada - obrzydliwa i nie odchudza, alkohol też, bo zbyt dobry i na pół litrze nigdy się się nie kończy, a potem to już nic się nie słyszy niestety. Proszę o rozsądne propozycje.

steq zazwyczaj jak robie rzeczy ktore lubie :-)) ale wymagające troche koncentracji to albo nic albo herbata/baaardzo mocna/

Szanuj zdrowie należycie, bo jak umrzesz, stracisz życie

Ad rem

Wczoraj u Redaktora miałem możliwość spokojnego posłuchania CD Gamuta i porównania z DAC Advance Acoustic (któremu Gamut służył za transport). No i sprawa poruszana w moich wcześniejszych wpisach zaczyna się wyjaśniać. Gamut jako źródło wcale nie okazał się super przejrzysty. Generelanie to gubił sporo z tego, czym lampowy DAC potrafił z łatwością nakarmić system (SA Jazz, kolumny Reference 3A Veena).

• Redaktorzy

Korzystając z obecności Gamutów, wciąż jeszcze robimy sobie z nimi eksperynemty, wczoraj z hornetem wymienialiśmy lampy w moim DAC-u, słuchając na Reference 3A i na Gamutach L3. Jako napęd posłużył cedek Gamuta CD3 (poszliśmy w luksus :-). Najbardziej spodobały nam się lampy Telefunkena plus kolumny Gamuta właśnie. Najwięcej życia i oddechu było.

• Pokaż nowe odpowiedzi
  • Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.
    • Biuletyn

Chcesz być na bieżąco ze wszystkimi naszymi najnowszymi wiadomościami i informacjami?
      Zapisz się
    • KONTO PREMIUM

• Ostatnio dodane opinie o sprzęcie

Ostatnio dodane opinie o albumach

• Najnowsze wpisy na blogu

• Dodaj nową pozycję...

wykrzyknik.png

Wykryto oprogramowanie blokujące typu AdBlock!

Nasza strona utrzymuje się dzięki wyświetlanym reklamom.
    Reklamy są związane tematycznie ze stroną i nie są uciążliwe. 

Nie przeszkadzają podczas czytania oraz nie wymagają dodatkowych akcji aby je zamykać.

Prosimy wyłącz rozszerzenie AdBlock lub oprogramowanie blokujące, podczas przeglądania strony.

Zarejestrowani użytkownicy + mogą wyłączyć ten komunikat oraz na ukrycie połowy reklam wyświetlanych na forum.