Skocz do zawartości
IGNORED

zmiana wysokotonowych w cz@t 130

TECHNICS

Rekomendowane odpowiedzi

Czesc mam do was pytanie posiadam kolumne cz@t 130 i spalił sie głosnik wysokotonowy jakim go zastapic?czy moze kupic ten sam ale czytalem gdzies ze czesto sie one palą w tych kolumnach i na allegro za bardzo takiego nie ma.Może ze kupic wiekszy tylko ze musiałbym powiekszyc otwór w skrzyni.Zwrotnicy nie trzeba modyfikowac zmieniając głosnik?Pozdrawiam

https://www.audiostereo.pl/topic/45274-zmiana-wysokotonowych-w-czt-130/

Pozdro ziąą, szkoda, ze tacy idioci na tym forum tez sa:/

Yo foczki, mam wielka pale (tak mi sie wydaje, bo jak wypije dwa piwa, to mi sie wszystko bardziej podoba, yo), lubie impry, na ktorych jest faza i laski daja dupy, to jest takie zajebiste, w ogole to mam dwanascie subwooferow w moim golfie, fajnie napierdala bassssssem.

suczki, piszcie, pozdro.

...ja pier**le...

aha, ta wypowiedz zaczynajaca sie od "yo" a konczaca na "pozdro" jest troche za porzadnie napisana, powinno brakowac przecinkow, i troche bledow ortograficznych by sie przydalo:/

i juz sie wnerwilem:/

Dobra widze ze mam doczynienia z jakims mami synkiem co nawet z domu nie wyjdzie po 20 a jak by krowy w majtkach chodziły to nie wiedział by jak cipka wygląda, piłes chociaż raz w życiu piwo? tylko proszę o szczerą odpowiedz. Aha poza tym 17 letnim smarkiem udzieli mi ktoś odpowiedzi?

Piwo Prawdziwy Mezczyzno pilem, nie lubie, bo mi sie kojarzy z ludzmi Twojego pokroju, nie bez powodu zreszta.

dobra, koncze, bo juz mnie nerwy biora, a to mi chyba wcale niepotrzebne

Pozdro ziomalu;)

TECHNICS ej czy ty jesteś faktycznie taki głupi czy jeszcze głupszego udajesz, czy cale twoje życie polega na alkoholu i dymaniu, jak to mówią nie pier**l bo ci się rodzina powiększy, a później alimenty itd. takie życie jakie ty w tej chwili prowadzisz jest żałosne masz tylko 1 cel w życiu chyba wszyscy wiemy jaki. Wiesz przykro nam się robi jak się taki trafia na tym forum. Wiec albo zmień podejście do życia albo jak to mówią wy***rdalaj A co do kolumn napal nimi w piecu.

Zreszta... koncze ta rozmowe, pozwolmy ludziom zyc w swoim swiecie imprez itd

Pozdro ziomalu z dzielni;) nie bede tesknil niestety, bo k**ewsko nie znosze takich ludzi jak Ty kochany.

Buzka :*

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.
  • Biuletyn

Chcesz być na bieżąco ze wszystkimi naszymi najnowszymi wiadomościami i informacjami?
    Zapisz się
  • KONTO PREMIUM

• Ostatnio dodane opinie o sprzęcie

Ostatnio dodane opinie o albumach

• Najnowsze wpisy na blogu

• Dodaj nową pozycję...

wykrzyknik.png

Wykryto oprogramowanie blokujące typu AdBlock!

Nasza strona utrzymuje się dzięki wyświetlanym reklamom.
Reklamy są związane tematycznie ze stroną i nie są uciążliwe. 

Nie przeszkadzają podczas czytania oraz nie wymagają dodatkowych akcji aby je zamykać.

Prosimy wyłącz rozszerzenie AdBlock lub oprogramowanie blokujące, podczas przeglądania strony.

Zarejestrowani użytkownicy + mogą wyłączyć ten komunikat oraz na ukrycie połowy reklam wyświetlanych na forum.