Skocz do zawartości
IGNORED

audiohobby lezy, czy zlo wroci na AS?

foxbat

Rekomendowane odpowiedzi

• Użytkownicy+

Żeby rozgryźć panujące tu układy i układziki, wystarczy tydzień i trochę wolnego czasu. Nie jest to takie skomplikowane, ludzie mają wszędzie podobne przywary, a to forum pełne jest typowych przykładów, ilustrujących niezbyt chlubną stronę ludzkiej natury.

Nie wiem jakie duże musiałyby być klapki na oczy, które przesłoniły by panujący tutaj "porządek".

Zresztą trafiłem prawdopodobnie w czuły punkt, bo po co zwracałbyś uwagę na kogoś, kto nie ma pojęcia? Tłumaczy się tylko ten .....

Jurek, tydzień powiadasz ... no to plusik dla Ciebie (tyle zdaje się minęło od otrzymania bana). Ja tak szybko się nie uczę, ale po jakimś czasie zrozumiałem, że mamy tutaj niezły burdel. Anty audiofile pod przykrywką wolności słowa, terroryzują forum, a xyz zaciera łapy.

Bum, sprawdź PW.

Jak widzę niektórzy odczuwają niedosyt w temacie awantura, bo ta na audiohobby przeszła im koło nosa albo nie mieli odwagi wziąć w niej udziału. Innym zdaje się zaświtała nadzieja, że gdybym tak i z tego forum zabrał swoje wpisy, w ogóle już by mnie w sieci nie było, za czym od dawna tęsknią.

Wszystkim służę swoją skromną osobą. No jak tam Skynyrd, mówiłeś coś zdaje się o zdradzie?.

Ukryta Zawartość

Zaloguj się, aby zobaczyć treść.
Zaloguj się, aby zobaczyć treść (możliwe logowanie za pomocą )

Ukryta Zawartość

Zaloguj się, aby zobaczyć treść.
Zaloguj się, aby zobaczyć treść (możliwe logowanie za pomocą )
Gość StaryM

(Konto usunięte)

Anty audiofile pod przykrywką wolności słowa, terroryzują forum, a xyz zaciera łapy.

Sorry, ale to już jest chore jak lista Kaczyńskiego. Wyobrażasz sobie, że on nic innego nie robi tylko kombinuje, jak utrudnić życie moderatorom z forum?

A może zamiast toczyć walkę z tymi którzy nie wierzą w cuda, zacznij moderować tam, gdzie byłaby taka potrzeba?

http://www.audiostereo.pl/ogolne-wrazenia-z-euro-2012_95174.html/page__view__findpost__p__2510367

http://www.audiostereo.pl/ogolne-wrazenia-z-euro-2012_95174.html/page__view__findpost__p__2510380

Linki do dwóch postów. Wiele godzin temu pytałem gdzie są moderatorzy.

Teraz wiem. Tropią Pawła znanego jako XYZPaweł.

Niestety mechanizm tego forum nie pozwala banowac w watkach osob ktore maja status moderatora, dlatego prosze osobe znana pod nickiem palton o nie pisanie w moim watku.

„Tak samo jak ludzie, Funky, bez żadnej różnicy” | VITUPERATIO STULTORUM LAUS EST

napisze jeszcze raz bo mi sie spodobalo....

Wszystkie zwierzęta są równe, ale niektóre zwierzęta są równiejsze od innych”

albo ''co wolno wojewodzie to nie tobie...''

''Polacy maja wszystkie przymioty, oprocz zmyslu politycznego'' Winston Churchill

• Pokaż nowe odpowiedzi
  • Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.
    • Biuletyn

Chcesz być na bieżąco ze wszystkimi naszymi najnowszymi wiadomościami i informacjami?
      Zapisz się
    • KONTO PREMIUM

• Ostatnio dodane opinie o sprzęcie

Ostatnio dodane opinie o albumach

• Najnowsze wpisy na blogu

• Dodaj nową pozycję...

wykrzyknik.png

Wykryto oprogramowanie blokujące typu AdBlock!

Nasza strona utrzymuje się dzięki wyświetlanym reklamom.
    Reklamy są związane tematycznie ze stroną i nie są uciążliwe. 

Nie przeszkadzają podczas czytania oraz nie wymagają dodatkowych akcji aby je zamykać.

Prosimy wyłącz rozszerzenie AdBlock lub oprogramowanie blokujące, podczas przeglądania strony.

Zarejestrowani użytkownicy + mogą wyłączyć ten komunikat oraz na ukrycie połowy reklam wyświetlanych na forum.