Skocz do zawartości
IGNORED

Referendum w sprawie VoiceKrafta

michciusek

Rekomendowane odpowiedzi

Witam

Uważam że VoiceKraft zdominował całkowicie to forum i nie widzę innej rady jak wyrzucenie go z tąd ponieważ nic innego nie robi tylko wieczne zamieszanie przejawiające się głupimi postami, tematami, ogólnym kretynizmem. Pan Redaktor napisał że z trollem trzeba dyskutować ale ja uważam że to nie ma najmniejszego sensu bo troll nie ma na celu budowanie konstruktywnej dyskusji tylko bałagan i anarchię. Nie podoba mi się że jak wchodzę w dział stereo to widzę żenujące tematy typu " VoiceKraft zaprasza na głuchy test". Zauważyłem również że Voice powoduje że popularny na forum pierwszorzędny troll PawełXYZ stracił pozycję i za wszelką cenę stara się przejąć pałeczkę dowódcy. Razem tworzą zmasowane ataki, konkurując ze sobą.

Może i nie ładnie jest kogoś banować ale widząc rosnącą ilość tematów VoiceKrafta uważam że zasłużył na bana.

Jeżeli ktoś uważa tak jak ja że VoiceKraft powinien odejść niech to napisze, a jeżeli ktoś twierdzi inaczej to proszę również to wyrazić popierając to argumentami.

Uważam że jeżeli zbierze się znaczna ilość głosów która będzie za wyrzuceniem to Moderacja powinna pójść za głosem ludu

P.S Proszę nie pisać w tym temacie bzdur. Nie mam zamiaru blokować VoiceKrafta ale proszę nie odpowiadać na jego głupie i żenujące wypowiedzi.

https://www.audiostereo.pl/topic/45452-referendum-w-sprawie-voicekrafta/

michciusek, 5 Wrz 2008, 20:13

>Witam

>Uważam że VoiceKraft zdominował całkowicie to forum i nie widzę innej rady jak wyrzucenie go z tąd

>ponieważ nic innego nie robi tylko wieczne zamieszanie przejawiające się głupimi postami, tematami,

>ogólnym kretynizmem. Pan Redaktor napisał że z trollem trzeba dyskutować ale ja uważam że to nie ma

>najmniejszego sensu bo troll nie ma na celu budowanie konstruktywnej dyskusji tylko bałagan i

>anarchię.

józwa, sam nie jest - z tego wynika - mądrzejszy to i trolli broni - żenujące, zgadzam się.

Ale jest na to sposób, działał w przypadku atoposa, trzeba samemu otwierać dużo głupich wątków.

Jak się zrobi syf totalny to będą musieli dupę ruszyć. Sposób niełatwy bo trudno inteligentnemu głupoty pisać :-)

tu jest pole do popisu dla różnych mulsów.

rece mi opadaja jak czytam jego posty - blagam usuncie go. To ma byc dobre forum audio? Z takim... (pomijam inwektywy) na czele? Gratuluje redakcjo.

> voicekraft nawet nie probuj odpowiadac na ten post bo mam cie dodanego do listy ignorowanych :) ...

po dodaniu wpisu zauwazylem pewna niekonsekwencje w mojej wypowiedzi ktorej pewnie czepilby sie tytulowy troll... otoz - szlag mnie trafial jak czytalem jego posty, obecnie tego nie czynie bo mam go dodanego do listy ignorowanych

michciusek, 5 Wrz 2008, 20:13

Ja myślę, że referendum jest zbędne. Zobacz, że trolle też mają wpisy w swoich wątkach. Nie istnieli by gdyby im nie odpowiadano i nie prowadzono polemiki. Jeśli są na forum uczestnicy, którym wymiana "opinii" z trollami nie przynosi efektu wymiotnego, to na zdrowie. Jeśli zaś ktoś jest zdegustowany durnymi wątkami i wpisami trolli, może ich ignorować. Nie rób sobie nadziei, że odgórnie, za sprawą moderacji pozbędziesz się tego typu onanistów, których rajcują ich własne wpisy. W sposób różny ludzie chcą odreagować swoje zaniżone poczucie wartości, bardzo często spowodowane np. kłopotami z wypróżnieniem, zaburzeniem wzwodu, albo mobbingiem w miejscu pracy. Postaraj się o współczucie dla nich a nie o kolejną karę.

rochu, 5 Wrz 2008, 21:20

>Jestem przeciw.

>Moim zdaniem trole na forum zawsze będą mniej szkodliwe od krypto-handlarzy.

też prawda,

ale zauważcie, że redaktorzy trolli nie chcą usuwać, ruch to biznes :-)

kolesie zarabiają

• Redaktorzy

Co do moderacji a zwłaszcza banowania, to staramy się ograniczać do usuwania wpisów:

a. napastliwych bez uzasadnienia (personalne ataki w merytorycznych dyskusjach);

b. plugawych (wyrazy obelżywe);

c. poniżających innych (np. nieuzasadnione oskarżenia);

d. skierowanych bezpośrednio przeciw forum (umyślne blokowanie forum spamem, jawne ataki ze strony osób uważających forum za konkurencję).

Wypisywanie kupy bzdur o niczym może też być ukrócone, ale jeśli podpada pod któryś z powyższych, ewentuajnie jeśli jest zgłoszone jako uciążliwy off-topic.

wlsciwie nie ma co sie rozpisywac na temat voicekrafta.

Bolek jest cienki, odpala obciachowe kawaly, zaklada co rusz zlomowe tematy.Ja olewam go cienkim...

ale przyznam, ze jego hyperaktywnosc szczegolnie w zakladaniu nowych glupich jak but tematow troche denerwoje.

Napewno ze swoim talentem i dobrym wyczuciem czaczy bedzie mial powodzenie w redakcji Trwam. Niech tam sie chlop udziela.

Nie trzeba odrazu banować. Niech sobie piszą w swoich watkach na bocznicy, a wszystkie posty poza tymi tematami usuwać. Prędzej czy później i tak zacznie się rozmawiać o kablach i stolikach :)))

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.
  • Biuletyn

Chcesz być na bieżąco ze wszystkimi naszymi najnowszymi wiadomościami i informacjami?
    Zapisz się
  • KONTO PREMIUM

• Ostatnio dodane opinie o sprzęcie

Ostatnio dodane opinie o albumach

• Najnowsze wpisy na blogu

• Dodaj nową pozycję...

wykrzyknik.png

Wykryto oprogramowanie blokujące typu AdBlock!

Nasza strona utrzymuje się dzięki wyświetlanym reklamom.
Reklamy są związane tematycznie ze stroną i nie są uciążliwe. 

Nie przeszkadzają podczas czytania oraz nie wymagają dodatkowych akcji aby je zamykać.

Prosimy wyłącz rozszerzenie AdBlock lub oprogramowanie blokujące, podczas przeglądania strony.

Zarejestrowani użytkownicy + mogą wyłączyć ten komunikat oraz na ukrycie połowy reklam wyświetlanych na forum.