Skocz do zawartości
IGNORED

wzmacniacz robi sie pod klienta pod jego

muls

Rekomendowane odpowiedzi

jest to motto swietnego artykułu w czasopismie Elektronika PRaktyczna ,wrzesniowa napisana przez PIotra Góreckiego.Dla wszystkich elektroników i nieelektoników.Audiofilów i pseudoaudifilów.Przez faceta ktory wie co to THD i kto to jest Bach.Artykuł o wszystkim co dotyczy wzmacniaczy i słuchaczy.Mozna wierzyc lub nie...ale trzeba przeczytać.Nie przeczytaja tylko idioci ....czyli pseudoaudifile.Co to slysza i wcale nie chca wiedzieć ...dlaczego.

Gość rochu

(Konto usunięte)

Chetnie bym to przeczytał.

Byłem na stronie EP a tam tylko zajawka artykułu.

Gdzie można go w sieci znaleźć w całości?

Nie będę kupował gazety która mnie nie interesuje tylko dla jednego artykułu.

Gość

(Konto usunięte)

rochu, 13 Wrz 2008, 10:31

Tak zapytam w tym wątku, bo tamten (wątek nienawiści) w bocznicy został szybko skasowany...

Czy on był chamski ?

I napisz czy seryjnego mordercę też byś polubił za konsekwencję ;)

Kolego MULS,dlaczego aby być rasowym audiofilem trzeba na wszystkim się znać?Dlaczego trzeba wiedzeć jak są zbudowane sprzęty,czy nawet komponenty użyte do ich budowy?

troche panowie wypaliłem.Z uwagi na format moze nie wyjsc -ale sprobuje.Muszem przyznac ze to jest kompendium tego co zostało tu juz napisane, przez wielu- w tym równiez mnie -ale w rozproszeniu.Powinno byc zrozumiałe dla przecietnego laika, a u niektórych wywołać ...szok. Autor to przewidział, a nawet zgodził sie ze artykuł nic nie zmieni w przyszłosci.A Gorecki głupi nie jest.

podsumowujac.Jest o wzmacniaczach,kablach,testach,zniekształceniach.Audio i pseudoaudiofilach,nawiedzonych,niedouczonych z konkluzja ze i tak WSZYSTKO .....to głosniki.Dobry zart- nie panowie ....AUDIoFILE pseudo.

Gość

(Konto usunięte)

muls, 13 Wrz 2008, 11:45

>podsumowujac.Jest o wzmacniaczach,kablach,testach, zniekształceniach.Audio i

>pseudoaudiofilach,nawiedzonych,niedouczonych z konkluzja ze i tak WSZYSTKO .....to głosniki.Dobry

>zart- nie panowie ....AUDIoFILE pseudo.

To jakiś trol musi być, klon XYZPawła ;) :))) Nikt normalny takich "poglądów" nie może mieć ;)

bo taka wojenka tylko wraca obuchem do tego kto ją wydaje, najczęściej ze zwielokrotnioną siłą. No ale cóż do tego trzeba zwyczajnie dorosnąć, co jak widać nie wszystkim jest dane.

- Zawojować? Hmm.. Spoglądając z boku delikwent idzie w zaparte w shizofreniczną walkę z samym sobą, w dodatku stając się pośmiewiskiem na publicznym forum.

Gość

(Konto usunięte)

muls, 13 Wrz 2008, 12:40

>no ale ON nie zamierza zawojować wszystkich swoja opinia.

Przeceniasz mnie, wypowiadam się w kilku wątkach i to wszystko.

Wystarczy spojrzeć: 3/4 wątków na pierwszej stronie jest bez sensu, nawet mi się nie chcę tam zaglądać: np o wygrzewaniu CD...

Albo jeśli muls nie ma nic przeciwko temu, to niech ktoś wrzuci te skany na jakiegoś ogólnie dostępnego ftp albo chociaż na rapidshare.

Once a CD or download is converted to FLAC, the only way you can achieve the superior sound of WAV files is to go back to the original CD or source for a new rip or WAV download. - "The Absolute Sound" - Charles Zeilig, Ph.D., and Jay Clawson

• Pokaż nowe odpowiedzi
  • Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.
    • Biuletyn

Chcesz być na bieżąco ze wszystkimi naszymi najnowszymi wiadomościami i informacjami?
      Zapisz się
    • KONTO PREMIUM

• Ostatnio dodane opinie o sprzęcie

Ostatnio dodane opinie o albumach

• Najnowsze wpisy na blogu

• Dodaj nową pozycję...

wykrzyknik.png

Wykryto oprogramowanie blokujące typu AdBlock!

Nasza strona utrzymuje się dzięki wyświetlanym reklamom.
    Reklamy są związane tematycznie ze stroną i nie są uciążliwe. 

Nie przeszkadzają podczas czytania oraz nie wymagają dodatkowych akcji aby je zamykać.

Prosimy wyłącz rozszerzenie AdBlock lub oprogramowanie blokujące, podczas przeglądania strony.

Zarejestrowani użytkownicy + mogą wyłączyć ten komunikat oraz na ukrycie połowy reklam wyświetlanych na forum.