Skocz do zawartości
IGNORED

Amati Homage vs. Extrema do 25mkw

parantulla

Rekomendowane odpowiedzi

Redaktor, 21 Wrz 2008, 14:28

W związku z tym konto zostało właśnie odblokowane i w imieniu Audiostereo (bo

>sądzę, ze inni forumowicze sie z tym zgodzą) serdecznie zapraszam do korzystania.

To może i Piotr Ryka "przypomni" sobie hasło do swojego konta ?

Redaktor, widzę ze przy okazji udalo sie wyciac kilka wpisow :))))

Z konta lancaster nikt tu korzystac nie będzie, przynamniej osoba ktora to konto na serwisie audiostero.pl to konto otwarla sobie tego nie życzy

Życzy sobie natomiast usunięcia konta wraz z wszystimi wpisami popelnionymi z tego loginu.

To tak tradycyjnie :)

Jak tylko redakcja, lub wlasciciel uzna ze jako ciele z dwoma głowami jest wladny do wykonania tej czynności będe bardzo wdzieczny.

Hodowla handlarzy puszczejacych dymek uszami w stylu McGyvera nie jest uwazam dobrym pomysłem na tworzenie serwisu :)

zwolennik łagodności

lenam, 21 Wrz 2008, 14:43

>

>Hodowla handlarzy puszczejacych dymek uszami w stylu McGyvera nie jest uwazam dobrym pomysłem na

>tworzenie serwisu :)

Ohoho, cielę z dwoma głowami przyparte do muru zaczyna się bezradnie miotać. Zamiast odnieść się merytorycznie do postawionych pytań, co już postulował Elberoth posuwa się do ataków personalnych. A tak się domagał pisania zgodnie z tematem wątku! Widać zmienia zdanie zależnie od tego jak mu wygodnie ;-)))

Ubaw po pachy :-)))

lancaster, dziecko z problemami:(

zniszczyłeś wątek, jeszcze tworzysz jakiegoś klona "kacperek". Po co to robisz?

Wiedza i doświadczenie przychodzą z wiekiem, najczęściej z wiekiem trumny.

Trochę sensu poproszę.

lenam, 21 Wrz 2008, 15:19

>McGyver, w suie juz chyba nic mnie u ciebie nie zdziwi :)))

>..ale jak Ty ten dym uszami puszczasz ?:)))))

To ja pisałem (w jednym z usunietych wpisów) że puszczasz dym uszami, a ja mam ubaw patrząc na to. Widzę że nawet nie umiesz wymyślić własnych uszczypliwości, tylko kopiujesz cudze powtarzając je jak czkawkę. Czy muszę jeszcze pisać że to żałosne? Raczej nie, to widzi każdy kto nie ma klapek na oczach ;-)))

Lepiej już nic nie pisz, bo się jeszcze bardziej ośmieszysz.

niestety personalne wycieczki w tym wątku ropoczeli wpierw McGywer/wczoraj i dzis kontynuuje/ potem czyli juz dzisiaj Elberoth co zostało usuniete

Szanuj zdrowie należycie, bo jak umrzesz, stracisz życie

cir, 21 Wrz 2008, 15:26

>niestety personalne wycieczki w tym wątku ropoczeli wpierw McGywer/wczoraj i dzis kontynuuje/ potem

>czyli juz dzisiaj Elberoth co zostało usuniete

Nieprawda. Ja tylko napisałem że za nickiem lenam tak naprawdę ukrywa się lancaster, i to spowodowało serię zaczepek personalnych ze strony "dwugłowego" nicka lenam.

McGyver, jesteś na maxa śmieszny. Co to wogole jest co piszesz ?

Masz jakieś problemy poza tym ze wyglądasz faktycznie jak ciele puszczajace dym uszami ?

Swoje projekcje mozesz realizowac oczywiście w dowolnuum miejscu....

....nie zwyklem rozmawiac nawet z takimi cilakami innym językiem jak ich wlasny.

Po co mam sie nad twobą prężyc - jestś wystarczajaco zalosny sam z siebie.

Przecież kazdy kto nie ma klapek na oczach jak piszesz widzi ze nie stac cie na jakikolwiek poziom a uszczypliwoscie jakie mi slesz to moze robią wrażenie na twojej babci, dla mnie to akieś pocharkiwanie ktore nie ma na celu niczego innego ak tylko przybliżenie nam swojej osoby :)

Uszczypliwości :)))) Dobre....co mam Cie opisac czy jak ? :)))))

zwolennik łagodności

McGyver, 21 Wrz 2008, 15:33

>ohoho, nerwy puszczają ;-)))

Człowieku, idź "miłować" chińskie wzmacniacze jeżeli nie masz niczego sensownego do powiedzenia w temacie wątku.

Panowie! Zachowajcie dystans.

Nie odpisywać lenam/lancaster, ma biedak problemy i zaczepiony drobi 24/h bzdury w internecie.

Po co wam to?

*** SZKODA WASZEGO CZASU ***

Trochę sensu poproszę.

Kacperek

stat: 25 / 13 / 0

Drugi, obaj wyczyny na miarę dziecka z podstawówki. Prawdziwy popis, żenada

Trochę sensu poproszę.

McGyver, wlasnie o to chodzi ze jakies nerwy ci mam wrazenie pusciły a akurat nie uwazam zebym potraktowal cie jakos specalnie surowo.

wpierdzieliłeś sie w ten watek z zeromerytorycznym wpisem:

"Lenam, jak Cię znam to nigdy revelatorów nie posiadałeś. Z tych wpisów jasno widać że rację miał Józwa Maryn że obecnie za nickiem "lenam" ukrywa się lancaster. Ładnie to tak?"

I co to niby ma wspolnego z tematem ?

Twoich firmowych "uszczypliwości" nie ma sensu kmentowac, mozna sie jedynie nimi ja scrablami pobawić :)

zwolennik łagodności

gagacek, 21 Wrz 2008, 15:40

>Drugi, obaj wyczyny na miarę dziecka z podstawówki. Prawdziwy popis, żenada

Czy to, że chcę aby trzymano się tematu wątku, który był ciekawy, to coś złego, gagacku ?

pozdrawiam

gagacek, nie wydae ci sie ze nigdy cie w necie nie brakuje ?:)

24/h - dziecko internetu sie zrobiles.

Proponuje wpisy pospolitych troli takich jak Maki i biedakow z problemami jak gagacek po prostu pousuwac z wątku :)

Nie ma sensu go chyba zaśmiecać ich wynurzeniami ?:)

zwolennik łagodności

• Pokaż nowe odpowiedzi
  • Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.
    • Biuletyn

Chcesz być na bieżąco ze wszystkimi naszymi najnowszymi wiadomościami i informacjami?
      Zapisz się
    • KONTO PREMIUM

• Ostatnio dodane opinie o sprzęcie

Ostatnio dodane opinie o albumach

• Najnowsze wpisy na blogu

• Dodaj nową pozycję...

wykrzyknik.png

Wykryto oprogramowanie blokujące typu AdBlock!

Nasza strona utrzymuje się dzięki wyświetlanym reklamom.
    Reklamy są związane tematycznie ze stroną i nie są uciążliwe. 

Nie przeszkadzają podczas czytania oraz nie wymagają dodatkowych akcji aby je zamykać.

Prosimy wyłącz rozszerzenie AdBlock lub oprogramowanie blokujące, podczas przeglądania strony.

Zarejestrowani użytkownicy + mogą wyłączyć ten komunikat oraz na ukrycie połowy reklam wyświetlanych na forum.