Skocz do zawartości
IGNORED

audiosmietnik.pl

pingwin

Rekomendowane odpowiedzi

Redaktor, 4 Paź 2008, 16:31

>Jak rozwaliłem, jaki wątek i komu, Kacperku?

Brak lecytyny, Redaktorze ?

Mam na myśli wątek o kolumnach Thiel.

Nawet autor wątku specjalnie "podziękował" z tego tytułu Redaktorowi.

"Jesteście jak dzieci k**wa, jak dzieci!" ryknął kapitan do kompanii. "Wam tylko wódka i dziwki w głowie!"

Wiedza i doświadczenie przychodzą z wiekiem, najczęściej z wiekiem trumny.

Trochę sensu poproszę.

• Redaktorzy

Chodzi o moderację? Jak widać z wpisów w tym wątku, jest przydatna a nawet pożądana. Będziesz tu dłużej, Kacperku, to też się będziesz lepiej orientował.

Natomiast uwaga ogólna - żadna moderacja nie zastąpi forumowiczów i nie zadba, żeby nie pisali głupstw i nie zachowywali się jak gówniarze. Moderacja może usuwać wpisy jawnie naruszające czyjeś dobra i blokować ludzi, którzy z tego naruszania zrobili sobie rozrywkę. Natomiast nie napisze za was, moi drodzy, dyskusji merytorycznej i nie nauczy was, jak odnosić się z szacunkiem do innych.

Redaktor, 4 Paź 2008, 17:01

Natomiast nie napisze za

>was, moi drodzy, dyskusji merytorycznej i nie nauczy was, jak odnosić się z szacunkiem do innych.

Też mam takie wrażenie, że Redaktor i Moderacja nie ma odpowiednich kwalifikacji aby kogoś uczyć szacunku do innych.

Doceniam ten akt skromności.

Redaktor, 4 Paź 2008, 17:14

>Tak, po miesiącu wiesz wszystko o wzystkich. Ot, skromny młodzian.

Mam podobne zdolności jak ty.

Ty np potrafisz diagnozować choroby psychiczne na odległość, jak Kaszpirowski.

Chyba nie jest potrzebny link do odpowiedniego wątku, prawda ?

Kacperek, 4 Paź 2008, 17:06

Witam i żegnam Cię Kacperku na tym forum,to na wszelki wypadek jakbyśmy się nie zdążyli pożegnać

Duże osiągnięcia pojawiają się wyłącznie wtedy gdy oczekiwania są duże

Moderacja jest niezbędna !!! Dla każdego działu powinno być kilku moderatorów, oczywiście ilość zależy od popularności zakładki, kto ma moc wycinania wpisów, banowania itp powinno być wiadome dla wszystkich, powinni być w pewien sposób wyróżnieni. I jeszcze jedna ważna sprawa, dziwie się dlaczego nie jest to tutaj stosowane, mianowicie kasowane wpisy powinny być widoczne na zasadzie takiej, że wiadomo kto wpisał takową odpowiedz, czyli lewa strona zostaje standardowa, treść wpisu jest kasowana i zamiast tego spisywana jest formułka "wpis skasowany przez xxxxxx za naruszenie tego i tego punku regulaminu etc.." !! Wtedy wiadomo kto, dlaczego i przez kogo został zmoderowany. Taka zasada stosowana jest na pewnym forum o tematyce szeroko pojętego sportu, jest to ogromne forum i zapewne większość uzytkowników forów tam kiedyś trafiło......a tamto forum przyciąga wszystkich, dosłownie wszystkich...można sobie wyobrazić jakie spustoszenie może wprowadzać armia gimnazjalistów itp... Moderacja i jeszcze raz moderacja !! Nic nikomu się nie stanie jak jego wpis zostanie kilka razy skasowany, albo wątek naruszający regulamin od razu zamykany a imbecyle banowani z marszu, a idiotom odechce się wypisywania bzdur. Proszę o wzięcie mojego wpisu pod uwagę !!

misie bardzo podoba ten sony jednak widzac ze to japonska firma odrazu

najlepiej byloby jak by karzdy uzer mial swojego moderatora a kazdy moderator swojego administratora

toby wreście bylo porzondnie

a tu to bym zaczela od bana dla wszystkich na miesionc i dopiero nowe rejestracje rzeby se każdy przemyslal to i owo albo nawet zmondżał

nie wiem tylko co zrobic w takim ukladzie z redaktorem morze by sie sprzydał na jakims innym forum?

>nie wiem tylko co zrobic w takim ukladzie z redaktorem morze by sie sprzydał na jakims innym forum?

A chce go ktos kupić ?

Lidka skąd takie informacje

Welnaiany

>A chce go ktos kupić ?

raczej podkupic, podobno na audiohobby ma sie pojawic watek zrzuty na tuner...

„Tak samo jak ludzie, Funky, bez żadnej różnicy” | VITUPERATIO STULTORUM LAUS EST

Jestem leśnikiem....mam łade i mundur i wszystkie zwierzęta w lesie mają u mnie posłuch.........Bez przesady, jeżeli nie rozumiesz czegoś w mojej poprzedniej wypowiedzi chętnie pomogę, nie zgadzasz się to napisz dlaczego....masz inny pomysł podziel się nim z nami.

Jestem leśnikiem....mam łade i mundur i wszystkie zwierzęta w lesie mają u mnie posłuch......Bez przesady, jeżeli nie rozumiesz czegoś w mojej poprzedniej wypowiedzi chętnie pomogę, nie zgadzasz się to napisz dlaczego....masz inny pomysł podziel się nim z nami.

Taaak a później kula w łeb bo święto Sw Huberta i trza ognisko zorganizować

Sonny

Partii też chodziło o dobro ludu ale czemu moja rodzina od 63 lat nie może się do ładu pozbierać ?

jacch, 4 Paź 2008, 17:53

Ty to nie jesteś TEN Jach od kiedyś działajacej stronki jacchis.com ? bo jak tak to szacun .Tak w ogóle to nie wystepuję nawet w wolnej grupie Bukowina i zmywam się

Sonny, 4 Paź 2008, 17:45

>Jestem leśnikiem....mam łade i mundur i wszystkie zwierzęta w lesie mają u mnie posłuch......Bez

>przesady, jeżeli nie rozumiesz czegoś w mojej poprzedniej wypowiedzi chętnie pomogę, nie zgadzasz

>się to napisz dlaczego....masz inny pomysł podziel się nim z nami.

Sonny,

Ja doskonale wszystko rozumiem z Twojej wypowiedzi. Problem, jest tylko taki, że to ty czegoś nie rozumiesz ze swojej wypowiedzi

a ja, niestety nie mam zbyt dużych możliwości, aby zaproponować Tobie pomoc w tej sprawie.

• Pokaż nowe odpowiedzi
  • Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.
    • Biuletyn

Chcesz być na bieżąco ze wszystkimi naszymi najnowszymi wiadomościami i informacjami?
      Zapisz się
    • KONTO PREMIUM

• Ostatnio dodane opinie o sprzęcie

Ostatnio dodane opinie o albumach

• Najnowsze wpisy na blogu

• Dodaj nową pozycję...

wykrzyknik.png

Wykryto oprogramowanie blokujące typu AdBlock!

Nasza strona utrzymuje się dzięki wyświetlanym reklamom.
    Reklamy są związane tematycznie ze stroną i nie są uciążliwe. 

Nie przeszkadzają podczas czytania oraz nie wymagają dodatkowych akcji aby je zamykać.

Prosimy wyłącz rozszerzenie AdBlock lub oprogramowanie blokujące, podczas przeglądania strony.

Zarejestrowani użytkownicy + mogą wyłączyć ten komunikat oraz na ukrycie połowy reklam wyświetlanych na forum.