Skocz do zawartości
IGNORED

Lech Kaczyński to najlepszy prezydent ..

anastazy

Rekomendowane odpowiedzi

muls, 27 Paź 2008, 13:42

>nie nie nie.Kurdupel nie pisze.On ma fachowców.Pn chodzi po pokoju i mówi.Oni piszą.

muślik popadł w stan jozewnowróźebny, on widzi przez ściany belvedere, mulsik jest zazdrosny jak kto umie pisać, a o ortografię najbardziej (muślik:

Ukryta Zawartość

Zaloguj się, aby zobaczyć treść.
Zaloguj się, aby zobaczyć treść (możliwe logowanie za pomocą ) )

Ukryta Zawartość

Zaloguj się, aby zobaczyć treść (możliwe logowanie za pomocą )

Horst Ty naprawdę musisz coś brać albo palić. Jak powiem, że Cie zabiję i jesteś na mojej liście to Twoja wina ? Pewnie Twoja, bo bez powodu na listę się nie dostałeś. Ale kto z nas w tej sytuacji popełnia przestępstwo ? Ty dostając się na moją listę czy ja grożąc Ci śmiercią ? ( zamieniłem załatwię Cię na zabiję Cię byś łatwiej zrozumiał ). Wiesz co to są groźby karalne ?

Skoro tak już się czepiasz delegacji rządowej, to może powiedz co Twój ukochany wódz załatwił ? Pobiegał, nie dobiegł i wydał 150 tyś na jogging ?

No fakt polityce rządu nie zaszkodził, choć opinię Polski szargał dzielnie, po prostu mu się kolejny raz nie udało, choć się biedny starał jak mógł.

Oczywiście jest bardzo poważany w środowisku międzynarodowym, bardzo. Tak bardzo, że doskonale wiedząc, że zależy ma na sprawach Gruzji, nie zaczekali na niego z dyskusją ( która oczywiście była bardzo zacięta i trwała całe 2 min ).

Prawda jest taka, że kartofel się nie liczy i nie ma poważania ani na arenie międzynarodowej ani nawet wśród obywateli własnego kraju ( pomijając bardzo niewielką grupkę bezmózgich oszołomów )

Skibus, 27 Paź 2008, 14:33

>Prawda jest taka, że kartofel się nie liczy i nie ma poważania ani na arenie międzynarodowej ani

>nawet wśród obywateli własnego kraju ( pomijając bardzo niewielką

Złote słowa, niestety :-(

Powiem więcej: wg. sondaży 20% debili dziś (ale to jest zrozumiałe, bo jak się pojedzie np. na prowincję i pogada z ludźmi, to kaczor dla nich jest idealny: chce rozliczać, daje pokusę, że będzie odwet, tłumaczy z ich życiowej nieudolności i jest swojski) chce na kurdupla głosować, a podejrzewam, że realnie wyjdzie sporo więcej. Rydzyk zrobi swoje, więcej oszołomów wypełznie z nor i będzie dwa razy tyle.

Zobaczycie :-(((((

"każdy kij ma dwa końce. To ciągłe opluwanie, krytykowanie, publikowanie fatalnych zdjęć, prowadzi do dewaluacji urzędu prezydenta, który staje się kolesiem spod budki z piwem - każdy może mu nabluzgać (choć pod budką bywa, że są za to reprasje). Efeket będzie taki, że gdy pan Tusk Opatrznościowy zostanie prezydentem (jeśli zostanie), urząd, który sprawuje, będzie cieszył się znikomym szacunkiem"

p.f.pawlikowski, 27 Paź 2008, 14:58

>dyskusja z Panami broy i muls jest większą głupota niż oni sami (razem wzięci).... cytuję

>Cejrowskiego "głupek!, nie warto dyskutować!"...

No nie, kolega przejawia zupełny brak wyczucia, bo cytując "tego pana" wystawia się kolega wymienionym wyżej forumowiczom i ich pobratymcom na atak. Tu należy cytować kurną mać, Michnika, Bartoszewskiego, niesiołowskiego, śp.śp. Kuronia i Geremka oraz od tego co się należy odpieprzyć i jest wtedy git.

Proszę kolego się poprawić, i to natychmiast, a jeśli kolega jest potencjalnym samobójcą, to proponuję dodatkowo zamieścić kilka cytatów z o. Rydzyka. :)

Horst, 27 Paź 2008, 14:43

>"każdy kij ma dwa końce. To ciągłe opluwanie, krytykowanie, publikowanie fatalnych zdjęć, prowadzi

>do dewaluacji urzędu prezydenta, który staje się kolesiem spod budki z piwem - każdy może mu

>nabluzgać (choć pod budką bywa, że są za to reprasje). Efeket będzie taki, że gdy pan Tusk

>Opatrznościowy zostanie prezydentem (jeśli zostanie), urząd, który sprawuje, będzie cieszył się

>znikomym szacunkiem"

Horst to nie tak, ciągłe kompromitacje, obrażanie ludzi i społeczeństwa, obrażanie się, kłamstwa itp degradują nie tyle urząd co samego kartofla.

ja swój sukces w polityce osiągnąłem już, mam poprostu otwarte oczy i umysł, i nie potrzeba mi Twojego poparcia muls, przykro mi ale spływa to po mnie co piszesz, gdyby był to jeszcze jakiś poziom wypowiedzi...

Gdy oponent nie ma argumentów, atakuje druga osobę, uderzając w sfery prywatne a nie sfery tematu sprawy... ;)

"no i jak, do jakich tragedi doprowadziła tam obecność (źygaj brojek) Pana Prezydenta Rzeczpospolitej

>Polskiej prof dr hab Lecha Kaczyńskiego"

Horst do śmiechu a to już jest tragedia gdy nie tylko my prezydenta uważamy za kretyna...

wiesz pawlikowski jak spytasz chorego psychicznie to tez zapewnia ze absolutnie.. tak.Tak wiec wierze ci na 50% w te oczy otwarte.A w zdobycze polityczne wierze na 100%.Odpowiadasz mierze przecietnego polityka co do inteligencyji.

>Skibus, 27 Paź 2008, 14:33

>Oczywiście jest bardzo poważany w środowisku międzynarodowym, bardzo.

Wystarczy wejść sobie w niemieckiego, czy angielskiego Googla i wrzucić Kaczyński. Większość informacji dotyczy niepodpisania Traktatu Lizbońskiego, dziwacznych wypowiedzi wobec integracji europejskiej, afrontów wobec Merkel i tym podobnych fanaberii. Generalnie traktowany jest jako swego rodzaju kuriozum.

Jestem Europejczykiem.

najnowsze badania IPN ujawniły, że samolocik w 2006 roku grał na dwa fronty donosząc jako TW druk_747 Markowi Jurkowi; a oto dowód

Ukryta Zawartość

Ukryta Zawartość

>Zulu Gula

>Bokserka

>Gwiazda z Big Brothera I edycji

>Palikot (przemilczę)

hmm vs:

Gosiewski

Kurski

Suska

kaczka

Dziękuję wolę tych co Ty wymieniłeś. Przynajmniej Palikot jest inteligentny, a on i Guzowska odnieśli sukces w życiu. A z Twoich idoli ? Wybudowanie peronu za nie swoje pieniądze to nie sukces. Sami nieudacznicy.

No i jest miedzy nimi "drobna" różnica. Oprócz Palikota reszta to ogon partii, a u Ciebie wymieniłem samych "wielkich".

• Pokaż nowe odpowiedzi
  • Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.
    • Dodaj nową pozycję...

wykrzyknik.png

Wykryto oprogramowanie blokujące typu AdBlock!

Nasza strona utrzymuje się dzięki wyświetlanym reklamom.
    Reklamy są związane tematycznie ze stroną i nie są uciążliwe. 

Nie przeszkadzają podczas czytania oraz nie wymagają dodatkowych akcji aby je zamykać.

Prosimy wyłącz rozszerzenie AdBlock lub oprogramowanie blokujące, podczas przeglądania strony.

Zarejestrowani użytkownicy + mogą wyłączyć ten komunikat oraz na ukrycie połowy reklam wyświetlanych na forum.