Skocz do zawartości
IGNORED

Lech Kaczyński to najlepszy prezydent ..

anastazy

Rekomendowane odpowiedzi

>jacch, 25 Paź 2008, 23:03

>No dalej słucham, kragły samolot przyleciał może co wypierdzi?

No cóż, badania już wykazały, że dużą część elektoratu PiS to wieśniacy. Miłośnicy Efendiego to głupi wieśniacy. Powinni cię w klatce po kraju obwozić z Panem Prezydentem w jego Tour do Pologne.

Jestem Europejczykiem.

jacchcik

nie słuchaj tylko czytaj...

Ukryta Zawartość

Zaloguj się, aby zobaczyć treść.
Zaloguj się, aby zobaczyć treść (możliwe logowanie za pomocą )

Ukryta Zawartość

Zaloguj się, aby zobaczyć treść.
Zaloguj się, aby zobaczyć treść (możliwe logowanie za pomocą )

...Wejście pielęgniarek to forma naruszenia prawa. Tak naprawdę więc o czym my dyskutujemy? W czym problem? - mówił Wassermann...

Masz i uważaj bo to będa twoje trzecie niespełnione obietnice/przeprosiny ;p

...Wejście pielęgniarek to forma naruszenia prawa. Tak naprawdę więc o czym my dyskutujemy? W czym problem? - mówił Wassermann...

Masz i uważaj bo to będa twoje trzecie niespełnione obietnice/przeprosiny ;p

słowami j.kaczyńskiego

"My w kolejnej kompromitacji i w otwieraniu Samoobronie drogi do władzy w Polsce uczestniczyć nie będziemy, bo proszę zauważyć, że kolejne takie rządy w Polsce jak te, które mamy obecnie, albo te które były w poprzedniej kadencji i mamy do czynienia z Samoobroną przy władzy i naprawdę z nieszczęściem dla naszego kraju.

* Źródło: Wypowiedź dla radiowej Trójki z 16 lutego 2004."

...A ja jestem ciekaw tych _waszych_ szopek Pis-owskich.

Nie tych z udziałem samoobrony albo LPR! Nie! Ja chce te pisowskie (darucie sobie doktora G i Bildę)

Słucham...

Skierowane do inteligentnych i....za piątym razem do właza.

Jesteś jacuś jak ten ciemny wieśniak który pierwszy raz zobaczył w zoo żyrafę i stwierdził, ze to niemożliwe. Już dawno wiadomo, że komórki zagłuszano, a ty mówisz, że to oszczerstwo.

Jestem Europejczykiem.

>jacch, 26 Paź 2008, 02:45

Twoje bredzenie się pogłębia. Jak tak dalej pójdzie, to zostaniesz posłem PiS następnej kadencji.

Jestem Europejczykiem.

Jaro_747, 26 Paź 2008, 02:42

>Jesteś jacuś jak ten ciemny wieśniak który pierwszy raz zobaczył w zoo żyrafę i stwierdził, ze to

>niemożliwe. Już dawno wiadomo, że komórki zagłuszano, a ty mówisz, że to oszczerstwo.

PO instrumentalnie potraktowało pielęgniarki, o czym dobitnie przekonała się Dorota Gardias obserwując z galerii ostatnie uchwalanie ustaw w Sejmie

jakcik a nie wpadłeś na to ze nikomu sie...... nie chce.To tak jakbys naczelnemu obszczymurkowi mówił zeby nie sikał pod wiatr.Jak on wie tylko co to som.... wiatry.

• Pokaż nowe odpowiedzi
  • Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.
    • Biuletyn

Chcesz być na bieżąco ze wszystkimi naszymi najnowszymi wiadomościami i informacjami?
      Zapisz się
    • KONTO PREMIUM

• Ostatnio dodane opinie o sprzęcie

Ostatnio dodane opinie o albumach

• Najnowsze wpisy na blogu

• Dodaj nową pozycję...

wykrzyknik.png

Wykryto oprogramowanie blokujące typu AdBlock!

Nasza strona utrzymuje się dzięki wyświetlanym reklamom.
    Reklamy są związane tematycznie ze stroną i nie są uciążliwe. 

Nie przeszkadzają podczas czytania oraz nie wymagają dodatkowych akcji aby je zamykać.

Prosimy wyłącz rozszerzenie AdBlock lub oprogramowanie blokujące, podczas przeglądania strony.

Zarejestrowani użytkownicy + mogą wyłączyć ten komunikat oraz na ukrycie połowy reklam wyświetlanych na forum.