Skocz do zawartości
IGNORED

Nagrywane DVD R-

darek2

Rekomendowane odpowiedzi

Panowie w tym tygodniu będę miał nagrywarkę Liteon 411 S,podpowiedźcie mi jeszcze jedną rzecz jakie czyste DVDR- są najlepsze (chodzi mi o firmy) ewentualnie ile kosztują.Może ktoś próbował czy na odtwarzaczach DVD Yamaha 510 pójdzie DVDR+ ,jak testowałem nagraną DVDR- wszystko szło bez problemu.

Mała uwaga odnośnie wgrywania aktualnych wersji oprogramowania- jak będziesz kupował model 411 to popros o wgranie w salonie (w serwisie) najnowszej wersji jaka dostepna będzie tego dnia. Obecna to FSOH. Z drugiej strony Liteon nie produkuje juz od ponad miesiąca modelu 411, a zamiast niego 451. To to samo tylko nie wiadomo czy producent nie poczynił jakichś zmian w zabezpieczeniach i czy można będzie ją przerobić na model 811 (x8).

darek2 ja się na płytach dvdr nie znam ale znalazłem stronkę która z pewnością Cię zainteresuje :

Ukryta Zawartość

Zaloguj się, aby zobaczyć treść.
Zaloguj się, aby zobaczyć treść (możliwe logowanie za pomocą ) - są tu chyba wszystkie możliwe firmy i modele płyt kompaktowych zarówno : dvd-r, dvd +r, dvd-rw, dvd+rw, jak i wszystkie możliwe typy cd.

mam nadzieję że się przyda

Ukryta Zawartość

Zaloguj się, aby zobaczyć treść.
Zaloguj się, aby zobaczyć treść (możliwe logowanie za pomocą )

darek2 napiszę do ciebie dopiero w piątek, ponieważ brat kończy właśnie projekt naszego pomieszczenia w 3dstudio, a chcę ci przesłać fotki jak to bedzię wyglądać. Myśle że wtedy twoje rady będą pełniejsze.

Pozdrawiam i przepraszam za zwłokę

Witam.

Jeśli chodzi o dwuwarstwowe płyty to Verbatim zapowiedziała takie płytki na wiosnę (czyli w Polsce powinny się pojawić do końca kwietnia). Co do innych producentów to nie jestem pewien ale konkurencja też raczej nie śpi.

Jeszcze jedna dobra wiadomość: ceny nowych dwuformatowych nagrywarek x8 będą taniały w związku ze wzrostem wydajności produkcji u chińskiej konkurencji (nastawiają się na produkcję 800 tys. nagrywarek rocznie !!!!) i będą wynosiły ok 100 - 150 dolarów za sztukę. Zaczyna się robić ciekawie :)

Wyobrażacie sobie kupno w wakacje "dwuformatówki" za 500 zeta? Ja się nie mogę doczekać !!!!

Zaznaczam że są to zapowiedzi producentów (szczegóły w newsach chipa z początku roku).

Pozdrawiam !!

• Pokaż nowe odpowiedzi
  • Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.
    • Biuletyn

Chcesz być na bieżąco ze wszystkimi naszymi najnowszymi wiadomościami i informacjami?
      Zapisz się
    • KONTO PREMIUM

• Ostatnio dodane opinie o sprzęcie

Ostatnio dodane opinie o albumach

• Najnowsze wpisy na blogu

• Dodaj nową pozycję...

wykrzyknik.png

Wykryto oprogramowanie blokujące typu AdBlock!

Nasza strona utrzymuje się dzięki wyświetlanym reklamom.
    Reklamy są związane tematycznie ze stroną i nie są uciążliwe. 

Nie przeszkadzają podczas czytania oraz nie wymagają dodatkowych akcji aby je zamykać.

Prosimy wyłącz rozszerzenie AdBlock lub oprogramowanie blokujące, podczas przeglądania strony.

Zarejestrowani użytkownicy + mogą wyłączyć ten komunikat oraz na ukrycie połowy reklam wyświetlanych na forum.