Skocz do zawartości
IGNORED

Spotkanie na Audioshow 2008

Teo

Rekomendowane odpowiedzi

Witam,

Zgodnie z wieloletnią świecką tradycją wystawa Audio Show stanowi doskonałą okazję do spotkania się forumowiczów Audiostereo. Przypominam czas i miejsce corocznego zgrupowania:

- sobota, czyli 8 listopada,

- godzina 12:00,

- hotel Sobieski,

- okolice szatni na parterze, maksymalnie w lewo od wejścia do hotelu (patrz plan niżej).

W tym roku okazji do spotkań będzie zdecydowanie więcej (forum ma własny, udostępniony przez organizatora pokój), jednak spotkanie w sobotnie południe umożliwi coś, co także stało się coroczną tradycją: wspólne zdjęcie forumowiczów pod portretem króla, który Turkom dał łupnia ;)

A w sobotni wieczór spotykamy się na (również tradycją uświęconym) piwie w jednym z warszawskich pubów! Szczegóły wkrótce.

.

Ukryta Zawartość

Zaloguj się, aby zobaczyć treść.
Zaloguj się, aby zobaczyć treść (możliwe logowanie za pomocą )

Ukryta Zawartość

https://www.audiostereo.pl/topic/46531-spotkanie-na-audioshow-2008/
  • Redaktorzy

Człowieku, 21 400 z czymśtam identyfikatorów? Ale ja pewnie będę miał, jako prasa, czy coś w tym rodzaju. Zresztą będzie można mnie znaleźć w pobliżu naszego pokoju, a dla szczególnie ciekawych zaplanowałem tzw. spotkanie z recenzentem. Szczegóły będą podane z wyprzedzeniem.

własnie taka mam obiecana od pewnej intrygującej damy... artystka... mogłem spytac ale skoro to ma byc prezent to nie wypada. Do czarnej polóweczki ekstrawagancja i styl. pokazcie ze macie dusze i jaja.

a nie sie po szatniach kiblach i innych katach chowacie. niech tam wszyscy dystrybutorzy wiedza kogo nienawidzic Burgundowa rewolucja na sa. poczatek nowej ery nIE DLA WSZYSTKIEGO, NIECH ZYJE PODZIAL

czym dluzszy staz na forum tym apaszka dluzsza. powiedzmy jeden miesiac jeden metr. dla vipow jakies pompony, kutasy dla okrasy, cekiny sprzaczki. BURGUNDOWA JUNTA....

zakaz wnoszenia broni , procz osobistej broni krotkiej i białej.

Obowiązkowo znaczek w klapie

Ukryta Zawartość

Ukryta Zawartość

Znane są tysiące sposobów zabijania czasu, ale nikt nie wie, jak go wskrzesić.

• Redaktorzy

"czym dluzszy staz na forum tym apaszka dluzsza. powiedzmy jeden miesiac jeden metr."

Człowieku, to mi wychodzi coś 60-70 metrów. Tego się nawet udźwignąć nie da.

nemesis, 29 Paź 2008, 01:04

>przeszedłes sam siebie.....

Owszem i stoję obok.

Znane są tysiące sposobów zabijania czasu, ale nikt nie wie, jak go wskrzesić.

cir

29 Paź 2008, 01:11

O mnie » Ignoruj » PW »

stat: 659 / 1965 / 0

jak zmienimy skale to bedzie miał centymetr

cir ja cie koniecznie musze poznac. zaprosze cie na dobry obiad, obiecuje publicznie na forum. a wliceum to kolega nie miał ksywy "klasowy cynik" ale to dobre bylo

Mówi wszystko tylko że będzie nam niedługo nudno. każdy bedzie potakiwał od czasu do czasu zjebutacie jakis mój nowy wynalazek... a tak było wesolo bo facet jechał równo po wszystkim

• Pokaż nowe odpowiedzi
  • Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.
    • Dodaj nową pozycję...

wykrzyknik.png

Wykryto oprogramowanie blokujące typu AdBlock!

Nasza strona utrzymuje się dzięki wyświetlanym reklamom.
    Reklamy są związane tematycznie ze stroną i nie są uciążliwe. 

Nie przeszkadzają podczas czytania oraz nie wymagają dodatkowych akcji aby je zamykać.

Prosimy wyłącz rozszerzenie AdBlock lub oprogramowanie blokujące, podczas przeglądania strony.

Zarejestrowani użytkownicy + mogą wyłączyć ten komunikat oraz na ukrycie połowy reklam wyświetlanych na forum.