Skocz do zawartości

Klub otwarty  ·  525 członków

Yamaha Klub
IGNORED

Klub miłośników Yamahy

Rekomendowane odpowiedzi

• Redaktorzy

Oczywiście tak jest, jak piszesz. Parametry niestety nie grają. Gdyby grały, wystarczyłoby mieć pieniądze i pewność, że za nie kupi się proporcjonalnie lepsze brzmienie :)

Blogi --> Blog Kangiego. Zapraszam.

• Redaktorzy

Spoko, przeczuwam, że te kolumny zagrają w jego 30 mkw. No, ale my swoje wiemy. Szkoda, że gość pewnie kupi jakąś zabawkę w sklepie i straci tylko forsę :/

Szkoda, że gość pewnie kupi jakąś zabawkę w sklepie i straci tylko forsę :/

Na 100%, ale też będzie zadowolony!! :)

...And Justice For All . Pozdrawiam .  

Z niektórymi chorobami da się żyć, ale z naszą służbą zdrowia "leczenie", to zawsze pod górkę. he, he :)

• Redaktorzy

Bo u nas żeby skutecznie się wyleczyć chodząc do lekarza (nie prywatnie), to jednak trzeba mieć zdrowie :D

Wiadomo iż nie jest to hi-end ale jest to dobre połączenie od momentu kiedy spróbowałem podwójnego okablowania bas i dynamika uległy poprawie a także przestrzeń zyskała. Sporo eksperymentowałem i na dole i średnicy gra QED ale podwójnie a na górze real cable tdc 300. Głośnik niskotonowy potrzebuje większego przekroju z racji na większy apetyt jeśli chodzi o prąd stąd podwójny QED na pojedynczym było gorzej.

Witam, posiadam Yamahę AX-550 RS i chciałbym do niej pilota, na necie znalazłem, że jest to Yamaha VK380100 ale takowego na allegro nie ma. Może ktoś z forumowiczów posiada i nie potrzebuje?

A jakiej muzyki słuchasz na Swojej AS500? Zwykle porady dawane tu na forum mijają się z naszymi wyborami jeśli mamy możliwość odsłuchu, każda porada powinna sprzętu do konkretnego rodzaju muzyki.

• Redaktorzy

Dobry zestaw ma zagrac wszystko! Nie ma to tamto. Ma byc i metal i jazz i klasyka i opera i rap, hip hop, a nawet disco polo. Dobry zestaw ma grac zarowno cicho, jak i glosno. Nie moze robic sie balagan po rozkreceniu pieca. Pitolenie malych skladzikow jazzowych zagra byle wieza. Wyzwanie to metal, rock, klasyka, elektronika, czyli tam, gdzie dzieje sie naprawde duzo.

Wyzwanie to metal, rock, klasyka, elektronika, czyli tam, gdzie dzieje sie naprawde duzo.

Zgadzam się Nie wiem czy kolega znalazł taki zestaw bądż posiada ja jeszcze nie znalazłem.

Ciągle szukamy tego "naj" , droga jest długa i wyboista.Jak już jesteśmy na mecie, wtedy pojawia się "królik",

i gonimy go od nowa !!?? Ta zabawa nie ma końca. :-D)

• Redaktorzy

Slyszalem takie zestawy. Niestety droga do celu prosta nie jest...

Ciągle szukamy tego "naj" , droga jest długa i wyboista.Jak już jesteśmy na mecie, wtedy pojawia się "królik",

i gonimy go od nowa !!?? Ta zabawa nie ma końca. :-D)

Królika to ja widzialem dzisiaj w Lidlu. W zamrazalniku ;-)

Jakie to zestawy

Jakie to zestawy

• Redaktorzy

Bardzo porzadne. Oparte na markowych kolumnach m.in. B&W, Tannoy, Audio Note, Thiel, Magnepan, Bravo, ProAc i pewnie wiele innych. Zrodla to solidne gramofony, ramiona gramofonowe, wkladki, wypasione preampy gramofonowe, ale rowniez i zrodla cyfrowe CD+DAC. Muzyka z takich zestawow czaruje. Chce sie sluchac.

Jakie to zestawy

Lepiej spytaj Kangie, ile kosztuje, to Ci się wszystkiego odechce.:)

Ja bym go od razu wszamał ;-)

Ty obżartuchu, ja go trzymam na czarną godzinę.:)

Witam panowie ,mam pytanko jak widzicie zestawienie yamahy as 700 z monitor audio bx6- słyszałem to i podobało mi się ,ale nie wiem jak bedzie jak rozkrecilbym mocno wzmaka, I drugie zestawienie yamaha as700 z klipsch rf62 2- tego jeszcze nie słyszałem . Płyta ktora biore na odsłuch to slipknot i ten rodzaj metalu. Pozdrawiam

Hej Szczerze mówiąc nie słyszałem takiego połączenia ale sam jestem ciekawy rezultatu. Napisz coś więcej jak Yamaha grała z tymi Monitor Audio

Gora bardzo zrownowazona srednicy jest duzo i szczegolowa ,niskich troche brakowało ,ale po podkreceniu delikatnym galka loudnes i basu było super. MUzyke ktora słuchałem to metal - slipknot.

• Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.
  • Biuletyn

Chcesz być na bieżąco ze wszystkimi naszymi najnowszymi wiadomościami i informacjami?
    Zapisz się
  • KONTO PREMIUM

• Ostatnio dodane opinie o sprzęcie

Ostatnio dodane opinie o albumach

• Najnowsze wpisy na blogu

• Dodaj nową pozycję...

wykrzyknik.png

Wykryto oprogramowanie blokujące typu AdBlock!

Nasza strona utrzymuje się dzięki wyświetlanym reklamom.
Reklamy są związane tematycznie ze stroną i nie są uciążliwe. 

Nie przeszkadzają podczas czytania oraz nie wymagają dodatkowych akcji aby je zamykać.

Prosimy wyłącz rozszerzenie AdBlock lub oprogramowanie blokujące, podczas przeglądania strony.

Zarejestrowani użytkownicy + mogą wyłączyć ten komunikat oraz na ukrycie połowy reklam wyświetlanych na forum.