Skocz do zawartości
IGNORED

Jaki samochód do 70 tyś ?

Skibus

Rekomendowane odpowiedzi

jak przeczytalem ze zalorzyciel watku kupuje sirocco to skoczylem do mojego Autohaus ogladnac sobie to cudo sirocco. Woz az tak mocno nie podpada- ani to super wystrzalowy ani tez brzydota.

I to jest wlasnie atut VW. Robia auta ktore jeszcze po latach chetnie sie oglada i sie nie nudza tak jak wloskie cuda, japonskie albo francuskie.

Pozatym VW wygladaja solidnie--czy takowymi sa to inna bajka.

W srodku z przodu!!!!-siedzi sie super wszystko gra, swietna kierownica skorzana, panoramadach, a 140 KM starczy mu i bedzie jeszcze tylko 6 litrow palil. Drzwi bezramowezeby tylko ni gwizdalo nad uchem powyzej 150km/h.

Pozatym jak ktos mlody:-))) bezdzietny to fajowa rzecz. Ja jak mialem 22 lata to tez jezilem sirocco I--klapa rdzewiala jak cholera

Strzelilem 2 zdjecia. Cena tego w ktorym siedzialem + bialy na zenatrz sklepu. Bialy to nowo nadchodzacy color modnisiowy. musze przyznac, ze po tych czarnuchach az milo sie patzya ...a z tym czarnym dachem pasuje.

Ukryta Zawartość

Zaloguj się, aby zobaczyć treść.
Zaloguj się, aby zobaczyć treść (możliwe logowanie za pomocą )

post-15173-100008624 1229960454_thumb.jpg

Ukryta Zawartość

Ukryta Zawartość

Ja ze względu na wrodzone dostojeństwo nie poruszam się takimi samochodami , ale akurat nowy Scirocco mi się bardzo podoba. Tyle, że diesel średnio pasuje do image'u wozu o sportowym zacięciu.

Skibus, ale z DSG bierz koniecznie, jak ci nie żal dorzucić. To zupełnie inna bajka niż klasyczne "awtamaty". 2.0 TDI też można mieć z tą skrzynią, nie wiem czy akurat w Scirocco.

sprawdzilem..

opcja DSG w polaczeniu z 2.0 TDI jest!!

a swoja droga gutten w sportowym TDI??- dlaczego nie??

Ja moze bym mial problemy z polaczeniem cabrio+diesel.

ale jak by mi dawali to bym napewno lyknol.

ten sirocco jest zrobiony pod rynek zachodni: minimalne "wydechy" chyba ca. 140mg/km spalin i srednia zuzycia 5,1-5.5 L: Takie sia dobrze na zachodzie sprzedaja.

• Pokaż nowe odpowiedzi
  • Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.
    • Biuletyn

Chcesz być na bieżąco ze wszystkimi naszymi najnowszymi wiadomościami i informacjami?
      Zapisz się
    • KONTO PREMIUM

• Ostatnio dodane opinie o sprzęcie

Ostatnio dodane opinie o albumach

• Najnowsze wpisy na blogu

• Dodaj nową pozycję...

wykrzyknik.png

Wykryto oprogramowanie blokujące typu AdBlock!

Nasza strona utrzymuje się dzięki wyświetlanym reklamom.
    Reklamy są związane tematycznie ze stroną i nie są uciążliwe. 

Nie przeszkadzają podczas czytania oraz nie wymagają dodatkowych akcji aby je zamykać.

Prosimy wyłącz rozszerzenie AdBlock lub oprogramowanie blokujące, podczas przeglądania strony.

Zarejestrowani użytkownicy + mogą wyłączyć ten komunikat oraz na ukrycie połowy reklam wyświetlanych na forum.