Skocz do zawartości
IGNORED

Nadredaktor

wladz

Rekomendowane odpowiedzi

Nie znam osoby i prywtnej tajemnicy nie wyjawiam...korespodencja na PW z Nadredaktorem..

Nadredaktor > Moc dynamiczana 2008-12-17 19:17:49

"Orientuje sie Pan co toi jest moc dynamiczna?

Znalazłem taki tekst : NAD C315 osiada ciągłą moc 40 W, natomiast jego moc dynamiczna - istotniejsza dla odsłuchu - to więcej niż 100 W ! Jest to wybitne osiągnięcie w porównaniu do innego sprzętu tej klasy cenowej. Należy dodać, że ta moc dostępna jest na całej skali słyszalności ze zniekształceniami nie przekraczającymi 0.03%."

wladz - nie wiem...w tym konkretnym przypadku "jest to wybitne osiągnięcie odpowiedzi szukaj dalej niech moc b będzie z tobą pozdr.

"Nadredaktor - to ch*j ci w dupe 2008-12-17 20:19:57 "

wladz - no to moc przesadziła....może wibrator bylby lepszy?

"Nadredaktor - Czyli lubisz takie sprawy? To zydelek miał racje co do gejów na tym forum 2008-12-17 21:11:30

osobniku o nicku Nadredaktor nie pisz na PW...

https://www.audiostereo.pl/topic/47792-nadredaktor/

wladz nie jestes sam :))))

kolejne PW ;))))

"k**wa to było dawno i co to w ogóle za wyciaganie spraw ty chuju niemyty ty mendo."

... nie ma gość chyba o sobie zbyt wysokiego mniemania.

a ja i tak staram sie byc miły :)

...zaczal do mnie pisywać jakiś czas temu. Zakochal sie pewnie.

Serce nie sługa.

https://www.audiostereo.pl/topic/47792-nadredaktor/#findComment-1229407

mi przysłał Nadredaktor coś takiego

Jeśli smród byłby krajem, to byłbym jego szefem! Chodziłem dziś do łazienki trzy razy, ostatni razy 20 minut temu. Odór ciągle atakuje mój zmysł węchu. Tyle tego wszystkiego, co wyglądało jak kawałki wątroby i innych organów połączonych czymś przypominającym piankę do uszczelniania, gnój, a także wstrętne bryłki i obiekty, do opisania których brak mi słów. A teraz wyobraźcie sobie to: Opisywałem mój wieczór antropologii w łazience mojej żonie (widziałem, że jest bliska zwymiotowania... więc oczywiście kontynuowałem!aż sie pożygała).Faktem jest, że w ciągu minionych lat spędziłem mnóstwo czasu wtowarzystwie smrodu.Rozumiecie, co mam na myśli. A teraz słuchajcie uważnie, bo jest to istotne stwierdzenie: NIGDY W ŻYCIU NIE WĄCHAŁEM CZEGOŚ TAK CUCHNĄCEGO, OBRZYDLIWEGO, WSTRĘTNEGO,ODRAŻAJĄCEGO, ŚMIERDZĄCEGO, KRĘCĄCEGO W NOSIE, SKŁANIAJĄCEGO DO WYMIOTÓW, ZGNIŁEGO, JAK TA CODZIENNA PARADA JELITOWEJ WYŚCIÓŁKI I ZGNILIZNY, JAKA WYCHODZI Z MEGO CIAŁA!

https://www.audiostereo.pl/topic/47792-nadredaktor/#findComment-1229424

To nie anastazy tylko Engineer...

Przecież na priva pisze do mnie o sprawach związanych z naszymi poprzednimi kłotniami.

Zapewne dostał info tak jak ja, że nie możemy sie kłócić na forum.. to zaczal na privie..

https://www.audiostereo.pl/topic/47792-nadredaktor/#findComment-1229471

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.
  • Biuletyn

Chcesz być na bieżąco ze wszystkimi naszymi najnowszymi wiadomościami i informacjami?
    Zapisz się
  • KONTO PREMIUM

• Ostatnio dodane opinie o sprzęcie

Ostatnio dodane opinie o albumach

• Najnowsze wpisy na blogu

• Dodaj nową pozycję...

wykrzyknik.png

Wykryto oprogramowanie blokujące typu AdBlock!

Nasza strona utrzymuje się dzięki wyświetlanym reklamom.
Reklamy są związane tematycznie ze stroną i nie są uciążliwe. 

Nie przeszkadzają podczas czytania oraz nie wymagają dodatkowych akcji aby je zamykać.

Prosimy wyłącz rozszerzenie AdBlock lub oprogramowanie blokujące, podczas przeglądania strony.

Zarejestrowani użytkownicy + mogą wyłączyć ten komunikat oraz na ukrycie połowy reklam wyświetlanych na forum.