Skocz do zawartości
IGNORED

Prezent Świąteczny

lancaster

Rekomendowane odpowiedzi

jozwa(Redaktor Naczelny Serwisu), nie przypomniało Ci sie przy okazji Świat jak dogadales sie z Site za plecami forumowiczów ?

Tak tylko pytam, bo prośba zwrotu/wykasowania mojej "twórczosci" jest nadal aktualna.

Przypominam tylko ze nie macie żadnych praw ani mojej zgody do nielegalnego dysponowania moimi wpisami poczynionymi na serwisie społecznosciowym.

Chętnie przyjmę je jako prezent w okresie Światecznym :)

Ten wpis to co innego - jest własnością twoja, wojprzy, pana prezesa oraz innych członów zarządu i niech im słuzy na zdrowie.....niemneij jednak o zwrot przywłaszczonych poproszę.

Pozdrawiam

https://www.audiostereo.pl/topic/47954-prezent-%C5%9Bwi%C4%85teczny/

....poprosze po raz 20-ty chyba....ale ostatnio jozwa wykonałeś coś poczciwego...albo moze mi sie tylko zdawało....w kazdym razie proponowalbym zamknać temat publikacji tworczosci do której nie macie zezwolenia do końca roku....po co ma sie to wlec.

qrde, wladz zupełnie zapomnialem ze ty popierasz takie bajery w których jak sie komuś coś zaiwani/korzytsa bez jego zgody i umowy z nim podpisanej to wszystko jest OK.

Dalem się wkręcic Świateznie :)

Ale tez prosba nie do ciebie.

"jak się komuś coś zaiwani/korzysta bez jego zgody i umowy z nim podpisanej..."

nie jestem stroną sporu tylko korzystam z publicznego forum to wszystko...do roztrzygania stawianych przez Ciebie zarzutów jest sąd i temat jest dla mnie zakończony...czy nie możesz korzystać z swoich wpisów?

• Redaktorzy

Lan, zasięgnij w tej sprawie opinii prawnika. Zapytaj go zwłąszcza, jak się ma korzystanie przez ciebie z forum do jednoczesnego żądania wymazania części twoich wpisów. Prawnikom też się coś od życia należy: będzie miał co opowiadać w pracy i jeszcze na tym zarobi. A dopóki tego nie zrobisz, oficjalna odpowiedź brzmi: to żądanie nie ma podstaw prawnych.

tyle ze korzysta z forum z nowego konta sadzac z licznika a żadanie dotyczy starego konta :))czyli tego ktore 297 dni temu zostało zamkniete

Szanuj zdrowie należycie, bo jak umrzesz, stracisz życie

Lancaster

"Nie życzę sobie żeby byly wykorzystywane niezgodnie z moją wolą przez ludzi którzy nie mają do nich

>ŻADNEGO prawa."

Co to znaczy?....

Czy osoby korzystające z forum nie powinny bez twojej zgody czytać twoich wpisów?..

Czy Twoimi wpisami ktoś handluje i nie dzieli się zyskiem?

Jeżeli uważasz je za swoją prywatną własność intelektualną to dlaczego pisałeś na publicznym forum a nie wydałeś książki?

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.
  • Biuletyn

Chcesz być na bieżąco ze wszystkimi naszymi najnowszymi wiadomościami i informacjami?
    Zapisz się
  • KONTO PREMIUM

• Ostatnio dodane opinie o sprzęcie

Ostatnio dodane opinie o albumach

• Najnowsze wpisy na blogu

• Dodaj nową pozycję...

wykrzyknik.png

Wykryto oprogramowanie blokujące typu AdBlock!

Nasza strona utrzymuje się dzięki wyświetlanym reklamom.
Reklamy są związane tematycznie ze stroną i nie są uciążliwe. 

Nie przeszkadzają podczas czytania oraz nie wymagają dodatkowych akcji aby je zamykać.

Prosimy wyłącz rozszerzenie AdBlock lub oprogramowanie blokujące, podczas przeglądania strony.

Zarejestrowani użytkownicy + mogą wyłączyć ten komunikat oraz na ukrycie połowy reklam wyświetlanych na forum.