Skocz do zawartości
IGNORED

hd 600 - promocja

rtocki

Rekomendowane odpowiedzi

To jest typowe tłumaczenie - "skończyły sie wczoraj", "błąd w wydruku", "własnie zabraklo" albo "cena dotyczy całej Polski - byla jedna sztuka w Białymstoku" ;-))) Ja tak próbowałem kupić LCD Samsunga i jeszcze parę innych rzeczy...

Wogóle jest ciekawe że nigdy nie słyszałem o błędach w wydruku zawyżających ceny. Może te gazetki drukują w jakiś specjalny sposób??? :-)

Na koncu Twojego pytania nie powinno byc usmiechu. To bowiem prawda.

Nastaly czasu bardzo agresywnego marketingu, gdzie prawie wszystko jest dozwolone. Nie kupiles, ale jednak poszedles z jaks odsetek kupi cos innego. O to wlasnie chodzi. A te dantejskie sceny sa swiatna reklama. Obejrzalo je kilka milionow Polakow. Reklama byla bezplatna;)

• Redaktorzy

Reklama... Może obracam się w niewłaściwym towarzystwie, ale nie znam osobiście nikogo, kto po obejrzeniu takiego czegoś nie wyjechałby np. w Bieszczady na wieść o następnej wyprzedaży. Żeby wróćić jak już będzie po wszystkim.

Zmywarki to może nie kupi... Ale zamiast np. HD600 za 666zł. kupi jakies inne HD - lub nie HD których cena skalkulowana jest normalnie - to znaczy nie jest obniżona, choc może kosztować będą nawet mniej niż te HD600 w promocji... I chyba o to właśnie chodzi. niesądzę też żeby kogoś odstraszyły widoki w TV - bo gdzieś w świadomości jest że "TV kłamie" ;-)

Zniechęci natomiast tego kto pojedzie kilkadziesiąt kilometrów (bo gazetki rozprowadzane są w promieniu nawet i 30-40km od sklepów) i odejdzie z niczym... Następnym razem zrobi to co ja zwykle - wyrzuci gazetkę do kosza.

->avw

patrz wpis bratpita ;-)

... a większość pewnie pomysli, że skoro są takie tłumy, to oferta marketu jest niezwykle atrakcyjna, a ceny naprawdę niskie.

Trudno się z tym zgodzić, bo np sprzęt komputerowy jest raczej drogi, ceny np. monitorów wyższe niż w specjalistycznych sklepach - porównywałem przy okazji zakupu LCD Philipsa...

Gość smogniezalogowany

(Konto usunięte)

Mam stały kontakt z marketingiem, i takie rzeczy są na porządku dziennym. Pamiętam jak była wyprzedaż sezonowa w Tesco. Był np. telewizor 14 cali z wbudowanym video, przeceniony jakoś na 399 zł z około 900.

Od kuchni dowiedziałem się, że były chyba 2 szt. i zostały kupione przez pracowników biura tesco, oferta została tylko na papierze.

Zresztą przy wyprzedaży do -70%, (na -70% będą przecenione wykałaczki).

a ja kupiłem wczoraj te 600 za 666 w Rzeszowie-koło południa -to chyba nie były takie wirtualne, no i te 570 za 222 to też chyba nie jest tylko troszke obniżona cena, patrzyłem na allegro już jest chyba 3 sprzedających z Rzeszowa a one są jeszcze w sklepie

• Pokaż nowe odpowiedzi
  • Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.
    • Biuletyn

Chcesz być na bieżąco ze wszystkimi naszymi najnowszymi wiadomościami i informacjami?
      Zapisz się
    • KONTO PREMIUM

• Ostatnio dodane opinie o sprzęcie

Ostatnio dodane opinie o albumach

• Najnowsze wpisy na blogu

• Dodaj nową pozycję...

wykrzyknik.png

Wykryto oprogramowanie blokujące typu AdBlock!

Nasza strona utrzymuje się dzięki wyświetlanym reklamom.
    Reklamy są związane tematycznie ze stroną i nie są uciążliwe. 

Nie przeszkadzają podczas czytania oraz nie wymagają dodatkowych akcji aby je zamykać.

Prosimy wyłącz rozszerzenie AdBlock lub oprogramowanie blokujące, podczas przeglądania strony.

Zarejestrowani użytkownicy + mogą wyłączyć ten komunikat oraz na ukrycie połowy reklam wyświetlanych na forum.