Skocz do zawartości
IGNORED

zakup tv - jakie ceny po nowym roku? wię

burz

Rekomendowane odpowiedzi

hmm, mam upatrzony telewizorek (panas 42pv80) i tak się zastanawiam, czy po nowym roku aby nie zapłacę za niego więcej niż teraz? Obecnie obserwuje stały spadek ceny, ale w niektórych sklepach internetowych zaczyna już brakować tego modelu. A na pewnym forum (własność sprzedawcy sprzętu rtv z Olsztyna:) zaczynają straszyć, że od 5.01 będzie drożej... Co Wy na to? Jakie prognozy?

A kto to wie?

Razem z kumplem planowaliśmy zakup TV. Ja kupiłem. On czeka. Cena spadła o kilka zł., walka 3 sklepów internetowych na złotówki :-). W pozostałych sklepach tego modelu już nie mieli.

Jedni myślą, że kryzys. Mały popyt, ceny nie pójdą do góry.

Popatrzmy na zachód.

Kupiłem amplituner za 799 euro. Euro we wrześniu gdzieś 3,35 (nie pamiętam). Teraz euro 4,20. Ale i amplituner skoczył do 1000 euro. W Polsce można było go kupić od pół roku za średnio 4400 zł.

O czym to świadczy? Ano w świecie cywilizowanym ceny poszły lekko w górę. U nas marże są tak bandyckie a modele opóźnione (czyli tańsze), że sądzę, ceny mogą jeszcze pozostać w miejscu. Jak wykupimy z magazynów te złomy, to zobaczymy co sklepy nam zafundują?

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.
  • Dodaj nową pozycję...

wykrzyknik.png

Wykryto oprogramowanie blokujące typu AdBlock!

Nasza strona utrzymuje się dzięki wyświetlanym reklamom.
Reklamy są związane tematycznie ze stroną i nie są uciążliwe. 

Nie przeszkadzają podczas czytania oraz nie wymagają dodatkowych akcji aby je zamykać.

Prosimy wyłącz rozszerzenie AdBlock lub oprogramowanie blokujące, podczas przeglądania strony.

Zarejestrowani użytkownicy + mogą wyłączyć ten komunikat oraz na ukrycie połowy reklam wyświetlanych na forum.