Skocz do zawartości
IGNORED

nowe zakładki - głosowanie

Redaktor

Rekomendowane odpowiedzi

Tak przy okazji przydałaby sie możliwośc dopisywania linków w istniejącym dziale z możliwością podziału oprócz istniejących na np:

-producentów sprzętu

-producentów podzespołów

-firm dystrybucyjnych

-schematów

Na tym forum zostało wymienionych już mnóstwo linków które zaginęły w "masie" i stąd często zapytania o adresy które gdzieś tam są ale aby je znależć trzeba mnóswo czasu.Wyszukiwarka raczej ich nie widzi a jak ktoś wklepie np. wzmacniacz to mu się :www.passlabs nie wyświetli.

Gość Jazz MD

(Konto usunięte)

Lukar,

A moze taki maly segment (lub w obcym jezyku "segmencik"), do ktorego mozna przeslac/zamiescic jedynie zdjecia (max: obraz, adresat i tytul)? Wrzucic przy okazji "spotkanie forumowiczow" do nowego kubla (juz wszystkich poznalismy, mozna ich zdjac z szyldu i coniektorych nie narazac na kontynuujace posmiewisko).....i naturalnie technicznie ulatwic zamieszczanie roznych formatow. Just an idea.

eeee... co za duzo zakladek, to niezdrowo :), a przy okazji >inzynier pytal o odswiezanie forum, jesli dla lukara to trudne, to mozna zainstalowac sobie MyIE i tam ustawic automatyczne odswiezanie zakladki,polecam programik, wygodny

Popieram pomysł zakładki MUZYKA. Było już sporo ciekawych wątków tego rodzaju, wygodnie będzie zgrupować je razem. Inne zakładki - po co ? nawet, jak się zaplącze jakiś OT, to przecież można po prostu nie czytać.

Pozdrawiam

Ech Jazz, uderz w stól... . A ja naprawdę doceniam twoje poczucie humoru i lubię czytać niektóre twoje wypowiedzi. Aby jednak nie odbiegać zbytnio od tematu, jestem jednak zdecydowanie za nowymi zakładkami.

Ja przeciw odświeżaniu

Jest w niektórych przeglądarkach również polecam MyIE2 (lub opere a fe), a z odświeżaniem to już nigdy nie dojdę do ładu które wątki czytałem a które mam dopiero kliknąć, jak będą się co chwilę przesuwać. Musiałoby to być jako opcja, a to już zbyteczne skomplikowanie wg mnie. Zresztą cały internet tak działa - taki urok www.

>> DO LUKARA

Mam wielką prośbę. Czy mógłbyś przenieśc wątki #2459 i #1677 do działu "muzyka"? Zawierają sporo ciekawych informacji na temat pianistyki i muzyki dawnej. Byłaby szkoda, gdyby odeszły w niebyt.

Pzdr.

• Pokaż nowe odpowiedzi
  • Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.
    • Biuletyn

Chcesz być na bieżąco ze wszystkimi naszymi najnowszymi wiadomościami i informacjami?
      Zapisz się
    • KONTO PREMIUM

• Ostatnio dodane opinie o sprzęcie

Ostatnio dodane opinie o albumach

• Najnowsze wpisy na blogu

• Dodaj nową pozycję...

wykrzyknik.png

Wykryto oprogramowanie blokujące typu AdBlock!

Nasza strona utrzymuje się dzięki wyświetlanym reklamom.
    Reklamy są związane tematycznie ze stroną i nie są uciążliwe. 

Nie przeszkadzają podczas czytania oraz nie wymagają dodatkowych akcji aby je zamykać.

Prosimy wyłącz rozszerzenie AdBlock lub oprogramowanie blokujące, podczas przeglądania strony.

Zarejestrowani użytkownicy + mogą wyłączyć ten komunikat oraz na ukrycie połowy reklam wyświetlanych na forum.