Skocz do zawartości
IGNORED

tuner do NADA 355BEE

dargut

Rekomendowane odpowiedzi

Gość

(Konto usunięte)

Tak trudno chwilke pomyslec , co? Ja na przykłąd buduje swoje wzmacniacze jedne z najlepszych w europie a może i na świecie ale takim frajerom jak ty zostaje tylko skopoiwoac układ z netu i takim rozwiazaniem jesy gainclone , nie ma "tunera" gainclon e to nieporozumienie. Idz do marketu i posłuchaj wiezy philips fw-922 tylko popros tego buca-sprzdawce zeby podlaczyl to do dobrych kolumn - zagra jak twoj nad bo to jest wieza na gainclonie tylko słabo zaaplikowanym , a gras jak twoj nad i pomysl na jakim guwnie sluchales , jak sie dales zrobic w maliny wielkiej korporacji. Ale nic to sprzedaj to gowno. A ja ci zbuduje najlepszego gainclona w warszawie. Szczegoly na prv.

Nie glupio myslisz, ja tez chyba spakuje jutro swoje skrzynki i polece do sklepu, tylko jeszcze nie wiem czy do Avansu czy do Euro, tam widzialem kilka fajnych wiezyczek jak wspomniales Philipsa i jeszcze podobala mi sie taka czarna z akrylu z panelem dotykowym, chyba LG :)

W przypadku wspomnianych hajendowych wieżyczek te zakłócenia wzbogacaja ilosc detali i powoduja obszerniejsza scene, a przy okazji moze jakas Frania do prania wpadnie w oko, wezme wieze, to i na pralke dadza upust, przyjemne z pożytecznym :)

Iukar

>sprzedaj tego nada to straszne gówno<

>Troche dołożysz i za te pieniadze zbudujesz w miare przyzwoitego gainclone , nie najlpeszegop ale w miare komponenty i zobaczysz frajerku co to znaczy muzyka a nie na takim gównei słuchać<

tak jak przypuszczałem żadnych konkretów.no i gość chyba forum pomylił bo SPONSOROWANE są tuż obok i chyba palec mu drgnął przy STEREO? HA HA...

Wracajac do tematu ja posiadam dwa tunery NAD412. W porownaniu z Deninem czy Marantzem graja bardzo cieplo, nawet powiedzialbym zbyt malo przejrzyscie. W dobie syczacych i przesterowanych stacji radiowych, lekkie zmulenie wychodzi na dobre, powoduje tez wieksza muzykalnosc urzadzenia.

Ciezko mi okreslic jak zachowuja sie inne modele tunerow NADa.

• 3 tygodnie później...

Ale nic to

>sprzedaj to gowno. A ja ci zbuduje najlepszego gainclona w warszawie.

jak czytam takich mistrzów to chce mi się słuchać jamnika AIWA.

gość za wszelką cenę chce ukręcić interes. poza jego zabawkami składanymi w piwnicy wszystko "gówniano gra". To nie troll. To biznesmen.

Rotel A14, RCD-971 & Dynaudio Focus 140.

• 9 miesięcy później...

Mam C352 i teraz pora na tuner. Myślę o tym c425 tylko cena mnie troszkę odstrasza (ok 1300).

Czy tuner po wyłączeniu z sieci ma pamięć stacji (nawet budzik za 50 zł ma...)

Pytam bo NAD lubi czasem nie oferować najprostszych funkcji.

Pozdrawiam

• 1 miesiąc później...
Gość

(Konto usunięte)

Akurat model 425 ma taką funkcję. Cena faktycznie odstrasza i także miałem dylemat, więc polowałem na allegro i kupiłem półroczne za 800,- Miałem wcześniej model 402 i powiem szczerze, że tęsknię za tamtym dźwiękiem.

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.
  • Dodaj nową pozycję...

wykrzyknik.png

Wykryto oprogramowanie blokujące typu AdBlock!

Nasza strona utrzymuje się dzięki wyświetlanym reklamom.
Reklamy są związane tematycznie ze stroną i nie są uciążliwe. 

Nie przeszkadzają podczas czytania oraz nie wymagają dodatkowych akcji aby je zamykać.

Prosimy wyłącz rozszerzenie AdBlock lub oprogramowanie blokujące, podczas przeglądania strony.

Zarejestrowani użytkownicy + mogą wyłączyć ten komunikat oraz na ukrycie połowy reklam wyświetlanych na forum.