Skocz do zawartości
IGNORED

Syn zaraził się ode mnie???

Bucev123

Rekomendowane odpowiedzi

Witam.

To mój pierwszy post na tym forum.

Czy to możliwe, żeby mój 13-letni syn zaraził się ode mnie? Ostatnio chętnie używa mojego systemu, w kółko nagrywa na kasety, torturuje mnie pytaniami, niemal codziennie jak wrócę z pracy, mam ciepły wzmanciacz... Ostatnio pojechałem z nim do sklepu ze sprzętem. Ja po nowe przewody głośnikowe, a syn posłuchać prawie każdego sprzętu. I tak spędziliśmy w sklepie... 5 godzin. Coraz intensywniej myślę, żeby mu zafundować jakiś sprzęt. Wszystko zapowiada, że moja żona będzie mieszkała nie z jednym, a z dwoma audiofilami pod jednym dachem... :)

https://www.audiostereo.pl/topic/48467-syn-zarazi%C5%82-si%C4%99-ode-mnie/

Prawie... :)

Nie mam żadnych High-Endowych urządzeń, tylko Wzmacniacz + CD Denona, Deck Sony i Tannoye M2, które zamierzam wkrótce zmienić.

Co byście proponowali na pierwszy poważny sprzęt dla syna do pokoju 12m.kw.?

Zrób jak mój ojciec ;) Pewnego dnia, gdy wróciłem z wakacji nad morzem, zastałem jego sprzęt zainstalowany w swoim pokoju ;P

Oczywiście dla siebie musisz sobie poskładać nowe stereo, ale to już element uboczny... dla żony ;)

I love the sound of crashing guitars

to by było świetne rozwiązanie. Bo jak kupisz synowi jakieś zagraniczne staruszki na kilkaset zł to możne sie okazać ze pozamiatają Twoje m2, albo co najmniej różnice w klasie dźwięku nie będą przełomowe, co może "niekorzystnie" wpłynąć na Twój audiopogląd :)

W ogóle w czym problem to chyba dobrze się stało. Nie dosć, ze masz syna to jeszcze do tego kumpla od hobby, muzy i...browara.

Znane są tysiące sposobów zabijania czasu, ale nikt nie wie, jak go wskrzesić.

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.
  • Dodaj nową pozycję...

wykrzyknik.png

Wykryto oprogramowanie blokujące typu AdBlock!

Nasza strona utrzymuje się dzięki wyświetlanym reklamom.
Reklamy są związane tematycznie ze stroną i nie są uciążliwe. 

Nie przeszkadzają podczas czytania oraz nie wymagają dodatkowych akcji aby je zamykać.

Prosimy wyłącz rozszerzenie AdBlock lub oprogramowanie blokujące, podczas przeglądania strony.

Zarejestrowani użytkownicy + mogą wyłączyć ten komunikat oraz na ukrycie połowy reklam wyświetlanych na forum.