Skocz do zawartości
IGNORED

INTERKONEKT SREBRNY-ARGENTEUS 0,5m DIY

lendyn

Rekomendowane odpowiedzi

Mówicie o tych pełnohajendowych,półprofesjonalnych,do zastosowań typowo domowych oraz stereofonicznych odsłuchów porównawczych kablach,pochodzących ze srebra wydobywanego z krystalicznie czystych rzek i potoków górskich okolic Białegostoku?Jeśli tak to one są,oj są.

slucham duzo jazzu mniej rocka i rzadziej muzyki powaznej.Nie slucham na pewno gniazdek i kabli w scianie.

To po czorta wpieprzasz się do wątku o kablach?

Zawsze na tym forum było jast i chyba pozostanie że ci którzy nie słyszeli zawsze wiedzą najlepiej.

Wiesz głupku robisz z siebie błazna.

Zawiść i złośliwość tryska ci z dupska-> jesteś posiadaczem typowej polskiej cechy.

Nie rozumiem takiego zachowania. Ktoś zakłada wątek, ktoś inny dzieli się wrażeniami a ty się wpieprzasz. Nie znam ani sprzedajacego ani kupujących. Słyszałem jeden raz ten IC w pewnym systemie gdzie pokazywał się na wysokim poziomie. Tak więc twoja krytyka i forumowe manipulację są zwykłym świńtwem.

Wysoki poziom tego kabla jest równy Twojemu.Przestań wciskać ten cienki bałach bo tu Ci nikt nie uwierzy.Wyżej ktoś inny już wskazał kierunek BOCZNICA.

>"słyszałem raz ten IC w pewnym systemie",ten system pewnie był taki sam jak TY jak nie piszesz jaki on był konkretnie.Radze przeczytac inne krytyczne wpisy w tym wątku.

Nie bronię kabla. Wogle nie mogę nic specjalnie o nim powiedzieć. Słuchałem natomiast jednego sytemu, który był nim okablowany. Nikt niczego nie przełączał i nie zmieniał. Odnośnika nie było, a sytem grał fajnie. Jego właściciel miał porówania i wybrał to co wg. niego było najlepsze.

Nie szukaj wiec sensacji skoro tak jak ja nie znasz cech danego produktu.

rochu, 1 Mar 2009, 22:24

>Zydelek,

>

>ten kabelek to Twoje dzieło?

NIE i to z całą odpowiedzialnością. Producentem jest człowiek z tego samego miasta i to tyle co mamy wspólnego.

Po co te nerwy...napisalem to co slysze,bez zadnej stronniczosci a ktos szuka taniej sensacji choc kabli nie sluchal.I zaczelo sie...przecierz mozna kable pozyczyc i nikt nie musi ich kupywac ani nawet wierzyc.JEsli nie graja mozna zwrocic a jesli graja to po co sie straszyc i podnosic cisnienie.

Dresem jest szewc.

wystarczy spojrzec na jego foty z rożnych AS - złote łańcuchy, i inne takie tam.

Poza tym co on ma wspolnego z panem z bialegostoku który robi Argentus?

Absolutnie nic poza tym ze wódkę piją co piątek.

Ludzie, poczytajcie ten wątek od początku! przecież z tego forum robi się naprawdę rynsztok. NIe ma tu moderatorów którzy pilnowaliby żeby cała watacha najaranych pseudo poważnych ludzi pisała w wątkach NA TEMAT, a nie robiła sobie z tematów osobisty front porachunków i dosrywania co kto ma komu do zarzucenia. Przecież po wejściu na którykolwiek z nowszych tematów rzygać się chce od czytania tych wypocin. Na 5-6 komentarzy w temacie jast 60 nikomu niepotrzebnych przepychanek. Jestem tu od niedawna, a już zaczynam coraz rzadziej zaglądać. Czy nikomu z modów i adminów nie zależy na dobrych opiniach o audiostereo? To jest chyba jedyne miejsce, gdzie można z kazdego wątku zrobić totalny syf, w którym autor przestaje się udziielać po 5 debilnych wpisach. Pomijam już fakt że kilka osób powinno dostać już ostrzeżenia, jeżeli nie bana. Masakra.

Pozdrawiam NORMALNYCH użytkowników.

• Pokaż nowe odpowiedzi
  • Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.
    • Dodaj nową pozycję...

wykrzyknik.png

Wykryto oprogramowanie blokujące typu AdBlock!

Nasza strona utrzymuje się dzięki wyświetlanym reklamom.
    Reklamy są związane tematycznie ze stroną i nie są uciążliwe. 

Nie przeszkadzają podczas czytania oraz nie wymagają dodatkowych akcji aby je zamykać.

Prosimy wyłącz rozszerzenie AdBlock lub oprogramowanie blokujące, podczas przeglądania strony.

Zarejestrowani użytkownicy + mogą wyłączyć ten komunikat oraz na ukrycie połowy reklam wyświetlanych na forum.