Skocz do zawartości
IGNORED

INTERKONEKT SREBRNY-ARGENTEUS 0,5m DIY

lendyn

Rekomendowane odpowiedzi

Zebyście mnie chcieli oszukać to byscie musieli się jeszcze raz urodzić,ja takiego gówna nie kupuje,tylko żal mi ludzi,których próbujecie naciągnąć.Spotkanie z dużym dresem może też być przyjemne cycusie.

• Redaktorzy

Smarkateria jakaś się zebrała. Proszę Państwa Koleżeństwa uprzejmie poczytać sobie regulamin. Na razie będzie moderacja, blokady kont ewentualnie później.

MastaDaniel.Nie przeszkadza Ci jednak próba cienkiej reklamy(co ja nazywam nacąganiem)to Ci wskazuje,że jest zakładka ogłoszenia i tam mozna pisać co tylko sie chce,że IC gra a nawet i tańczy.

Jeżeli jednak ktoś to robi na forum a sprzedaje to jak to nazwiesz?Ale zapomniałem Tobie nie wadzi.

rochu, 1 Mar 2009, 23:03

>MastaDaniel,

>

>pobędziesz tutaj trochę to przejrzysz na oczy.

No właśnie, taką miałem nadzieję, przejrzeć na oczy, ale w kierunku wyrobienia sobie zdania na temat sprzętu grającego opierając się na opiniach , jak mi się wydawało, poważnych ludzi daleko bardziej doświadczonych w temacie "stereo" ode mnie. Chciałem poczytać, wyłapać co proponują ludzie ze starszych sprzętów w w miarę rozsądniej cenie (cudów nie oczekuję ofkoz :), i skompletować sobie jakiś zestaw który zagra o conajmniej klasę lepiej niż to gówno które mam w tej chwili, ale po kilku tematach naprawdę mi sie odechciało. Zacząłem nawet rzeźbić mietki :)

Pozdro!

Jeżeli wiecie na 100% że to "cienka reklama" to zgłaszajcie do moderacji, admin na pewno z radością przeniesie do odpowiedniego działu, oraz upomni delikwenta, a i mniejszy syf tu będzie niż w tej chwili jest. No chyba że się mylę.

Nigdy niczego nie mozna kupować bez odsłuchu a tym bardziej produktu który jest nie znany na rynku. To podstawowa zasada.

Natomiast zasadą powinno być na forum mniej zawiści, złosliwości a więcej konkretów.

• 1 rok później...
  • Pokaż nowe odpowiedzi
  • Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.
    • Dodaj nową pozycję...

wykrzyknik.png

Wykryto oprogramowanie blokujące typu AdBlock!

Nasza strona utrzymuje się dzięki wyświetlanym reklamom.
    Reklamy są związane tematycznie ze stroną i nie są uciążliwe. 

Nie przeszkadzają podczas czytania oraz nie wymagają dodatkowych akcji aby je zamykać.

Prosimy wyłącz rozszerzenie AdBlock lub oprogramowanie blokujące, podczas przeglądania strony.

Zarejestrowani użytkownicy + mogą wyłączyć ten komunikat oraz na ukrycie połowy reklam wyświetlanych na forum.