Skocz do zawartości
IGNORED

siesta front czy usher s520 do 11m kw.

pit80

Rekomendowane odpowiedzi

ciezkie masywne kolumny z naprawde dobrymi przetwornikami ,tonsil sie postarał jednak przeciwników jest mnóstwo nie wiem czemu nie wszystko co polskie to złe

mi sie ich brzmienie podoba ! sluchalem ostatnio kefy c7 :-) nie gra toto jak na tak zacną firme

Nie mówię że wszystko co Polskie jest złe..tylko do 11m2 ja bym się skłaniał ku podstawkowcą, sam mam pokój 12m2 i wiem że niewielki monitor ale z złotym sercem spokojnie da radę nagłośnić ten jak i większy pokój z znakomitym efektem. Jednak każdy na coś innego zwraca uwagę w brzmieniu, więc każdy kupi coś innego ;)

'Muzyka używana jest do kształtowania ludzkiego umysłu; może być mocna jak narkotyk, lecz o wiele niebezpieczniejsza, gdyż nikt nie traktuje poważnie manipulowania poprzez muzykę."

jak możesz bież wzmaka pod pachę i idź do salonu posłuchać uszatków

te monitory mają w sobie to coś - dużo muzykalności , muzyka instrumentalno wokalna na nich to duża przyjemność w słuchaniu

Ukryta Zawartość

Zaloguj się, aby zobaczyć treść.
Zaloguj się, aby zobaczyć treść (możliwe logowanie za pomocą )

Ukryta Zawartość

Zaloguj się, aby zobaczyć treść.
Zaloguj się, aby zobaczyć treść (możliwe logowanie za pomocą )

Focal + Naim

polokokta, 5 Lut 2009, 21:32

>chodzi mi o kwote do 2k zl

Ja z upływem czasu utwierdzam się coraz bardziej w przekonaniu, że w cenie do 2kzł nie ma lepszych kolumn niż QBA Elements 300Al. Widzę między nimi podobnieństwo charakteru z Vienna Acoustic, z tym, że najtańsze podłogowe Vienny kosztują obecnie około 5.000zł (albo i więcej bo ostatnio Euro ostro w górę poszło). Mój drugi system gra po prostu fantastycznie, zastanawiam się czy nawet nie lepiej niż pierwszy - mimo że teoretycznie niższy klasowo.

Ale pytanko dla mnie pod wzgledem, srednicy siesta przoduje nad mite zejscie tez ma nawet nawet do 11 mk siesty moim zdaniem jak najbardziej beda odpowiadaly :) Pozdrawiam Krzysztof

• Pokaż nowe odpowiedzi
  • Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.
    • Dodaj nową pozycję...

wykrzyknik.png

Wykryto oprogramowanie blokujące typu AdBlock!

Nasza strona utrzymuje się dzięki wyświetlanym reklamom.
    Reklamy są związane tematycznie ze stroną i nie są uciążliwe. 

Nie przeszkadzają podczas czytania oraz nie wymagają dodatkowych akcji aby je zamykać.

Prosimy wyłącz rozszerzenie AdBlock lub oprogramowanie blokujące, podczas przeglądania strony.

Zarejestrowani użytkownicy + mogą wyłączyć ten komunikat oraz na ukrycie połowy reklam wyświetlanych na forum.