Skocz do zawartości
IGNORED

Co się tak naprawdę dzieje?

wasylak

Rekomendowane odpowiedzi

wladz, 11 Lut 2009, 10:51

>Kacperek perfidnym chamstwem a może jednak chorobą jest twoje miętolenie tej samej

>gumy(pretensji)..

Zupełnie nie radzisz sobie w dyskusji i dlatego musisz używać chamskich zaczepek i wulgaryzmów.

Nie wiem ile masz lat ale chyba nie więcej niż 10.

• Redaktorzy

"idź brachu gdzie indziej,bo tutaj merytoryką zajmuja sie inni..."

...

Szalenie mi przykro, ze nie zrozumiałeś tego, co napisałem - moim zdaniem wyraźnie i po polsku. W rzeczywistości bowiem napisałem coś dokładnie przeciwnego niż to, co twierdzisz powyżej. Jeśli przeczytasz jeszcze raz, to mam nadzieję, że to przykre nieporozumienie zostanie wyjaśnione. Z mojej strony EOT.

• Redaktorzy

Przy okazji: mam nadzieję, ze za tę kaszanę, która odbywa się dziś na AH, nie jest odpowiedzailny żaden z naszych forumowiczów. Nie ja, ale jak sądzę również wielu innych kolegów z AS byłoby zawstydzonych, gdyby się okazało, ze ktoś stąd demoluje inne forum.

Redaktor, 11 Lut 2009, 11:30

>Przy okazji: mam nadzieję, ze za tę kaszanę, która odbywa się dziś na AH, nie jest odpowiedzailny

>żaden z naszych forumowiczów. Nie ja, ale jak sądzę również wielu innych kolegów z AS byłoby

>zawstydzonych, gdyby się okazało, ze ktoś stąd demoluje inne forum.

Niestety ale wszystko wskazuje na jednego z użytkowników forum audiostereo.

wladz, 11 Lut 2009, 11:26

>janek_dolas

>

>masz poważne problemy nie tylko z tym forum...ciekawe czy sąsiadów też zmuszasz do przestrzegania

>twoich zasad....tylko jakich zasad?

Czepiasz się kolejnej osoby na forum. To chore.

Chyba przesadzasz, Redaktor, wyrażając taką nadzieję, a już tym bardziej mówiąc o wstydzie. Bo właśnie na brak solidarności choruje AS (a co dolega AH, nie wiem, zaglądnąłem kiedyś na początku i nawet założyłem konto o tym samym nicku, ale nic nie napisałem, chyba najbardziej z braku zaangażowania w działalność opozycyjną).

Z drugeij strony, czy mam rozumieć, że sytuacji na AS nie da się zrozumieć bez znajomości kryzysu na AH? I że tych kilku szkodników faktycznie jest w stanie skutecznie rozwalać forum?

wladz, 11 Lut 2009, 11:26

>janek_dolas

>

>masz poważne problemy nie tylko z tym forum...ciekawe czy sąsiadów też zmuszasz do przestrzegania

>twoich zasad....tylko jakich zasad?

ja nie zmuszam -zmusze cie do tego regulamin tego forum,czytałes go?Rozumiesz go?Mozesz peplac co ci slina na jezyk przyniesie ,jednak czytają to ludzie o roznej wrazliwosci i inteligencji emocjonalnej, ty odejdziesz od komputera i zjesz obiad ,oni beda mysleć o teamcie dniami(oby tylko mysleć).Audiostereo swietnie sie pozycjonuje w googlu jest to sukces,osiagnieciem tez jest odwiedzalnosc forum.Przyciaga to roznych ludzi więc,powracam do j/w.

Trzeba duzej odpowiedzialnosci za swoje slowa (odpowiedzialnosci za tworzenie takiego serwisu),bo niektore nie znikaja na wietrze.Egzystujesz nie sam.Spojrz na tematy-zabić...morderstwo...samobojstwo...slowa ktore sa uzywane w innych tematach np o polityce czy nawet religii,nie przystaja do ogolnie rzecz biorac etycznych w swojej wymowie.Te slowa wbrew pozorom nie wpisuja tzw trolle i trolle nie zakładaja tych tematów.

panie Redaktorze. Zastanawia mnie drugi fakt,ze dysponujac nikiem Redaktor i czynnie uczestniczac w gospodarowaniu forum,korzysta pan z tego niku udzielajac swoich prywatnych opinii.Rozumiem że za tymi opiniami i wpisami ma pan 100 procentowe poparcie wlasciciela serwisu jak i reklamodawcow.

wasylak, 11 Lut 2009, 11:41

>Z drugeij strony, czy mam rozumieć, że sytuacji na AS nie da się zrozumieć bez znajomości kryzysu na

>AH? I że tych kilku szkodników faktycznie jest w stanie skutecznie rozwalać forum?

Teraz proszę sprecyzuj o jakich szkodników Tobie chodzi. Wojna jest tylko na bocznicy i to tylko w kilku wątkach i dlatego żadne "skuteczne rozwalanie forum" nie ma miejsca.

janku_dolas to masz problem...nie możesz się oprzeć podglądaniu bocznicy...oby tylko bocznicy.To przypomina moralistów świntuszących z nawracanymi...

Są tu wątki i słowa które nic nie wznoszą lecz często są wyrazem tylko prowokacji.Przeszkadza nie zaglądaj.W internecie znajdziesz również forum dla siebie...

• Redaktorzy

"Spojrz na tematy-zabić...morderstwo...samobojstwo...slowa ktore sa uzywane w innych tematach np o polityce czy nawet religii,nie przystaja do ogolnie rzecz biorac etycznych w swojej wymowie.Te slowa wbrew pozorom nie wpisuja tzw trolle i trolle nie zakładaja tych tematów."

Widzę że robiłeś przegląd starych tematów. Wiele z tych, które tak ci się nie podobają, zakładał niejaki atopos (also known as "dlaczego nienawidzicie swoich rodziców" oraz "zoofilia, pedofilia i nekrofilia"). Był to właśnie troll. Wiele z tych wątków pozostało, owszem, jednak tylko w związku z wolnością słowa, nie zaś dlatego, ze komuś się podobają.

"panie Redaktorze. Zastanawia mnie drugi fakt,ze dysponujac nikiem Redaktor i czynnie uczestniczac w gospodarowaniu forum,korzysta pan z tego niku udzielajac swoich prywatnych opinii.Rozumiem że za tymi opiniami i wpisami ma pan 100 procentowe poparcie wlasciciela serwisu jak i reklamodawcow."

Nick Redaktor oznacza tylko, nomen omen, redaktora. Dlatego właśnie nie posługuję się nickiem "redakcja", który mógłby sugerować jakieś ciało zbiorowe. Za poglądy Redaktora odpowiada tylko Redaktor. Poglądy właściciela serwisu są mi zupełnie nieznane, tak samo jak poglądy reklamodawców.

wladz, 11 Lut 2009, 12:07

>janku_dolas to masz problem...nie możesz się oprzeć podglądaniu bocznicy...oby tylko bocznicy.To

>przypomina moralistów świntuszących z nawracanymi...

>

>

>Są tu wątki i słowa które nic nie wznoszą lecz często są wyrazem tylko prowokacji.Przeszkadza nie

>zaglądaj.W internecie znajdziesz również forum dla siebie...

Dalej nic nie rozumiesz.Dla ciebie prowokacja dla innych nie.Sam stosuje ta forme przekazu jednak nie ad persona(chyba ze w stosunku do siebie) i nie na wrazliwe tematy,Napisałem to wczesniej.

Traktujesz innych tak jakby nadawali na tym samym toku myslenia i mieli ta sama inteligencje emocjonalna.Tak nie jest.Trudno sie z toba rozmawia poniewaz nie interesuje cie niestety zycie innych,dales to do zrozumienia w innym temacie.Jednak czytajac moj wpis ,pozostałe osoby wiedza o co chodzi.

Na forum zagladaja takze osoby tzw mystery shopper i firmy zajmujace sie researcheringiem i marketingiem,tematy poruszane i slowa uzyte w nich skutecznie zniechecaja potencjalnych inwestorow.

Kacperek pojawił się na bocznicy jakiś czas temu i od razu zaczął siać ferment i walczyć z innymi użytkownikami,

bardzo to dziwne, wątpliwymi wydają się jego intencje,

wygląda po prostu na trolla przysłanego przez Lancastera

bruner_, 11 Lut 2009, 12:34

>Kacperek pojawił się na bocznicy jakiś czas temu i od razu zaczął siać ferment i walczyć z innymi

>użytkownikami,

>bardzo to dziwne, wątpliwymi wydają się jego intencje,

>wygląda po prostu na trolla przysłanego przez Lancastera

A co ty tutaj robisz bruner ze swoimi chamskimi wpisami ? Opowiadasz o scenie dźwiękowej, wizualizacji instrumentów czy o barwności wokali ?

>A co ty tutaj robisz bruner ze swoimi chamskimi wpisami ? Opowiadasz o scenie dźwiękowej,

>wizualizacji instrumentów czy o barwności wokali ?

ty opowiadasz o "barwności" sceny

skończysz jak inne trolle,

bruner_, 11 Lut 2009, 12:46

>skończysz jak inne trolle,

Pożyjemy i zobaczymy kto wcześniej skończy. Ja czy ty.

Ja, w przeciwieństwie do ciebie, mogę i potrafię pisać o audio :-)

• Redaktorzy

janku, natomiast co do słów uważanych za obraźliwe, to nie jest tu naprawdę dramatycznie. Użyłem wyszukiwarki. Owszem [k**ew] jest sporo. Tylko że ostatnia jest sprzed dwóch lat! Natomiast [ch*j] pojawia się prawie wyłącznie w słowach typu "odsłuchuje". Tak więc wydaje mi się, że jednak trudno na to narzekać. A reszta zależy, jak zwykle, od userów.

odwracając kota ogonem powiem że obraża pan uczestników forum....a co pan powie o tym zachowaniu osoby powszechnie uważanej za dobrze wychowaną.

"Świadek: Jan Rokita wyprowadzony w kajdankach z samolotu"

Ukryta Zawartość

Zaloguj się, aby zobaczyć treść.
Zaloguj się, aby zobaczyć treść (możliwe logowanie za pomocą )

Ukryta Zawartość

Zaloguj się, aby zobaczyć treść.
Zaloguj się, aby zobaczyć treść (możliwe logowanie za pomocą )

wladz, 11 Lut 2009, 13:05

>panie janku_dolas to raczej pan nic nie rozumie....to jest forum publiczne.A społeczeństwo na

>szczęście to nie moralny monolit.

Mylisz pojęcia i moje podejście do sprawy.Mozesz na forum gadac co ci sie podoba i zdołasz wystukac na klawiaturze.Poniewaz nad twoim umysłem i poczynaniami w czasie rzeczywistym nikt nie ma kontroli.Jednak jest cos takiego jak regulamin i jesli ktos go nie przestrzega to,oczekuje stanowczej reakcji a nie jakis dziwnych wyjasnien.

Po wtore nie zyjemy w swiecie anarchi i istnieje prewencja panujaca nad przestrzeganiem norm moralnych i etycznych.Nie musisz sie zgadac z moimi pogladami jak i ja z twoimi jednak jesli obie strony wymykaja sie z szerokopojetych norm moralno-etycznych, reakcja prewencji musi byc natychmiastowa.

Rozumiem ze wartości moralne sa dla ciebie obce.(przeczytaj wiec jeszcze raz regulamin forum).I moze ty zmien otoczenie.

Kacperek, 11 Lut 2009, 11:44

">wasylak, 11 Lut 2009, 11:41

>(...)Z drugeij strony, czy mam rozumieć, że sytuacji na AS nie da się zrozumieć bez znajomości

kryzysu

>na

>AH? I że tych kilku szkodników faktycznie jest w stanie skutecznie rozwalać forum?"

>>>>

>Teraz proszę sprecyzuj o jakich szkodników Tobie chodzi. Wojna jest tylko na bocznicy i to tylko w

>kilku wątkach i dlatego żadne "skuteczne rozwalanie forum" nie ma miejsca.

Tu zapytaj:

Redaktor, 10 Lut 2009, 19:38

>Cóż, paru userów z AH wylazło spod kamienia przy okazji sporu lancastera z jacchem. Założenie

>przeze mnie specjalnego wątku dla nich wywołało moralne oburzenie. Teraz paru jest już

>zablokowanych, jeśli jeszcze coś wyjdzie, to też dostanie bana(...).

I jeszcze zapytaj, ilu ich jest (tych wojowniczych klonów), i ew. ile procentowo produkują wpisów.

• Pokaż nowe odpowiedzi
  • Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.
    • Biuletyn

Chcesz być na bieżąco ze wszystkimi naszymi najnowszymi wiadomościami i informacjami?
      Zapisz się
    • KONTO PREMIUM

• Ostatnio dodane opinie o sprzęcie

Ostatnio dodane opinie o albumach

• Najnowsze wpisy na blogu

• Dodaj nową pozycję...

wykrzyknik.png

Wykryto oprogramowanie blokujące typu AdBlock!

Nasza strona utrzymuje się dzięki wyświetlanym reklamom.
    Reklamy są związane tematycznie ze stroną i nie są uciążliwe. 

Nie przeszkadzają podczas czytania oraz nie wymagają dodatkowych akcji aby je zamykać.

Prosimy wyłącz rozszerzenie AdBlock lub oprogramowanie blokujące, podczas przeglądania strony.

Zarejestrowani użytkownicy + mogą wyłączyć ten komunikat oraz na ukrycie połowy reklam wyświetlanych na forum.