Skocz do zawartości
IGNORED

Sonus Faber w wielkopolsce

Zygmunt_74

Rekomendowane odpowiedzi

Witam,

To mój pierwszy post na tym forum, więc proszę o wyrozumiałość ;)

Otóż chciałbym sprawić sobie monitorki i zastanawiam się nad Sonus Faber Auditor M. Oczywiście zanim sie na coś zdecyduję, chciałbym najpierw posłuchać. Wie ktoś może, gdzie móglbym zobaczyć te głośniki na żywo? Mieszkam w Poznaniu, ale nie byłoby dla mnie problemem podskoczyć do Łodzi, albo Wrocławia, więc jeśli znacie jakieś sklepy mające w ofercie SF, to byłbym bardzo wdzięczny.

Pozdrawiam

https://www.audiostereo.pl/topic/49140-sonus-faber-w-wielkopolsce/

Najlepiej skontaktowac sie z przedstawicielem dystrybutora, Hi-Fi Sound & Studio i zapytac ktore ze sklepow w danym regionie posiadaja te kolumny na stanie.

tel.(22) 772 31 66

email: [email protected]

Z tego ci się orientuję, to nie. Chario konstruje głośniki i zamawia u wykonawców wg własnych preferencji. Proponuję jednak przeczyatać test i porównania z Sonusem przygotowane przez Pana Andrzeja Kisiel w AUDIO - link -

Ukryta Zawartość

Zaloguj się, aby zobaczyć treść.
Zaloguj się, aby zobaczyć treść (możliwe logowanie za pomocą )

Ukryta Zawartość

Zaloguj się, aby zobaczyć treść.
Zaloguj się, aby zobaczyć treść (możliwe logowanie za pomocą )

już sobie coś znalazłem... wpisałem w google "sonus faber poznań" i kliknąłem w pierwszy wynik :D

zajrzę jeszcze do Korisa żeby zobaczyć co mają (słyszałem, że niewielki wybór, bo maja mało miejsca, ale w sumie nigdy tam nie byłem, więc chętnie się wybiorę)

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.
  • Dodaj nową pozycję...

wykrzyknik.png

Wykryto oprogramowanie blokujące typu AdBlock!

Nasza strona utrzymuje się dzięki wyświetlanym reklamom.
Reklamy są związane tematycznie ze stroną i nie są uciążliwe. 

Nie przeszkadzają podczas czytania oraz nie wymagają dodatkowych akcji aby je zamykać.

Prosimy wyłącz rozszerzenie AdBlock lub oprogramowanie blokujące, podczas przeglądania strony.

Zarejestrowani użytkownicy + mogą wyłączyć ten komunikat oraz na ukrycie połowy reklam wyświetlanych na forum.