Skocz do zawartości
IGNORED

Kolumny do trance nowe (raty) do 1100zł

Nazgul

Rekomendowane odpowiedzi

Tak. Już miałem Cię podbić. Ale niech tam.

Gratulacje!

Jeśli za 200 złotych można dostać kolumny, które nagłośnią 40 metrów, to już nie wiem nic...

Napisz choć jak grają?

Pozdrawiam

"Measurements can provide a measure of insight, but are no substitute for human judgment. Why are we looking to reduce a subjective experience to objective criteria anyway? The subtleties of music and audio reproduction are for those who appreciate it. Differentiation by numbers is for those who do not".--Nelson Pass

zukzukzuk - wszystko jest względne! pamiętaj! ale te monitory naprawdę grają - to także opinia wielu przypadkowych osób - które nie kumają ceny, marki sprzętu itd. Nie wiedzą, ze całość z magnetofonem, radiem, wzmakiem, cd + cantony kosztowała z 600 pln:) każdy się zachwyca "ładnym graniem". w wielgachnym salonie mojej baby był świetny dzięk - dźwięk taki, że poddał w wątpliwość moją zabawę w audio. Owszem, w domu u mnie jest lepiej - ale jakim kosztem?:)

bardzo się cieszę, ze niedługo to będzie mój zestaw sypialniany;)

Nazgul, 18 Lut 2009, 14:52

>A co do kolumn, to te 9.3 maja niskotonowy glosnik 6,5 cala, nie jest to zbyt malo? Jaki jest z tego bas ?

Wg. mnien jak z 6,5 cala.

ps.nie znam dobrego, 6,5 calowego głośnika niskotonowego.

Seba78, 19 Lut 2009, 20:27

Właśnie o tym "zjawisku" piszę. Ostatnio włączyłem u siebie wzmacniacz AIWA w tor. Z takim małym trafkiem. Może za 50 dych brat go kupił.

Co prawda grał 5 minut, ale jak! Czyżby Infinity??? :)hehe

Co do Nazgula - to nie wróżę długiej bytności kolumienkom. Miłośnik basu, trance...

Pozdrawiam.

"Measurements can provide a measure of insight, but are no substitute for human judgment. Why are we looking to reduce a subjective experience to objective criteria anyway? The subtleties of music and audio reproduction are for those who appreciate it. Differentiation by numbers is for those who do not".--Nelson Pass

Spoko.

Oby grały! Tylko nie skatuj ich! Bo z tego, co piszą nadają się do słuchania MUZYKI:)

Pozdrawiam.

• Pokaż nowe odpowiedzi
  • Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.
    • Dodaj nową pozycję...

wykrzyknik.png

Wykryto oprogramowanie blokujące typu AdBlock!

Nasza strona utrzymuje się dzięki wyświetlanym reklamom.
    Reklamy są związane tematycznie ze stroną i nie są uciążliwe. 

Nie przeszkadzają podczas czytania oraz nie wymagają dodatkowych akcji aby je zamykać.

Prosimy wyłącz rozszerzenie AdBlock lub oprogramowanie blokujące, podczas przeglądania strony.

Zarejestrowani użytkownicy + mogą wyłączyć ten komunikat oraz na ukrycie połowy reklam wyświetlanych na forum.