Skocz do zawartości
IGNORED

jakie wybrac kolumny dwu czy troj drozne

kristof6669

Rekomendowane odpowiedzi

witam

zastanawia mnie jakie kolumny beda lepsze dwu czy troj drozne. slucham muzyki rock,blues no i oczywiscie filmowa.

zastanawia mnie ktory rodzaj bedzie lepszy.na razie mam yamaha rx v 800 rds. ze wzgledu na rodzine wybralem taki zeby tez byl do kd .mnie interesuja tylko fronty .reszta cos im tam podepne :] .dzwieki jaki lubie to raczej cieply nie metaliczny.

pozdrawim

pytanie jest tak ogólne że nie da siś jednoznacznie na nie odpowiedzieć to jak pytanie "jaki napęd jest lepszy na tył czy na przód" ? tak jak by marka auta nie miała tu znaczenia ...?????

to jaka marka by wchodzia w rachube tak do okolo 1500pln czy moze zdecydowac sie na diy .myslalem o mission m 34i . pomieszczenie okolo 28 m2 z tym ze na poddaszu wysokosc na maksa 220 .

Witaj,

biorąc pod uwagę wielkość pomieszczenia oraz posiadany sprzęt i Twoje preferencje, zwróć koniecznie uwagę na najnowszą serię kolumn KEF C. Idealnie pasowałby model KEF C7. Jest to konstrukcja 2,5-drożna.

Pytanie jest źle postawione. Po prostu lepiej kupić dobre kolumny niż złe. Ilość głośników to naprawdę sprawa drugorzędna, ważna jest ich jakość i aplikacja. Dlatego nie zastanawiaj się ile ma być głośników, tylko odsłuchaj kilku i wybierz te brzmienie których bardziej Ci odpowiada !!!

a najlepsze dla niektorych moga byc np jednodrozne bez obudowy :) wybierz nie takie kolumny ktore zrobia najwieksze wrazenie w pierwszej chwili a takie ktore beda najmniej denerwowac po kilku godzinach sluchania ulubionej muzyki

widze ze troche emocjonalnie co niektorzy odpowiadaja.zadalem takie pytanie a nie inne bo mnie to zastanawia jak to wplywa na dzwiek . a nie o ilosc glosnikow.dla mnie nie jest wazny wyglad sprzetu tylko jak to gra.wiec panowie audiomaniacy ktorzy sa obeznani z dzwiekiem prosze o pomoc.

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.
  • Dodaj nową pozycję...

wykrzyknik.png

Wykryto oprogramowanie blokujące typu AdBlock!

Nasza strona utrzymuje się dzięki wyświetlanym reklamom.
Reklamy są związane tematycznie ze stroną i nie są uciążliwe. 

Nie przeszkadzają podczas czytania oraz nie wymagają dodatkowych akcji aby je zamykać.

Prosimy wyłącz rozszerzenie AdBlock lub oprogramowanie blokujące, podczas przeglądania strony.

Zarejestrowani użytkownicy + mogą wyłączyć ten komunikat oraz na ukrycie połowy reklam wyświetlanych na forum.